• Δεκέμβριος 7, 2019

Η επιτυχία Πιέρρου-Ζαχαρού, με τη συνέντευξη Γερουλάνου στο "BrainStorming"

 Η επιτυχία Πιέρρου-Ζαχαρού, με τη συνέντευξη Γερουλάνου στο "BrainStorming"


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Μια ακόμη σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία κατέγραψαν ο Γιώργος Πιέρρος και ο Σταμάτης Ζαχαρός, στην εκπομπή “BrainStorming” του Action 24.
Οι δυο καλοί δημοσιογράφοι, φιλοξένησαν στο στούντιο της εκπομπής συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος, μερικές ώρες πριν, ανήμερα της επετείου νίκης του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στις βουλευτικές εκλογές του 1981, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας.
Ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στις ερωτήσεις του πάνελ του “BrainStorming”, με τον Νίκο Ανδρίτσο και τον Χρήστο Χωμενίδη να βρίσκονται δίπλα στον Γιώργο Πιέρρο και τον Σταμάτη Ζαχαρό, και να θέτουν τα κρίσιμα ζητήματα που θα κληθεί να διαχειριστεί ο διάδοχος του Γιώργου Καμίνη στην πλατεία Κοτζιά.
Ο Γιώργος Πιέρρος και ο Σταμάτης Ζαχαρός (με τη Ματίνα Βεντούρα στη δημοσιογραφική υποστήριξη), έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με την πορεία τους τη φετινή σεζόν, και έχουν δικαιώσει έτσι την εμπιστοσύνη του Γιώργου Κουβαρά, ο οποίος παραμένει κυρίαρχος της βραδινής ζώνης, με την εκπομπή “Evening Report”.
Το “BrainStorming” προσέφερε φρεσκάδα ανανέωσης στο πρόγραμμα του Action 24, και καθιερώθηκε σε καθημερινή βάση, Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, δίνοντας τη σκυτάλη στο “Evening Report”, το οποίο ακολουθεί.
 
 

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...