Δύο τυχεροί μοιράστηκαν τον Μεγάλο Λαχνό του 1.000.000 ευρώ στο Εθνικό Λαχείο

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στους πλανόδιους λαχειοπώλες η νέα έκδοση με πολλά έπαθλα σε κάθε κλήρωση

 

Χαραγμένος στην μνήμη δύο υπερτυχερών θα μείνει ο αριθμός 41929, καθώς αποτελεί το νούμερο του Μεγάλου Λαχνού που μοίρασε 1.000.000 ευρώ στην Δ’ κλήρωση έκδοσης στην 253η έκδοση του Εθνικού Λαχείου.

Οι δυο μεγάλοι νικητές είχαν προμηθευθεί τους λαχνούς τους από κατάστημα ΟΠΑΠ στα Άνω Λιόσια, αγοράζοντας ο κάθε ένας από μια πεντάδα.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που το κατάστημα μας έφερε τύχη σε δύο από τους πελάτες μας. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή σου μέσα σε λίγα λεπτά. Πήραν από μια πεντάδα και με 20 ευρώ κέρδισαν 500.000 ευρώ ο κάθε ένας. Το παιχνίδι έχει το δικό του φανατικό κοινό και οι συγκεκριμένοι πελάτες που κέρδισαν τον Μεγάλο Λαχνό είναι παίκτες αποκλειστικά του Εθνικού Λαχείου», τονίζει ο κ. Ηλίας Ντούρος, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Κύμης και Πηνειού 74, στα Άνω Λιόσια.

«Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαμε κάποια μεγάλη επιτυχία στο κατάστημα μας. Η οικογένεια μου έχει την ιδιοκτησία του πρακτορείου από το 1985 και στο παρελθόν είχε βρεθεί ένας τυχερός που είχε κερδίσει 20 εκατομμύρια δραχμές, ξανά στο Εθνικό Λαχείο. Επίσης στο κατάστημα μας είχε καταθέσει το δελτίο του στο ΤΖΟΚΕΡ και ένας υπερτυχερός που είχε κερδίσει 2.700.000 ευρώ το 2014», σημειώνει ο κ. Ντούρος.

Διαθέσιμη η νέα έκδοση

Η διάθεση των λαχνών για τη νέα έκδοση έχει ξεκινήσει, με τον κ. Ντούρο να αναφέρει: «Στη νέα έκδοση του Εθνικού Λαχείου, την 254η, οι κληρώσεις ξεκινούν στις 5 Απριλίου. Στην συνέχεια, ακολουθούν ακόμα τρεις, στις 14 Απριλίου, στις 3 Μαΐου, ενώ η τελευταία ξεκινά στις 16 Μάϊου και ολοκληρώνεται στις 27 του ίδιου μήνα. Κάθε μια κλήρωση περιλαμβάνει υπό-κληρώσεις σε διαφορετικές ημέρες. Έτσι, το κοινό μπορεί με μόλις τέσσερις ανανεώσεις, να συμμετάσχει σε ακόμα περισσότερες κληρώσεις για ενδιάμεσα κέρδη πριν τη μεγάλη κλήρωση».

«Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι»

Σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής και τα έπαθλα του Εθνικού λαχείου, ο κ. Ντούρος τόνισε: ««Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει, λόγω της ιδιαίτερης διεξαγωγής του. Οι παίκτες παίρνουν μέρος στις κληρώσεις όλων των εκδόσεων. Η αξία του κάθε λαχνού είναι 4 ευρώ και πωλούνται συνήθως σε δεκάδες, αξίας 40 ευρώ η κάθε μία, ή και σε πεντάδες αξίας 20 ευρώ. Αν μετά από μία κλήρωση δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, ο παίκτης συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό».

Παράλληλα, ο κ. Ντούρος αναφέρθηκε και στα έπαθλα του Εθνικού Λαχείου, σημειώνοντας: «Όσοι δεν κέρδισαν κάποιο χρηματικό ποσό στη διάρκεια μιας έκδοσης, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν ανανέωση για την Α’ κλήρωση της επόμενης έκδοσης. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν λήγοντα μονό ή ζυγό αριθμό ανάλογα με τον λήγοντα του Μεγάλου Λαχνού. Συνολικά, σε κάθε έκδοση κυκλοφορούν 184.000 μοναδικοί αριθμοί. Στην τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, κληρώνεται ο μεγάλος λαχνός του 1.000.000 ευρώ».

 

Best Of

Τα κρίσιμα ζητήματα στα οποία δίνει λύσεις ο Χατζηδάκης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η μετακίνηση του Κωστή Χατζηδάκη στο υπουργείο...

Ο Κικίλιας «πατάει γκάζι» στην Α’ Αθηνών

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, ανεξαρτήτως...

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης «στρατηγός» των εκλογών

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι το κεντρικό πρόσωπο...

Ο Τζορτζ Τσούνης δίνει έμφαση στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη Ο Αμερικανός νέος πρέσβης στην Ελλάδα Τζορτζ...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ένας “απομονωμένος” που καταφέρνει να περνάει (πάντα)… το δικό του

Της Μαρίκας Λυσιάνθη   Αν εξαιρέσει κανείς τους συνήθεις... ενσωματωμένους των...

Λ. Κουσούλης: Η απόρριψη της εξουσίας απλώνει ρίζες

Γράφει ο Λευτέρης Κουσούλης Πηγή: Οικονομικός Ταχυδρόμος   Τίποτα δεν μπορεί να...

Γ. Λακόπουλος: Κυβέρνηση από την κοινωνία, όχι από τα κόμματα

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος Πηγή: anoixtoparathyro.gr   Να αρχίσουμε από τα άσχημα...

Ο Ερντογάν κινδυνεύει με… κατάθλιψη, από την τόση “απομόνωση”

Του Νίκου Φυλάγγελου   Το αφήγημα συστημικών ΜΜΕ και δημοσιογράφων... χούλιγκαν...

Τ. Παππάς: Η σύγχυση ενός απλού πολίτη, χωρίς άκρες στο σύστημα

Γράφει ο Τάσος Παππάς Πηγή: "Εφημερίδα των Συντακτών"   Ας πούμε ότι...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ένας “απομονωμένος” που καταφέρνει να περνάει (πάντα)… το δικό του

Της Μαρίκας Λυσιάνθη   Αν εξαιρέσει κανείς τους συνήθεις... ενσωματωμένους των ελληνικών ΜΜΕ, κανείς δεν περίμενε ότι η κατάληψη της Συνόδου του ΝΑΤΟ, στο σκέλος που...

Λ. Κουσούλης: Η απόρριψη της εξουσίας απλώνει ρίζες

Γράφει ο Λευτέρης Κουσούλης Πηγή: Οικονομικός Ταχυδρόμος   Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει το μεγάλο κενό: το κενό νοήματος. Στον κόσμο μας, στον δυτικό κόσμο, η αναζήτησή...

Γ. Λακόπουλος: Κυβέρνηση από την κοινωνία, όχι από τα κόμματα

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος Πηγή: anoixtoparathyro.gr   Να αρχίσουμε από τα άσχημα νέα. Μετά το 2019 ο  ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκε  στον κόπο να αναζητήσει με οργανωμένο τρόπο...