Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής στηρίζει τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης στηρίζει εμπράκτως τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια και σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η ΕΔΑ Αττικής στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας της με τον Δήμο Αμαρουσίου για τη σύνδεση στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου περιοχών όπως το Ψαλίδι, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος στις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, με σκοπό τη συλλογή και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας.

Η ΕΔΑ Αττικής, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητάς της, στηρίζει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, τις πυρόπληκτες περιοχές προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, νερά και είδη πρώτης ανάγκης στον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» του Δήμου. Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΕΔΑ Αττικής κ Πιέρρος Χατζηγιάννης ήταν παρών στην παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου την Πέμπτη 19 Αυγούστου, υπογραμμίζοντας με την παρουσία του την αλληλεγγύη της ΕΔΑ Αττικής στους πυροσβέστες, τα σώματα ασφαλείας που επιχειρούν καθημερινά για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τους εθελοντές, καθώς και στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών τόσο στη Βόρεια Εύβοια, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές που επλήγησαν ανά την Ελλάδα.

Στη συνάντηση που είχε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΕΔΑ Αττικής, κ Πιέρρος Χατζηγιάννης με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ Θεόδωρο Αμπατζόγλου τόνισε «Όλοι οι άνθρωποι της ΕΔΑ Αττικής στεκόμαστε με αλληλεγγύη, σεβασμό και ενσυναίσθηση απέναντι στη μεγάλη τραγωδία που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Η σκέψη όλων μας είναι στους ηρωικούς πυροσβέστες, τα σώματα ασφαλείας, τους εθελοντές και τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ευχαριστώντας τους από καρδιάς για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν για να προστατέψουν τις ανθρώπινες ζωές, τα ζώα, τους οικισμούς και το περιβάλλον. Η ΕΔΑ Αττικής συγχαίρει τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ Θεόδωρο Αμπατζόγλου και όλους τους κατοίκους του Δήμου για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξήρε την ΕΔΑ Αττικής για την ουσιαστική και σημαντική ανταπόκρισή της στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου, αναφέροντας ότι αποτελεί θετικό παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής συνόδεψαν η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της εταιρείας κα Ελένη Μαντζώρου και εργαζόμενοι της ΕΔΑ Αττικής, ενώ από πλευράς του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος  του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Κων/νος Σολδάτος, και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης.

 

 

 

Best Of

Χατζηδάκης: Με συνέπεια στο πλευρό των απόρων

Η πολύ μεγάλη σημασία του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς...

Φ. Κρανιδιώτης: Χρειάζεται ένα διαρκές σαφάρι νομιμότητας

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης Πηγή: newsbreak.gr   Η λεηλασία μετάλλων της χώρας...

Τα νέα στελέχη που προωθεί ο Μητσοτάκης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο μηχανισμός του Μεγάρου Μαξίμου δούλεψε σαν...

Τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μετά...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Σπήλιος Κρικέτος: Οι αστυνομικοί δεν φοβούνται. Επεμβαίνουν…

Του Μανώλη Κομνηνού   Για την έξαρση της εγκληματικότητας και της...

Λάμπρος Τζούμης: Οι ΗΠΑ μας έχουν συνηθίσει στην τακτική των ίσων αποστάσεων στα ελληνοτουρκικά

Του Μανώλη Κομνηνού   Για την τουρκική προκλητικότητα, τα καινούρια δεδομένα...

Ο “μικρός Σόιμπλε” ετοιμάζει (νέα) Μνημόνια (και) για την Ελλάδα

Του Κυριάκου Βελισσάριου   Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά. Σε κάθε περίπτωση, να...

Καπραβέλος και Τζανάκης στη Φαίη Μαυραγάνη για την ευλογιά των πιθήκων

Του Μανώλη Κομνηνού   Για την ανησυχία που αρχίζει να επικρατεί...

Μ. Κοττάκης: Ο σωστός χρόνος για εκλογές

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr   Στην πολιτική είσαι μόνος σου. Και...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Σπήλιος Κρικέτος: Οι αστυνομικοί δεν φοβούνται. Επεμβαίνουν…

Του Μανώλη Κομνηνού   Για την έξαρση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, με επίκεντρο και τα πρόσφατα δραματικά περιστατικά στα σχολεία, μίλησε ο Σπήλιος Κρικέτος, στο...

Λάμπρος Τζούμης: Οι ΗΠΑ μας έχουν συνηθίσει στην τακτική των ίσων αποστάσεων στα ελληνοτουρκικά

Του Μανώλη Κομνηνού   Για την τουρκική προκλητικότητα, τα καινούρια δεδομένα που διαμορφώνονται στις σχέσεις με τη γειτονική χώρα, στη σκιά του πρόσφατου ταξιδιού του Κυριάκου...

Ο “μικρός Σόιμπλε” ετοιμάζει (νέα) Μνημόνια (και) για την Ελλάδα

Του Κυριάκου Βελισσάριου   Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά. Σε κάθε περίπτωση, να είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι, για όσα ενδεχομένως ακολουθήσουν, ώστε να μην βρεθούμε και πάλι απροετοίμαστοι, όπως...