Your Directors Club (YDC). Τα διευθυντικά στελέχη κορυφαίων εταιρειών αποκτούν το δικό τους Club


 
Το Your Directors Club αποτελεί μία διακεκριμένη κοινότητα  υψηλόβαθμων διευθυντικών στελεχών και νέων επιχειρηματιών, που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.   Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από τη Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτή και Πρόεδρο του CEO Clubs Greece με τη σημαντική συμβολή και υποστήριξη μίας ομάδας διακεκριμένων Ανωτάτων Διοικητικών Στελεχών, που αποτελούν και τα Ιδρυτικά του μέλη. Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από την Κατερίνα Μάνου, VP Sales, Middle East, Greece, Bulgaria & Cyprus της εταιρείας SPACES, τον Γεώργιο Καρρά, Πρόεδρο και CEO της Φοβεράς Προστασίας, τον Δημήτρη Μιχόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick και τον Αναστάσιο Σπανίδη,  CEO της Generation Y Group of Companies.
 
Το YDC προσφέρει στα διευθυντικά στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, μία κοινότητα υψηλού κύρους που τους παρέχει ουσιαστικές ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης και ανάπτυξης, ώστε να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στην αυξημένη πολυπλοκότητα του ρόλου τους.  Στόχος του YDC είναι να τους υποστηρίξει να διαχειριστούν καλύτερα τον εαυτό τους σε περιβάλλοντα αυξημένων προκλήσεων, καθοδηγώντας με επιτυχία τους ανθρώπους και τις εταιρείες τους σε περιόδους αλλαγών και αφήνοντας ένα σημαντικό προσωπικό αποτύπωμα στο επιχειρηματικό τους περιβάλλον.
 
Το YDC δέχεται αιτήσεις συμμετοχής από ενεργά διευθυντικά στελέχη που φέρουν τον ανάλογο τίτλο και εμπειρία. Συμβάλλεται απευθείας με τις εταιρείες των στελεχών μελών, κατόπιν αξιολόγησης που να πιστοποιεί ότι αυτές πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές επιχειρηματικού κύρους, κύκλου εργασιών και ήθους,  συμβάλλοντας ενεργά στο ελληνικό ή/και διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα.
 
Με την εγγραφή του και ανάλογα με τον τύπο της συνδρομής (Director’s και Director’s Plus Membership) το κάθε μέλος του YDC έχει αποκλειστικό δικαίωμα συμμετοχής στις δράσεις και τα προγράμματά του, που περιλαμβάνουν ένα ετήσιο Forum, 8 Lunch Circles ετησίως, 2 Inner Advisory Groups με 8 συναντήσεις του κάθε ενός εξ’ αυτών ετησίως (Inner Advisory Circles) , 2 κοινωνικά event και 2 Workshops/Bootcamps που διοργανώνονται ad hoc κατά τη διάρκεια του έτους. Τα μέλη του έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζητήσουν και να λάβουν υπηρεσίες Leadership Coaching, που παρέχονται αποκλειστικά σ’ αυτά με προνομιούχους όρους από τη SARGIA Partners, αποκλειστικό συνεργάτη στις υπηρεσίες ανάπτυξης υψηλόβαθμων διοικητικών στελεχών.
 
Το YDC τελεί υπό την αιγίδα του CEO Clubs Greece, με διακεκριμένους CEO να παρέχουν τις συμβουλευτικές τους υπηρεσίες στα μέλη του. Η συνέργεια αυτή εξασφαλίζει τόσο τη μεταλαμπάδευση σημαντικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας στα μέλη του YDC, όσο και την εξασφάλιση του κύρους και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει το Club. Το YDC υποστηρίζεται χορηγικά από τις εταιρείες Marine Tours (Diamond Partner), Nespresso και  Semeli (Golden Partners) καθώς και την Pressious Arvanitidis (Printing Partner), που υποστηρίζουν ενεργά το όραμα και την αποστολή του. Το YDC υπάρχει και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία  εδώ και 4 χρόνια στη Ρουμανία με τη ονομασία NextGen. Και αυτός ο οργανισμός, όπως και της Ελλάδας τελεί υπό την αιγίδα του τοπικού Chapter του CEO Clubs International.
 

Best Of

Τσίπρας: Εμείς κυβερνήσαμε όταν εθνικός στόχος ήταν η έξοδος από τα Μνημόνια

Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα,...

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα εξάγει τεχνογνωσία

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών...

Ρένα Δούρου: Οι ανισότητες βαθαίνουν

“Σήμερα ζούμε την επιστροφή των φαντασμάτων του χθες, του...

Μητσοτάκης: Εφαλτήριο προόδου για την Ελλάδα η ψηφιακή εξέλιξη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση...
spot_img

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Δημήτρης Χατζηνικόλας και Βασίλης Ταλαμάγκας συζητούν για τον κόσμο γύρω μας, που αλλάζει και μας επηρεάζει

Του Μανώλη Κομνηνού   Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας και ο Βασίλης Ταλαμάγκας...

Ο Κωνσταντίνος Φίλης στη Φαίη Μαυραγάνη για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Του Μανώλη Κομνηνού Ο Κωνσταντίνος Φίλης ήταν καλεσμένος της Φαίης...

Η ανακοίνωση-ασπίδα του ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη, που προκάλεσε… ροντέο ειρωνικών σχολίων στα social media

Του Μανώλη Κομνηνού   Μια ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της...

Η Φαίη Μαυραγάνη έφερε τον ΑΝΤ1 στην κορυφή, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου

Με πρωτιά σήκωσε αυλαία το «Στούντιο με Θέα», τερματίζοντας μπροστά από τον ανταγωνισμό στην κούρσα...

Ο Πούτιν έδωσε στις ΗΠΑ τον “πόλεμο χωρίς τέλος” που χρειάζονταν για να φτωχοποιήσουν την Ευρώπη

Της Μαρίκας Λυσιάνθη   Μια προδιαγεγραμμένη πορεία της Ιστορίας, με πολλαπλούς...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Δημήτρης Χατζηνικόλας και Βασίλης Ταλαμάγκας συζητούν για τον κόσμο γύρω μας, που αλλάζει και μας επηρεάζει

Του Μανώλη Κομνηνού   Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας και ο Βασίλης Ταλαμάγκας ήταν καλεσμένοι του Μάνου Οικονομίδη στην εκπομπή "ΝΕΤ 24" του Rise TV, σε μια συζήτηση...

Ο Κωνσταντίνος Φίλης στη Φαίη Μαυραγάνη για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Του Μανώλη Κομνηνού Ο Κωνσταντίνος Φίλης ήταν καλεσμένος της Φαίης Μαυραγάνη στην εκπομπή "Στούντιο με θέα" της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου...

Η ανακοίνωση-ασπίδα του ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη, που προκάλεσε… ροντέο ειρωνικών σχολίων στα social media

Του Μανώλη Κομνηνού   Μια ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Παρασκευής, που προσπαθούσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη μεγάλη πτώση την οποία καταγράφει στο...