Καλογερόπουλος: Ας αφήσουμε τα άκρα στο περιθώριο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για το κλίμα διχασμού και μίσους, που καταγράφεται εκ νέου στη χώρα το τελευταίο διάστημα, και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη δυτική Αθήνα, και επί σειρά ετών πετυχημένο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης, με μακρά εμπειρία και στους ευρωπαϊκούς Θεσμούς, σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής:

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Μην πληγώνετε την ΕΛΛΑΔΑ μας.
Μην πληγώνετε άλλο την Ελλάδα μας. Η βία των τελευταίων ημερών θα έπρεπε να καταδικάζεται από όλους, ξεκάθαρα, απερίφραστα και εκκωφαντικά. Χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς «ναι μεν, αλλά».
Η Ελλάδα δεν αντέχει να βλέπει πληγωμένα τα παιδιά της, είτε πρόκειται για νέους ανθρώπους σε μια πλατεία, είτε για αστυνομικούς που υπερασπίζονται τη δική μας ζωή, διακινδυνεύοντας τη δική τους ζωή.
Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Τα άκρα που, εδώ και μια δεκαετία, έχουν δηλητηριάσει τον δημόσιο βίο, δεν έχουν καμία θέση στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.
Ας τους αφήσουμε στο περιθώριο. Και ας απομονώνουμε ακραίες φωνές και νοοτροπίες, που τρέφονται από τον εθνικό διχασμό και το μίσος.

 

 

Written by Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής