Σιωμόπουλος-Γκαντώνα με στόχο την κορυφή τα Σαββατοκύριακα

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Με στόχο την κορυφή επιστρέφουν ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα με την εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”, κάνοντας πρεμιέρα το Σάββατο 28 Αυγούστου.

Οι δυο καλοί δημοσιογράφοι “έδεσαν” την περσινή σεζόν ως δίδυμο, και κατάφεραν να καταγράψουν αρκετές επιτυχίες, σε μια ζώνη που έγινε πλέον ανταγωνιστική, καθώς σε σχέση με το παρελθόν, η μάχη για την κορυφή εξελίχτηκε αμφίρροπη, με τον ΣΚΑΪ και το Open να κονταροχτυπιούνται, την ΕΡΤ να έχει γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική και τον ΑΝΤ1 να διεκδικεί με τη σειρά του υψηλό ποσοστό τηλεθέασης.

Δείτε το σχετικό δελτίο Τύπου από το Mega:

Το πληρέστερο ενημερωτικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου επιστρέφει για τη νέα σεζόν στο MEGA.

To «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα ξεκινά το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 05:00 και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή. Με την ανάλυση των θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε αλλά και την ατζέντα των σημαντικότερων ειδήσεων που θα μας απασχολήσουν την εβδομάδα που ακολουθεί, η εκπομπή θα δώσει για άλλη μια χρονιά το στίγμα της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης. Έμφαση θα δοθεί σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά μας, την οικονομία, τις εξελίξεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό, την κοινωνία, την υγεία, την πολιτική αλλά και πολλές ζωντανές συνδέσεις με όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο δίαυλος επικοινωνίας με τους πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν θα είναι και φέτος ανοιχτός όλες τις ημέρες της εβδομάδας – και φυσικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Με τη βοήθεια ειδικών θα δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν τα νοικοκυριά αλλά και ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες με στόχο την αναζήτηση λύσεων.

Το «MEGA Σαββατοκύριακο» θα βγαίνει και εκτός συνόρων, με συνδέσεις από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ θα ταξιδεύει παντού στον κόσμο όπου υπάρχει Ελληνισμός.

«MEGA Σαββατοκύριακο»

ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΓΚΑΝΤΩΝΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 05:00-10:00

 

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος