Στέλλα Αργυρίου: Μάθετε στα παιδιά σας να ξεχωρίζουν την αγάπη

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Η διαφήμιση για την κακοποίηση γυναικών από τους συντρόφους τους, που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει σοκαριστικές διαστάσεις, με αναρίθμητες γυναικοκτονίες, έγινε βασικό θέμα συζήτησης στα social media.

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου έχει πρωταγωνιστήσει με συνέπεια σε μια εκστρατεία συνείδησης, για να αναδειχθούν αυτές οι σκοτεινές στιγμές της κοινωνίας μας, να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες και να υπάρξει μια συντονισμένη παρέμβαση από την πλευρά της Πολιτείας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Στέλλας Αργυρίου στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:

“Εσυ σε ποιο σημείο του video είδες τον εαυτό σου; Μην μ’ αφήσεις ποτέ της είπε και της ζήτησε να αφήσει τον εαυτό της για πάντα. Οι κακοποιητες είναι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, όχι τέρατα που δεν τα έχουμε συναντήσει πότε. Δυστυχώς δεν είδα ούτε από μια γυναίκα να λέει ότι το βιντεάκι είναι υπερβολικό. Μάλλον γιατί αυτό το τέρας το έχουμε συναντήσει όλες μας κάποια στιγμή. Μη δείξετε το βιντεάκι μόνο στα κορίτσια σας, δείξτε το και στα αγόρια, δείτε το και εσείς. Μάθετε στα παιδιά σας να ξεχωρίζουν την αγάπη. Μεγαλώστε παιδιά με αγνή. Για μια καλύτερη κοινωνία. Για όλους εμάς.”

 

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος