Πελαγία Κατσούλη: Η μάχη για τον ΕΔΟΕΑΠ αφορά το κοινό μας σπίτι

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Το δικό της μήνυμα για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ, όπου καταθέτει την υποψηψιότητά της στην κρίση των συναδέλφων, έστειλε η Πελαγία Κατσούλη.

Η καλή δημοσιογράφος τόνισε τα εξής:

 

Ο ΕΔΟΕΑΠ είναι το Ταμείο όλων μας. Χρώματα, συμφέροντα και μικροπολιτική ούτε χωράνε ούτε πρέπει να επικροτούνται. Υπήρξα παρούσα καθόλη τη διάρκεια του Αγώνα για να σωθεί το Ταμείο που απειλήθηκε να κλείσει.  Έναν αγώνα που έδωσαν από κοινού-προς τιμήν τους- άνθρωποι διαφορετικών παρατάξεων. Κερδήθηκε μία δύσκολη μάχη, αλλά τα μέτωπα είναι πολλά και ανοικτά ακόμη.

Τα τελευταία τρία έτη διετέλεσα μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ. Είχα τη δυνατότητα να δω τη λειτουργία, την πορεία, τα προβλήματα, αλλά και τις προσπάθειες επιβουλής διαφόρων.  Είδα το Ταμείο μας από το Μείον να φτάνει στο Συν.

Αυτή η θετική πορεία δεν μπορεί να μην πιστωθεί στη σημερινή Διοίκηση.  Παραλείψεις, ίσως και λάθη μπορεί να υπάρχουν, όμως το γεγονός της άοκνης προσπάθειας για το αύριο του Ταμείου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Βασικό συστατικό για την επιτυχία είναι η Κοινή Προσπάθεια και η Συμμετοχή όλων. Εκλεγμένων και Ασφαλισμένων.

Μαζί μπορούμε καλύτερα.

Δηλώνω, λοιπόν, και τώρα παρούσα, επιλέγοντας για μια ακόμη φορά να είμαι υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Το έργο του ελέγχου, που της αναλογεί, υποδεικνύει ως απαραίτητη την προϋπόθεση να απαρτίζεται από μέλη που τα χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα και η διάθεση για δουλειά.

Σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους επιλέξουν να με «σταυρώσουν» και όλους όσοι με «σταύρωσαν» την προηγούμενη φορά. Έχω επίγνωση του βάρους και έλλειψη φόβου για καθαρές κουβέντες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Αυτή η μάχη δεν είναι για προσωπική ανάδειξη, αλλά για το κοινό μας σπίτι.

Μαζί θα τα καταφέρουμε

https://mazigiatonedoeap.gr

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι