Η (απελευθερωμένη) Χίλαρι ξαναβρήκε το… χιούμορ της

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

 

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην τελική ευθεία της προεκλογικής μάχης του 2016 και κυρίως μετά την ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ, η Χίλαρι Κλίντον έμοιαζε να βιώνει… κατάθλιψη. Σε κάθε περίπτωση, είχε χάσει τον εαυτό της, το χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες, που έφερναν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους της.

Σταδιακά, ο χρόνος έγινε σύμμαχός της. Συμβιβάστηκε με την απώλεια της Προεδρίας των ΗΠΑ, και ειδικά μετά την απομάκρυνση του Ντόναλντ Τραμπ από το Οβάλ Γραφείο, μετά την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν, στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, έχει απελευθερωθεί πλήρως.

Έτσι, δεν παρέλειψε να… τρολάρει τους Ρεπουμπλικανούς Γερουσιαστές, με αφορμή την επικείμενη αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ στη δεύτερη δίκη του, καθώς οι ψήφοι των Δημοκρατικών δεν αρκούν για την καταδίκη του.

Όπως σχολίασε λοιπόν καυστικά η Χίλαρι Κλίντον, ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα απαλλαγεί, όχι λόγω αθωότητας, αλλά επειδή μεταξύ εκείνων που τον δικάζουν, είναι και… συνένοχοί του, Γερουσιαστές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Written by Κατιάνα Ναυπλιώτου

Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος