Θεοδωρικάκος: Μας ενδιαφέρει να ενώσουμε δυνάμεις


 
Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου εκλεγμένου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο.
«Ο Γιώργος Πατούλης μαζί με αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι εγγύηση για να γίνει η Περιφέρεια της Αττικής ένας πυλώνας ανάπτυξης, υποδοχής επενδύσεων, κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, δράσεων για την εξυπηρέτηση των πολιτών» τόνισε στην ομιλία του ο κ. Θεοδωρικάκος.
Το Υπουργείο Εσωτερικών και συνολικά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο της Περιφέρειας Αττικής», πρόσθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωρικάκος μεταξύ άλλων τόνισε:
«Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Να προχωρήσει μπροστά, να σηματοδοτήσει την ανάταση και την αναγέννηση της πανέμορφης περιοχής μας ύστερα από αρκετά δύσκολα χρόνια. Ο Γιώργος Πατούλης -δεν υπάρχει καμία αμφιβολία- μαζί με αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο ότι είναι εγγύηση για να γίνει η Περιφέρεια της Αττικής ένας πυλώνας ανάπτυξης, υποδοχής επενδύσεων, κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, δράσεων για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια, έχει αποδείξει με το δημιουργικό του έργο σε έναν σημαντικό δήμο, αυτόν του Αμαρουσίου, ότι μπορεί να προχωράει μπροστά. Είναι ένας άνθρωπος που ενώνει, δημιουργεί συγκλίσεις, συνεργασίες και είμαι βέβαιος ότι έχει το όραμα και το σχέδιο να φέρει την Αττική στη θέση που της αξίζει. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να συνεργαστεί με όλους τους δήμους της Περιφέρειας Αττικής, με τον δήμαρχο Αθηναίων που είναι ανάμεσά μας τον κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον δήμαρχο Πειραιά που είναι μαζί μας τον κ. Γιάννη Μώραλη, με όλους τους δημάρχους ανεξάρτητα από το ποιο Κόμμα τους υποστήριξε, ανεξάρτητα από το που ανήκουν πολιτικά.
Το Υπουργείο Εσωτερικών και φυσικά συνολικά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο της Περιφέρειας Αττικής. Πιστεύω ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο υπάρχουν δυνάμεις, πρόσωπα, άνθρωποι με εμπειρία που μπορούν να συνδράμουν σε ένα κοινό σχέδιο και σε ένα κοινό όραμα για την Περιφέρεια Αττικής. Εμείς δεν εξετάζουμε ούτε από ποιον στηρίζεται η κάθε παράταξη, ούτε από που προέρχεται ο καθένας. Μας ενδιαφέρει να ενωθούν οι δυνάμεις για το καλό της Περιφέρειας Αττικής.
Να είστε σίγουρος αγαπητέ κ. Περιφερειάρχη ότι θα έχετε την πλήρη τη συμπαράσταση του Υπουργείου Εσωτερικών στο δύσκολο έργο σας που είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία».
 

Best Of

Ισχυρή εντολή εμπιστοσύνης στον Λάζαρο Κυρίζογλου για να διορθώσει το μέλλον της Αυτοδιοίκησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη Η σαρωτική επικράτηση του Λάζαρου Κυρίζογλου απέναντι...

Οι αλλαγές που αποφάσισε ο Κασσελάκης για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ… το κόμμα του

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη Μια εβδομάδα μετά τη... θεατρική παράσταση του...

Με τον Γεραπετρίτη στη θέση του Σχοινά, η Ελλάδα ανεβαίνει επίπεδο στην Ευρώπη

Η σεισμική αλλαγή που αναμένεται στις Βρυξέλλες και τις......

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μια νέα αρχή για τον ελληνικό τουρισμό

Στο όραμα αλλά και στη στρατηγική ώστε να γίνει...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

ΤΖΟΚΕΡ: Τζακ ποτ 1,2 εκατομμυρίων ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης και 100.000 ευρώ σε κάθε νικητή της 2ης κατηγορίας

  Τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ...

Ο Βασίλης Ταλαμάγκας υποδέχτηκε τη Σοφία Φύκα στην πρωινή ζώνη του Καναλιού 1 του Πειραιά

Του Μανώλη Κομνηνού   Με τη Σοφία Φύκα δίπλα του, συνεχίζει...

Η πολιτική (και κοινωνική) πλατφόρμα Τσίπρα, απέναντι στο… κενό αέρος Κασσελάκη

Ένα "κέντημα" σε... δυο δόσεις. Η "επιστροφή" του Αλέξη...

Η ατελής ενσυναίσθηση των πολιτικών

Της Μαρίκας Λυσιάνθη   Στη σκιά της συμπλήρωσης ενός έτους από...

Αλέξης Παπαχελάς: Δεν υπάρχει λόγος να φλερτάρουμε συνέχεια με την άβυσσο

Γράφει ο Αλέξης Παπαχελάς Πηγή: εφημερίδα "Καθημερινή"   Τελείωσε η Μεταπολίτευση; Ποιες...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

ΤΖΟΚΕΡ: Τζακ ποτ 1,2 εκατομμυρίων ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης και 100.000 ευρώ σε κάθε νικητή της 2ης κατηγορίας

  Τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στην αποψινή κλήρωση, μετά από τρία συνεχόμενα τζακ ποτ χωρίς να βρεθεί νικητής στην πρώτη...

Ο Βασίλης Ταλαμάγκας υποδέχτηκε τη Σοφία Φύκα στην πρωινή ζώνη του Καναλιού 1 του Πειραιά

Του Μανώλη Κομνηνού   Με τη Σοφία Φύκα δίπλα του, συνεχίζει ο Βασίλης Ταλαμάγκας το σεργιάνισμα στα ερτζιανά, από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Η...

Η πολιτική (και κοινωνική) πλατφόρμα Τσίπρα, απέναντι στο… κενό αέρος Κασσελάκη

Ένα "κέντημα" σε... δυο δόσεις. Η "επιστροφή" του Αλέξη Τσίπρα στην οπτική του μέλλοντος, περνούσε αναπόφευκτα μέσα από τη διάρρηξη των ενοχικών σχέσεών του...