Η νύφη (Μαρία Βούσουλα)… δεν το έσκασε (από το μετερίζι του ΣΚΑΪ)


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Ο ΣΚΑΪ εξελίχτηκε τα τελευταία χρόνια σε μια μεγάλη δημοσιογραφική οικογένεια, με την ανάδειξη νέων προσώπων, τα οποία έντυσαν αρμονικά με τους παλαιότερους, και όλοι μαζί φρόντισαν να βάζουν πλάτη, ώστε να παρουσιάζουν ένα άρτιο προϊόν, σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.
Ακόμη και την περίοδο του καλοκαιριού, με τη… γοητεία της άδειας να μην υποτιμάται, το δημοσιογραφικό επιτελείο του Ομίλου Αλαφούζου κατάφερε να μην χάσει τα πατήματά του, ώστε ο ένας να δίνει τη σκυτάλη στον άλλο, και ο σταθμός να μην χάνει την επαφή του με την κοινωνία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσία της Μαρίας Βούσουλα στο πλευρό του Νίκου Υποφάντη, από σήμερα μέχρι και τα τέλη Αυγούστου, στην παρουσίαση της εκπομπής “Πρωινή Ενημέρωση”, παρόλο που στον επίλογο του τρέχοντος μηνός θα χορέψει τον χορό του Ησαϊα.
Η… νύφη Μαρία Βούσουλα δεν το έσκασε από το μετερίζι του ΣΚΑΪ λοιπόν, και πήρε τη σκυτάλη από την Πηνελόπη Γκάλιου, η οποία βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Υποφάντη, την πρώτη εβδομάδα αντικατάστασης του διδύμου Δημήτρη Οικονόμου-Μαρίας Αναστασοπούλου, στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος