Η “προδοσία” του Τραμπ από τον Τάκερ Κάρλσον

Του Φρίξου Παλαιολόγου

 

Στο πρόσωπο του Τάκερ Κάρλσον, αρκετοί Ρεπουμπλικανοί θα έβλεπαν μια ελκυστική υποψηφιότητα για το προεδρικό χρίσμα του κόμματος το 2024. Ο δημοφιλής συντηρητικός δημοσιογράφος του Fox News, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να ενώσει την κοινωνική βάση των Ρεπουμπλικανών, καθώς τον… ανέχονται οι περισσότερο μετριοπαθείς και συστημικοί, και την ίδια στιγμή συνομιλεί με άνεση με τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ίδιος ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ άλλωστε, χρησιμοποιούσε στο παρελθόν ύμνους για τον Τάκερ Κάρλσον, και άφηνε να εννοηθεί ότι θα τον έβλεπε ως διάδοχό του.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η είδηση ότι ο Τάκερ Κάρλσον ψήφισε στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2020 τον Kanye West, συνιστά προχωρημένη “προδοσία” για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η είδηση κυκλοφόρησε σε αμερικανικά ΜΜΕ, και αναφέρει ότι τη σχετική παραδοχή έκανε ο ίδιος ο Τάκερ Κάρλσον σε φίλους και συναδέλφους του. Ίσως επειδή επιδιώκει να αποστασιοποιηθεί εγκαίρως από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Και, αν αποφασίσει να κάνει το μεγάλο πολιτικό βήμα ενόψει 2024, να έχει επαρκή χρόνο στη διάθεσή του για να διορθώσει τη ζημιά που θα του προκαλέσει ένας… εκδικητικός Ντόναλντ Τραμπ.

Written by Φρίξος Παλαιολόγος

Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής