Ο Κώστας Κοσμίδης στη μάχη για να γυρίσει η Ελλάδα σελίδα, με την Ελληνική Λύση

 

Ο Κωνσταντίνος Κοσμίδης είναι ένας διακεκριμένος οικονομολόγος, κάτοχος Bachelor Τραπεζικής Ασφαλιστικής  από το δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο της Cnam.

Το 1992 προσελήφθη στην Κτηματική Τράπεζα της Ελλάδος .

Η επιστημονική του κατάρτιση σε συνάρτηση με την  πλούσια εμπειρία του στον τομέα χρηματοδοτήσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεων ,τη διαχείριση κόκκινων δανείων και των  επενδυτικών προγραμμάτων  αδιαμφισβήτητα είναι αξιοσημείωτη, ενώ πέρα από το υπόβαθρο γνώσεων, ο Κώστας Κοσμίδης διακρίνεται για τη διορατικότητά του αλλά και για την ικανότητά του να βρίσκει  λύσεις ,που εν τέλει, συμβάλλουν και συνηγορούν σε αυτό που ονομάζουμε «ευρύτερο καλό».

Δε θα μπορούσε να παραλείψει κανείς την εξαιρετικά πετυχημένη πορεία του σε διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως στα καταστήματα της ΕΚΤΕ και ΕΤΕ στο Μόναχο, τη Νυρεμβέργη και τη Φρανκφούρτη.

Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2004 είναι ανώτατο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας , με  βασικό πυλώνα ενασχόλησης τη  χρηματοδότηση επιχειρήσεων ,ενώ θεωρείται ένας από τους αρχιτέκτονες του εξωδικαστικού μηχανισμού .

Παράλληλα, η  δραστηριοποίησή του στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα ως μέλος Δ.Σ. ΠΕ.Α.Π.[Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός], αποτέλεσε το βάπτισμα του πυρός και συνάμα το εναρκτήριο λάκτισμα για την υπεύθυνη ενασχόλησή του με τα κοινά και ταυτόχρονα την απόλυτη συνειδητοποίηση ότι θέλει να προσφέρει στους συνανθρώπους του.

Η κοσμοθεωρία του Κώστα  Κοσμίδη  αποκρυσταλλώνεται μέσα από πολύ συγκεκριμένες έννοιες και αξίες :

Το εμείς και όχι το εγώ, τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, την αγάπη προς την πατρίδα, το σεβασμό στη  θρησκεία και το θεσμό της οικογένειας, την αγωνιστικότητα ,την ελπίδα και την πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον, σε ένα καλύτερο αύριο.

Επίσης είναι γεγονός πως ο Κώστας Κοσμίδης πέρα από τα ιδανικά με τα οποία μεγάλωσε και ενστερνίστηκε αρχικά μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον, έχει επηρεαστεί τα τελευταία χρόνια από το γιό του Αλέξανδρο,ο οποίος είναι 21 ετών φοιτητής.

Μέσα λοιπόν από την καθαρή ματιά ενός ανθρώπου που ξεκινάει τώρα τη ζωή του ,ο υποψήφιος βουλευτής έχει βιώσει και έχει αφουγκραστεί όλα τα αδιέξοδα της νέας γενιάς ,των οποίων η οικονομική και αξιακή κρίση έχει ψαλιδίσει τα φτερά τους αλλά και τα όνειρά τους.

Για όλους μα πρώτα από όλα γι’ αυτά τα νέα παιδιά που πολλά από αυτά εγκαταλείπουν τη χώρα, θέλει να παλέψει ο Κώστας Κοσμίδης, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και κίνητρα για νέα ξεκινήματα.

Είναι ο επιτυχημένος επαγγελματίας ο οποίος δεν ξεκινά τη ζωή του έχοντας όχημα  μία  πολιτική θέση .Αντιθέτως είναι εκείνος ο οποίος θέλει να θέσει στην υπηρεσία των συμπολιτών του την επιτυχημένη του πορεία, τις γνώσεις του και τις ικανότητές του ώστε να μπορούν όλοι μέσα από τον ίδιο να ζουν ένα καλύτερο παρόν και να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Κώστας Κοσμίδης θα παλέψει για μία ασφαλή Ελλάδα για όλους .Σε όλες τις περιοχές σε όλα τα σημεία.

Για μία Ελλάδα για την οποία θα είμαστε ακόμη πιο περήφανοι διότι θα πλησιάζει ακόμη πιο πολύ το ένδοξο και πραγματικά αξιοθαύμαστο παρελθόν της.

Μία Ελλάδα η οποία δε θα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης και θα πάψει μία για πάντα να είναι ο φτωχός και για κάποιους αξιολύπητος συγγενής.

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης: Η Αντιπολίτευση δεν νοιάζεται για τα θύματα, αλλά για τις δημοσκοπήσεις

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε μία απεγνωσμένη και έξαλλη...

Προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να… κλωνοποιήσει τον Βορίδη;

Ο πρόλογος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης της πρότασης...

Προκόπης Παυλόπουλος: Να διαδραματίσει η Ευρώπη τον ρόλο που της αναλογεί

Στην ομιλία του με τίτλο «Πρόσφατες εξελίξεις της Μεταναστευτικής...

Κωστής Χατζηδάκης: Το μεταρρυθμιστικό έργο μας συνεχίζεται

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και...

Newsletter



spot_img

Δείτε επίσης...

“Σκοπός της τραγωδίας είναι η κάθαρση”…

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βρίσκεται εκ των...

Το “κόκκινο τείχος”. Στο 5% (ξανά) το προβάδισμα Τραμπ έναντι του Μπάιντεν

Οι δημοσκοπήσεις, στις ΗΠΑ πάντα, λένε την αλήθεια. Πάντα....

Μαρία Δεναξά: Στη Γαλλία αναζητούν… ανέργους για το πολεμικό μέτωπο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο...

Μανώλης Κοττάκης: Οι διπλές εκλογές τον Ιούνιο ίσως είναι η λύση

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr Η κυβέρνηση έσπευσε να ανακοινώσει ότι δέχεται...

Δημήτρης Καμπουράκης: Εδώ βασιλεύει η έξυπνη ατάκα

Γράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης Πηγή: liberal.gr Εγώ θα επιμείνω να μην...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

“Σκοπός της τραγωδίας είναι η κάθαρση”…

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βρίσκεται εκ των πραγμάτων στο κέντρο της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών. Ως το κεντρικό πρόσωπο του δράματος, και...

Το “κόκκινο τείχος”. Στο 5% (ξανά) το προβάδισμα Τραμπ έναντι του Μπάιντεν

Οι δημοσκοπήσεις, στις ΗΠΑ πάντα, λένε την αλήθεια. Πάντα. Αρκεί να διατηρεί κανείς την ψυχραιμία, την υπομονή και την οξυδέρκεια να τις διαβάζει και...

Μαρία Δεναξά: Στη Γαλλία αναζητούν… ανέργους για το πολεμικό μέτωπο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Μαρία Δεναξά σχολίασε με νόημα την... αγγελία εξεύρευσης στρατιωτών, από το καθεστώς Μακρόν...