• 22 Ιανουαρίου, 2020

Η επιτυχία της Μαρίας Νικόλτσιου με την αποκαλυπτική συνέντευξη Θεοδωρικάκου


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Μια ακόμη δημοσιογραφική επιτυχία κατέγραψε η Μαρία Νικόλτσιου, η οποία φιλοξένησε στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 το πρωί του Σαββάτου, μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Τάκη Θεοδωρικάκου.
Ο σύμβουλος στρατηγικής του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού μίλησε για τα φλέγοντα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Μαρίας Νικόλτσιου στο Facebook:
 
“Σήμερα Alpha 989 Radio και στην εκπομπή τα “πρόσωπα του Σαββατοκύριακου στις 11-12 καλεσμένος ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Takis Theodorikakos
Γιατι ο κύριος Κοτζιάς ένας από τους πρωταγωνιστές της απαράδεκτης συμφωνίας εξωθήθηκε σε παραίτηση΄? , γιατι δεν δίνουν στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης?. Ανάφερε μεταξύ άλλων μιλώντας πριν απο λίγο Alpha 989 Radio ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Takis Theodorikakos και πρόσθεσε ..
Γιατί κρύβουν από τον ελληνικό λαό την αλήθεια , τι είναι αυτό που δεν πρέπει να μάθουν οι Ελληνες?

Δεν έχουν κανένα σχέδιο για τη χώρα είναι ένας κυνικός συνασπισμός εξουσίας , που οδηγεί την Ελλάδα στον κατήφορο
Η κυβέρνηση Τσίπρα –Κοτζιά- Καμμένου, θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση που έδωσε στους βόρειους γειτονές μας, μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα, κάτι που δεν διανοήθηκε ποτέ έλληνας πρωθυπουργός …”.

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...