Καμμένος: Δεν θα κάνω τη χάρη στον Μητσοτάκη να ρίξω την κυβέρνηση


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Πρώτη Είδηση”, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τη Μαρία Αλεξάκη, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο Πάνος Καμμένος, στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του για όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες, με τον ίδιο στο επίκεντρο, πέραν των αναρτήσεών του στα social media.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα, προκειμένου να σταματήσει το έργο της, και να μπλοκάρει τη διερεύνηση σκανδάλων, και ξεκαθάρισε ότι, “δεν θα του κάνει τη χάρη”.
Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε ότι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση μόλις έρθει στη Βουλή για επικύρωση η Συμφωνία των Πρεσπών, έδειξε ωστόσο να μην εκτιμά πως οι σχετικές εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα.
Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, οι σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό παραμένουν εξαιρετικές, ενώ επεσήμανε ότι, ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει το “σχέδιο Β΄” για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το οποίο ο ίδιος παρουσίασε στις ΗΠΑ, αλλά δεν το εγκρίνει.
 

Written by Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής