Η επίθεση Κύρτσου σε Παυλόπουλο θα έχει… συνέχεια

Πηγή: Εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος προχώρησε σε μια αιφνιδιαστική επίθεση κατά του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, περιγράφοντάς τον μέσω social media ως τον πολιτικό που «κόστισε περισσότερο στο ελληνικό δημόσιο».

 

Η επίθεση Κύρτσου προκάλεσε αίσθηση και σχόλια στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ήρθε σε μια στιγμή που ο Προκόπης Παυλόπουλος βιώνει την απογοήτευση της μη ανανέωσης της θητείας του στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Οι γνωρίζοντες τα εσωκομματικά της ΝΔ υποστηρίζουν ότι το θέμα… θα έχει συνέχεια, καθώς τον Γιώργο Κύρτσο περιμένουν… στη γωνία αρκετοί, για να θυμίσουν το παρελθόν του.

 

Όταν εξελίχτηκε σε σφοδρό πολέμιο του Κώστα Καραμανλή την περίοδο της διακυβέρνησης μετά το 2004, και φυσικά όταν βρήκε πολιτική στέγη στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη, με σκληρή πολεμική και πάλι σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας και της ηγεσίας της, και ενώ ο ίδιος θύμιζε πάντοτε με νόημα την καταγωγή του από την ΚΝΕ.

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι