Ούτε η συνέντευξη Σύψα ανέκοψε τη (μεγάλη) πτώση Οικονόμου-Αναστασοπούλου

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Ούτε η συνέντευξη του Νίκου Σύψα για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, που διαφημίστηκε υπερβολικά από τον ΣΚΑΪ, σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, στάθηκε ικανή να ανακόψει τη μεγάλη πτώση που καταγράφεται στην τηλεθέαση της εκπομπής “Σήμερα” με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, οι οποίοι από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν βρίσκονται πίσω από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη του Mega, αλλά και πολλές φορές και από τον Γιώργο Παπαδάκη του ΑΝΤ1 ή το δίδυμο Άκη Παυλόπουλου-Ευλαμπίας Ρέβη του Open, ιδίως στο δυναμικό κοινό.

Η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αφιέρωσε μεγάλο χώρο στη συνέντευξη Σύψα την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, οι τηλεθεατές ωστόσο προτίμησαν να… γυρίσουν κανάλι. Η εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” βρέθηκε στην πρώτη θέση, με 18,2% στο νεανικό κοινό, και ο ΣΚΑΪ επικράτησε οριακά του ΑΝΤ1 για τη δεύτερη θέση, με 11,5% έναντι 11,2%.

Και στο σύνολο ωστόσο, το δίδυμο Χασαπόπουλος-Βούλγαρη στρογγυλοκάθισε στην κορυφή με 17,8%, έναντι 15,9% των Οικονόμου-Αναστασοπούλου και 14,7% του Γιώργου Παπαδάκη.

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος