Γιάννης Μακρυγιάννης και Βασίλης Αδαμόπουλος… φορούν μάσκες και αναλαμβάνουν δράση

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Ο Γιάννης Μακρυγιάννης και ο Βασίλης Αδαμόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ραδιόφωνο του “Θέματος”, και αναλαμβάνουν να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στην καινούρια πραγματικότητα που ξεκινάει για όλους μας, μετά την άρση των μέτρων της εθνικής καραντίνας, λόγω του κορονοϊού.

Οι δυο καλοί δημοσιογράφοι ξεκινούν εκπομπή, και ο Βασίλης Αδαμόπουλος έγραψε τα παρακάτω στην  προσωπική σελίδα του στο Facebook:

“Στην εποχή της νέας κανονικότητας δύο …ακανόνιστοι τύποι, φορούν τις μάσκες τους και αναλαμβάνουν δράση, κρατώντας σταθερά αποστάσεις ασφαλείας. Αποστάσεις ασφαλείας από εύκολες ερμηνείες. Αποστάσεις ασφαλείας από αυτούς που προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια. Αποστάσεις ασφαλείας από κραυγές και κορώνες εντυπωσιασμού. Κάθε μέρα από τις 8 έως τις 9 το πρωί η MASK FORCE 104,6 αναλαμβάνει δράση στην έγκυρη και διεισδυτική ενημέρωση. Ο Γιάννης Μακρυγιάννης και ο Vasilis Adamopoulos με πολύ κέφι και ανελέητο πείσμα διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και έχουν ΘΕΜΑ. MASK FORCE 104,6. Με ισχυρό δείκτη προστασίας απέναντι στην πανδημία των κάθε λογής fake news. Στο ΘΕΜΑ Radio 104.6. Συντονιστείτε!!”

 

Written by

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος