• 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Η αναγνώριση της προσφοράς του Δημήτρη Καλογερόπουλου (και) στην ΕΕΤΑΑ

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της ΕΕΤΑΑ πριν την αυριανη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε ο Προεδρος της ΕΕΤΑΑ παρουσία όλων των εργαζομένων.
Μ”ετα απο τριάμισι χρόνια θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους-συνεργάτες της Εταιρείας για την εξαιρετική σχέση-συνεργασία που είχαμε επ’ ωφελεία της Τ.Α. και των πολιτών καθώς και όλους τους συνεργάτες στο Δ.Σ.
Την ΚΕΔΕ τον Γιώργο Πατουλη ,την ΕΝΠΕ τον Κώστα Αγοραστο,το ΤΕΕ τον Γιώργο Στάσιvο και τις Περιφ.Ενώσεις που μου εμπιστεύθηκαν την θέση αυτή.Με τιμά που ο σύλλογος των εργαζομένων μου απένειμε αναμνηστική πλακέτα για την συνεργασία μας γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά.Επισης τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.και Δήμαρχο Αθηναίων
Κώστα Μπακογιαννη.Καλη συνέχεια στο νέο Δ.Σ.”, σημείωσε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που έγινε στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. με την συμμετοχή του συνόλου του προσωπικού της Εταιρείας, ο Πρόεδρος Δ. Καλογερόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Θ. Γκοτσόπουλος, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση για την συνεργασία με τους εργαζόμενους, τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, τα Υπουργεία καθώς και για το σημαντικό έργο που παράχθηκε τα 3,5 τελευταία χρόνια από την Εταιρεία. Ευχήθηκαν καλή συνέχεια και γόνιμα αποτελέσματα στο νέο Δ.Σ. που θα εκλεγεί στην αυριανή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Το Δ.Σ. των εργαζομένων της Εταιρείας απένειμε δύο αναμνηστικές πλακέτες στους Δ.Καλογερόπουλο και Θ.Γκοτσόπουλο για την άριστη συνεργασία που είχαν. Ευχές και ευχαριστίες προς το προσωπικό για την δράση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. την περίοδο 2016-2019 απέστειλε με μήνυμα του ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Δήμαρχος Αθηναίων Κ.Μπακογιάννης, ενώ ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και διαβεβαιώσεις για συνέχεια της, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης.
Στη συγκέντρωση του προσωπικού της Ε.Ε.Τ.Α.Α. παρέστη και έκανε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου που κάλεσε την Εταιρεία να συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα την δράση της και την βοήθεια της στους Ο.Τ.Α. της χώρας μας.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...