Στέλλα Αργυρίου: Μια αγκαλιά αλληλεγγύης στην Καβάλα

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Η Καβάλα γίνεται μια αγκαλιά αλληλεγγύης, την περίοδο του φετινού Πάσχα. Μια ιδέα για να πολλαπλασιαστούν τα παιδικά χαμόγελα, σε μια εποχή δυσβάσταχτης καθημερινότητας, στη σκιά των επώδυνων επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου προσθέτει το δικό της αποτύπωμα στην Καβάλα της… καρδιάς της, στο περιθώριο και της ενεργητικής συνδρομής της στις κοινωνικές πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής.

Η Στέλλα Αργυρίου έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:

“Αυτή τη δράση την νιώθω σαν δεύτερο δικό μου παιδί και με κάνει να χαμογελώ.Το χαμόγελο έχει τη δύναμη να χαράξει την πιο ασφαλή διαδρομή για την ελπίδα. Σαν και αυτό που προσδοκούμε να μας συνοδεύσει τις μέρες του φετινού Πάσχα στην Καβάλα της καρδιάς μας, μέσα από την “Αγκαλιά Αλληλεγγύης”, που με μεγάλη όρεξη και χαρά σχεδιάσαμε με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Leonidas Pappas.

Μια ιδέα που μας προτρέπει να γίνουμε οι «νονοί» της χαράς προσφέροντας σε κάθε παιδί και ένα παιχνίδι.

Μαζεύουμε παιχνίδια και γεμίζουμε με αγάπη, τα μικρά παιδιά οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.
Παιχνίδια και βιβλία, για να χωρέσουν σε μια “Αγκαλιά Αλληλεγγύης”, την δική μας, ανοίγοντας έτσι ένα παράθυρο στην καρδιά, για να καλωσορίσει το φως.
Είμαι τόσο περήφανη για όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία μας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα ας ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε όσους την έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σας ευχαριστούμε.
Written by

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος