Χρηστίδης: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να μας βάλει όλους στο ίδιο σακί


 
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ”
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΣΟΥΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΤΡΑ

Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ
Τέσσερα χρόνια μετά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δεν είναι ίδιο. Θυμόμαστε όλοι τον κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο αγκαλιά, να πανηγυρίζουν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και ότι θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν ενώ τώρα παρακαλάνε να βρουν μια συμφωνία για τις 120 δόσεις και για την προστασία της πρώτης κατοικίας, την οποία δεν ψήφιζαν όταν την έφερνε το ΠΑΣΟΚ και δεν το παίρνουν.
Κανένας από τους πολίτες, αν γνώριζαν τι θα έκανε ο κ. Τσίπρας στα 4 αυτά χρόνια, δεν θα τον είχε ψηφίσει τον Γενάρη του 2015.Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να μας βάλει όλους στο ίδιο σακί και χθες κατά την διάρκεια της ομιλίας του είπε ανιστόρητα ψέματα για τα οποία έπρεπε να ζητήσει την παραίτηση των συμβούλων του. Είπε ότι το ΠΑΣΟΚ συμφώνησε το όνομα ΠΓΔΜ. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αυτό συμφωνήθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ το 1993 και ήταν η κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου που προσπάθησε, με το εμπάργκο και τη στρατηγική που ακολούθησε, να ξανακάνει μια νέα συμφωνία. Αναφέρθηκε στην συμφωνία στην Οχρίδα. Δεν ήμασταν καν εμείς εκεί όταν έγινε η συζήτηση.
Υπάρχει σιγά – σιγά η αποκάλυψη της συνεργασίας Τσίπρα-Καμμένου. Ο κ. Καμμένος είπε χθες για συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη, επιβεβαιώνοντας όλα αυτά τα οποία λέμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε, ούτε και στις κατηγορίες που έκανε και ο κ. Καμμένος στο υπουργικό συμβούλιο. Αλλά πλέον προκύπτουν και από τις ερωτήσεις που έχει κάνει το ΚΙΝΑΛ γύρω από τα 50 εκατομμύρια του κ. Σόρος.
Πολιτική συναλλαγή είναι σίγουρο ότι υπάρχει. Η κα. Κουντουρά πριν από 3 μήνες έλεγε ότι είναι μια κατάπτυστη συμφωνία και δεν πρέπει να την ψηφίσει και τώρα λέει ότι είναι μια καλή συμφωνία. Ο κ. Κουίκ έλεγε ότι είναι Βαρντάσκα τα Σκόπια και τώρα λέει ότι είναι μια καλή συμφωνία. Το κάνουν για να παραμείνουν στις θέσεις τους υπουργοί. Το κρίσιμο όμως είναι ότι πρέπει να απαντηθούν τα ερωτήματα γύρω από τις οικονομικές συναλλαγές. Εμείς έχουμε ακολουθήσει τον δρόμο τον κοινοβουλευτικό. Να θυμούνται όλοι αυτοί οι πρόθυμοι οι οποίοι πάνε τώρα να στηρίξουν τον κ. Τσίπρα, τι έκανε με όλους τους άλλους οι οποίοι τον βοήθησαν να φτάσει εδώ που έφτασε, τον κ. Βαρουφάκη, την κα. Κωνσταντοπούλου, τον κ. Λαφαζάνη και τι λένε σήμερα αυτοί για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έχει πετάξει τον κ. Καμμένο σαν στυμμένη λεμονόκουπα και αυτό είναι κάτι που έχει κάνει με όλους τους προηγούμενους συνεργάτες του οι οποίοι τον έφτασαν εκεί που τον έφτασαν. Επομένως την άλλη φορά που θα πάει στα μπουζούκια μπορεί να τραγουδήσει το “Τώρα κλαις γιατί κλαις αυτός ήταν που γέλαγε χθες”.

Best Of

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Τώρα… τρέχουμε (για τις ευρωεκλογές). Γιορτάζουμε μετά

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ανήμερα της ονοματικής εορτής της, η Ελίζα...

Η Κάλλη Κώστα στη μάχη των εκλογών του ΤΕΕ

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Τη μάχη των εκλογών του ΤΕΕ δίνει...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Συστράτευση των γυναικών ώστε να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την...

Το ΠΑΣΟΚ ποντάρει στην “αλλαγή γενιάς”, με τη Μαρία Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι

Το vlog της τραγουδίστριας λίγο...

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Τώρα… τρέχουμε (για τις ευρωεκλογές). Γιορτάζουμε μετά

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ανήμερα της ονοματικής εορτής της, η Ελίζα...

Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time

  Η ταλαντούχα τραγουδίστρια για τα μυστικά της Eurovision λίγο...

Γιώργος Πλειός: Οι φοιτητές φωνάζουν (και) για να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να φωνάζουν

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη Ο καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι

Το vlog της τραγουδίστριας λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε Μια μέρα μαζί με τους fans της και...

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Τώρα… τρέχουμε (για τις ευρωεκλογές). Γιορτάζουμε μετά

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ανήμερα της ονοματικής εορτής της, η Ελίζα Βόζεμπεργκ συμμετείχε στην τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο. Η ευρωβουλευτής της Νέας...

Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time

  Η ταλαντούχα τραγουδίστρια για τα μυστικά της Eurovision λίγο πριν την τελική ευθεία του διαγωνισμού Άρωμα Eurovision έφερε στο στούντιο του ΟΠΑΠ Game Time η...