• 21 Ιανουαρίου, 2021

Ο Βασίλης Φεύγας επέλεξε να δει την παρέλαση στις… ξεχασμένες εσχατιές της Αιτωλοακαρνανίας


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Στις… ξεχασμένες εσχατιές της Αιτωλοακαρνανίας, επέλεξε να δει την παρέλαση της Εθνικής Επετείου του “ΟΧΙ” ο Βασίλης Φεύγας.
Ο πετυχημένος σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, με μακρά εμπειρία και διαδρομή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, και ενεργό ρόλο στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ανοίξει περπατησιά ενόψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών, διεκδικώντας να κομίσει μια σύγχρονη, και την ίδια στιγμή περισσότερο συνεκτική και ανθρώπινη προσέγγιση της πολιτικής και των κοινών.
Ο Βασίλης Φεύγας “οργώνει” εδώ και αρκετούς μήνες την Αιτωλοακαρνανία, πραγματοποιώντας επαφές και συναντήσεις με φορείς, οργανώσεις, και πάνω από όλα ενεργούς πολίτες, προκειμένου να γίνει έγκαιρη καταγραφή των προβλημάτων, και επομένως των προτεραιοτήτων της επόμενης μέρας.
Σήμερα, ανήμερα της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, ο Βασίλης Φεύγας επέλεξε να μην βρεθεί στον κεντρικό αστικό ιστό, αλλά στις απομακρυσμένες εσχατιές του νομού. Στο χωριό Εμπεσός. Και με την παρουσία του, χειροκροτώντας τη γενιά που έρχεται και αξίζει μια καλύτερη πατρίδα από αυτή που κληρονομήσαμε εμείς, να στρέψει την προσοχή εκεί που αξίζει.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Βασίλη Φεύγα:
 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...