• Οκτώβριος 19, 2019

Βόζεμπεργκ: Εγώ θα κατέβω στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία


 
Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ ήταν καλεμσένη του Γιώργου Πιέρρου και του Σταμάτη Ζαχαρού, στην εκπομπή «BrainStorming» του Action 24, προκειμένου να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις.
Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης της Ελίζας Βόζεμπεργκ:
 
«Η τάσσεται διαχρονικά απέναντι στη βία! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που έχει διαβαθμίσεις για καλή ή κακή βία! Ο κ. είχε πει ότι σημασία έχει από πέφτουν οι μολότοφ!
Εγώ θα κατέβω στο για τη Μακεδονία!Είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζουν φασίστες ή ακραίους,όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια! Έχουμε φθάσει στην τελευταία φάση του ζητήματος κ πρέπει να έχει όγκο και παλμό,για να περάσουμε ένα καθαρό μήνυμα!
27 χρόνια που δεν λύθηκε το Σκοπιανό, ούτε η FYROM διαλύθηκε ούτε οι Έλληνες πολιτικοί ήταν δειλοί! Με τη Συμφωνία των Πρεσπών παραχώρησαν γλώσσα και εθνότητα περιφρονώντας τα πολιτικά κόμματα κ τη γνώμη της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού!
Το να ισχυρίζονται κάποιοι ότι η Καραμανλική δεξιά βρίσκεται στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέκδοτο! Είναι γνωστό ότι ο βασικός κορμός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από το παλιό ΠΑΣΟΚ!
Η κυβέρνηση μπορεί να έλαβε οριακά ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, όμως δεν διαθέτει ούτε ηθική ούτε λαϊκή νομιμοποίηση!
Για ποια ανάκαμψη της οικονομίας μιλούν; Το χρηματιστήριο πέφτει, 40 δις καταθέσεις λείπουν από τις τράπεζες, το δημόσιο χρωστά 3 δις στους ιδιώτες, νέος πλούτος δεν παράγεται και έχουν εκχωρήσει ακόμη και τα αρχαιολογικά μας μνημεία στο υπερταμείο!
 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...