• Οκτώβριος 22, 2019

Δημήτρης Καλογερόπουλος: Η μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα, μόλις ξεκίνησε

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Μήνυμα προοπτικής για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις προσδοκίες των Ελλήνων να πετύχει, έστειλε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων πολιτών του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών, και έμεινε εκτός Βουλής, οριακά, για μερικές εκατοντάδες ψήφους, δίνοπνταςν μάχη συνέπειας και συνείδησης για τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και μετά τις εκλογές, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών της Δυτικής Αθήνας, όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί, ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Καλογερόπουλου έχει ως εξής:

 

«Οι αρχαίοι πρόγονοί μας, που αποδείχτηκαν… σοφότεροι από εμάς, συνήθιζαν να λένε ότι “η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”.

Τα πρώτα βήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν ότι, ο πρόεδρός μας και Πρωθυπουργός έκανε την καλύτερη δυνατή αρχή που θα μπορούσαμε να περιμένουμε, και που είχε ανάγκη η χώρα.

Μετρημένα βήματα, ορθολογικές επιλογές, όρεξη για δουλειά και άμεσο αποτέλεσμα, λίγα λόγια.

Η υποδοχή της πρώτης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με ικανοποίηση και ελπίδα, δείχνει πόσο ασφυκτιούσε ο λαός μας στα χέρια του κ. Τσίπρα και της παρέας του.

Φυσικά, έχουμε να κάνουμε πολλά. Και θα κάνουμε. Το εγγυάται αυτό ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το εγγυόμαστε όλοι εμείς, που είμαστε στο πλευρό του, συνοδοιπόροι και υλοποιώντας την πολιτική για την οποία υπερψήφισε τη Νέα Δημοκρατία ο λαός μας.

Μέσα στη Βουλή, στα υπουργεία, αλλά πάνω από όλα στις γειτονιές, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της κοινωνίας, οι Έλληνες θα βλέπουν στην πράξη ένα διαφορετικό ήθος και ύφος διακυβέρνησης.

Με άμεσα, απτά αποτελέσματα για όλους. Κυρίως για εκείνους που αδικήθηκαν περισσότερο από την κρίση.

Η μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα, μόλις ξεκίνησε.».

 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...