Άδωνις: Ο Τσίπρας φταίει


 
Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, στο ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 και στον δημοσιογράφο κ. Άρη Πορτοσάλτε, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:
Για το KEΕΛΠΝΟ
«Ο Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι βρέθηκε έλλειμα στο ΚΕΕΛΠΝΟ ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ. Μέσα σε μία εβδομάδα, ο κ. Πολάκης κατέβασε το έλλειμα στα 140 εκατομμύρια ευρώ. Μετά βγήκε ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης και είπε ότι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών αποδεικνύει ότι υπάρχει «μαύρη τρύπα» στο ΚΕΕΛΠΝΟ ύψους 89 εκατομμυρίων ευρώ. Από την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι δεν πρόκειται για έλλειμα, αλλά για λογιστική διαφορά. Με νέο πόρισμα που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, οι ορκωτοί λογιστές δικαίωσαν τις αρχικές μου δηλώσεις ότι δεν υπάρχει έλλειμα. Οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες αφού με έβρισαν, με συκοφάντησαν και με λάσπωσαν στα πρωτοσέλιδά τους, σήμερα δεν γράφουν τίποτα».
 
Για τον κ. Πάνο Καμμένο
«Ο πρωτοσέλιδος τίτλος της “Εφημερίδας των Συντακτών” ότι “ο κ. Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα” είναι κορυφαίος. Φταίει ο κ. Καμμένος, αλλά δεν φταίει ο κ. Τσίπρας που τον έχει Υπουργό Άμυνα της χώρας;».

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι