Η Όλγα Τρέμη, οι… γόνοι (που έκλεισαν το Mega), και οι σειρές που επέλεξε να παίξει το Μεγάλο Κανάλι στο.. "τελευταίο αντίο"


 
 
Του Νίκου Φυλάγγελου
 
Μια συνέντευξη… ποταμός.
Όσα είπε η Όλγα Τρέμη στον Δημήτρη Δανίκα, στο “Πρώτο Θέμα”, ήρθαν να προσθέσουν το κερασάκι στην τούρτα της μελαγχολίας για το άδικο τέλος εποχής για το “Mega”.
Η έμπειρη δημοσιογράφος, η οποία συνέδεσε ένα πολύ μεγάλο μέρος της επαγγελματικής διαδρομής της με το Μεγάλο Κανάλι και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δεν μάσησε τα λόγια της, και επέρριψε ευθύνες για το “λουκέτο” στους… γόνους.
Συγκρίνοντας τον Χρήστο Λαμπράκη, τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και τον Γιώργο Μπόμπολα, που δημιούργησαν το κορυφαίο κανάλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με τους… διαδόχους τους, τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον Φώτη Μπόμπολα και την οικογένεια Ψυχάρη, στα χέρια των οποίων, το Mega… έσβησε.
Η συνέντευξη της Όλγας Τρέμη κυκλοφόρησε με το “Πρώτο Θέμα”, λίγες ώρες πριν το ξημέρωμα της 28ης Οκτώβριου, οπότε και η Digea αποφάσισε να αφαιρέσει από την πλατφόρμα της το Mega.
Όσο για τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού, επέλεξαν για το “τελευταίο αντίο”, το βράδυ του Σαββάτου, την προβολή τριών ιστορικών σειρών: “Οι Τρεις Χάριτες”…”Το Δις Εξαμαρτείν”… “Οι Απαράδεκτοι”…

Written by

Ο Νίκος Φυλάγγελος είναι πολιτικός αναλυτής