Γ. Παπακώστας: Ο κορονοϊός και η… γερή κράση μας

Του Γιώργου Παπακώστα

Δημοσιογράφος

Η έξαρση του κορονοϊου και δραματικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία έχει δημιουργήσει καινούργια δεδομένα στην καθημερινότητα μας. Αεροπορικές εταιρίες ζημιώνονται σε βαθμό που κάποιες κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτο, ο τουρισμός θα περάσει τρομερή κρίση με οδυνηρές συνέπειες στις οικονομίες των κρατών, φεστιβάλ, συνέδρια, συναυλίες, διοργανώσεις ακυρώνονται μέχρι νεοτέρας, τα χρηματιστήρια παγκοσμίως κάνουν “βουτιά θανάτου”, η διακίνηση προϊόντων και τροφίμων από την Κίνα γίνεται μετ’ εμποδίων ή και καθόλου.

Για αυτούς, όμως, που αγαπούν τα ταξίδια και έχουν εμπιστοσύνη στην γερή τους κράση, ο κορονοϊος έχει δημιουργήσει μια χρυσή ευκαιρία. Τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν κατεβάσει τόσο πολύ το κόστος των υπηρεσιών τους, που με πολύ λίγα χρήματα να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει σε εξαιρετικούς τουριστικούς προορισμούς.

Αν κάνετε μια βόλτα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε πως η διαφορά στις τιμές είναι τόσο μεγάλη, που θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά να το τολμήσετε. Σίγουρα η προοπτική να αρρωστήσεις σε μια ξένη χώρα, δεν είναι και η καλύτερη αλλά είπαμε…όποιος έχει εμπιστοσύνη στην γερή κράση του!