• 9 Αυγούστου, 2020

Η οδυνηρή ταπείνωση της “Ποκαχόντας”

 Η οδυνηρή ταπείνωση της “Ποκαχόντας”

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

 

Ακόμη και το σπίτι της… δεν τη θέλει. Η Ελίζαμπεθ Ουόρεν ηττήθηκε και στη Μασαχουσέτη, την οποία κέρδισε ο Τζο Μπάιντεν, σε πείσμα της… κοινής λογικής ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένη να αποσυρθεί από την κούρσα για τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος του Δημοκρατικού Κόμματος. Τουλάχιστον, όχι ακόμη.

Η Γερουσιαστής της Μασαχουσέτης… έχασε παντού το βράδυ της Σούπερ Τρίτης, στα αμερικανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησαν έντονες φήμες για άμεση αποχώρησή της, από το επιτελείο της ωστόσο έστελναν μηνύματα αντίστασης, με φόντο τις μάχες της επόμενης εβδομάδας.

Φυσικά, η ρευστότητα στην πολιτική μπορεί να οδηγήσει την “Ποκαχόντας” στην απόφαση να… αγκαλιάσει τη λογική και να αποχωρήσει, τις επόμενες μέρες. Αυτό εξάλλου ζητούν όσοι πιστεύουν ότι… καθυστερεί τον Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος, με τις δικές της ψήφους θα μπορούσε να αντέξει περισσότερο αποτελεσματικά την… επίθεση του κατεστημένου μέσω του Τζο Μπάιντεν.

Η ταπείνωσή της στην ίδια την Πολιτεία της ωστόσο, ήταν ηχηρή και οδυνηρή. Και, παραμερίζοντας τα πείσματα, θα πρέπει να…. κατάλαβε το μήνυμα.

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος

Διαβάστε Ακόμα...