Θεοδωρικάκος: Μας ενδιαφέρει να ενώσουμε δυνάμεις


 
Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου εκλεγμένου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο.
«Ο Γιώργος Πατούλης μαζί με αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι εγγύηση για να γίνει η Περιφέρεια της Αττικής ένας πυλώνας ανάπτυξης, υποδοχής επενδύσεων, κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, δράσεων για την εξυπηρέτηση των πολιτών» τόνισε στην ομιλία του ο κ. Θεοδωρικάκος.
Το Υπουργείο Εσωτερικών και συνολικά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο της Περιφέρειας Αττικής», πρόσθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωρικάκος μεταξύ άλλων τόνισε:
«Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Να προχωρήσει μπροστά, να σηματοδοτήσει την ανάταση και την αναγέννηση της πανέμορφης περιοχής μας ύστερα από αρκετά δύσκολα χρόνια. Ο Γιώργος Πατούλης -δεν υπάρχει καμία αμφιβολία- μαζί με αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο ότι είναι εγγύηση για να γίνει η Περιφέρεια της Αττικής ένας πυλώνας ανάπτυξης, υποδοχής επενδύσεων, κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, δράσεων για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια, έχει αποδείξει με το δημιουργικό του έργο σε έναν σημαντικό δήμο, αυτόν του Αμαρουσίου, ότι μπορεί να προχωράει μπροστά. Είναι ένας άνθρωπος που ενώνει, δημιουργεί συγκλίσεις, συνεργασίες και είμαι βέβαιος ότι έχει το όραμα και το σχέδιο να φέρει την Αττική στη θέση που της αξίζει. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να συνεργαστεί με όλους τους δήμους της Περιφέρειας Αττικής, με τον δήμαρχο Αθηναίων που είναι ανάμεσά μας τον κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον δήμαρχο Πειραιά που είναι μαζί μας τον κ. Γιάννη Μώραλη, με όλους τους δημάρχους ανεξάρτητα από το ποιο Κόμμα τους υποστήριξε, ανεξάρτητα από το που ανήκουν πολιτικά.
Το Υπουργείο Εσωτερικών και φυσικά συνολικά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο της Περιφέρειας Αττικής. Πιστεύω ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο υπάρχουν δυνάμεις, πρόσωπα, άνθρωποι με εμπειρία που μπορούν να συνδράμουν σε ένα κοινό σχέδιο και σε ένα κοινό όραμα για την Περιφέρεια Αττικής. Εμείς δεν εξετάζουμε ούτε από ποιον στηρίζεται η κάθε παράταξη, ούτε από που προέρχεται ο καθένας. Μας ενδιαφέρει να ενωθούν οι δυνάμεις για το καλό της Περιφέρειας Αττικής.
Να είστε σίγουρος αγαπητέ κ. Περιφερειάρχη ότι θα έχετε την πλήρη τη συμπαράσταση του Υπουργείου Εσωτερικών στο δύσκολο έργο σας που είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία».
 

Best Of

Χατζηδάκης: Με συνέπεια στο πλευρό των απόρων

Η πολύ μεγάλη σημασία του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς...

Φ. Κρανιδιώτης: Χρειάζεται ένα διαρκές σαφάρι νομιμότητας

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης Πηγή: newsbreak.gr   Η λεηλασία μετάλλων της χώρας...

Τα νέα στελέχη που προωθεί ο Μητσοτάκης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο μηχανισμός του Μεγάρου Μαξίμου δούλεψε σαν...

Τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μετά...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ο “μικρός Σόιμπλε” ετοιμάζει (νέα) Μνημόνια (και) για την Ελλάδα

Του Κυριάκου Βελισσάριου   Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά. Σε κάθε περίπτωση, να...

Καπραβέλος και Τζανάκης στη Φαίη Μαυραγάνη για την ευλογιά των πιθήκων

Του Μανώλη Κομνηνού   Για την ανησυχία που αρχίζει να επικρατεί...

Μ. Κοττάκης: Ο σωστός χρόνος για εκλογές

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr   Στην πολιτική είσαι μόνος σου. Και...

Οι Αυστραλοί “μαύρισαν” τον πρωθυπουργό που… κυνηγούσε τον Τζόκοβιτς

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου   Η επώδυνη ήττα του Σκοτ Μόρισον στις...

Βάσω Βελίκοβα: Η εξέλιξη των νέων στην Ελλάδα

Γράφει η Βάσω Βελίκοβα Φοιτήτρια Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ Εθνικού...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο “μικρός Σόιμπλε” ετοιμάζει (νέα) Μνημόνια (και) για την Ελλάδα

Του Κυριάκου Βελισσάριου   Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά. Σε κάθε περίπτωση, να είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι, για όσα ενδεχομένως ακολουθήσουν, ώστε να μην βρεθούμε και πάλι απροετοίμαστοι, όπως...

Καπραβέλος και Τζανάκης στη Φαίη Μαυραγάνη για την ευλογιά των πιθήκων

Του Μανώλη Κομνηνού   Για την ανησυχία που αρχίζει να επικρατεί για την ευλογιά των πιθήκων, στη σκιά του πιθανολογούμενου πρώτου κρούσματος και στην Ελλάδα, μίλησαν...

Μ. Κοττάκης: Ο σωστός χρόνος για εκλογές

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr   Στην πολιτική είσαι μόνος σου. Και όσο πλησιάζουμε προς τις αποφάσεις ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που τίθενται...