Φ. Κρανιδιώτης: Το φως της αλήθειας, που δεν αντέχουν

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Πηγή: newsbreak.gr

 

Το ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πνίγηκαν πολύ περισσότεροι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες είναι ένα αναντίρρητο και καταγεγραμμένο γεγονός.

Το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», η πλήρης κατάργηση κάθε απώθησης στη γραμμή των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, οι υποσχέσεις για χαρτιά, σπίτια, επιδόματα, τα αφασιακά αστειάκια για ηλιοθεραπεία και εξαφάνιση προς Ευρώπας, μαζί με τη ληστρική επιδρομή των ΜΚΟτζήδων, φόρτωσαν στις σάπιες κινεζικές βάρκες που τους πουλάνε οι Τούρκοι δουλέμποροι πολύ κόσμο και εκατοντάδες από αυτούς, πολύ περισσότεροι από την περίοδο της προηγηθείσας διακυβέρνησης Σαμαρά, έγιναν τροφή για τα ψάρια.

Πήγαν μανούλες και παιδάκια άκλαυτα σε αριθμούς-ρεκόρ, αλλά ο Τσίπρας, ο Χαρίσης και τα άλλα καλά παιδιά, όταν σκοντάφτουν στα πτώματα που σκόρπισε στο Αιγαίο ο μαγνήτης της πολιτικής αφασίας τους, παίζουν τις λίλιζες και σφυρίζουν κλέφτικα. Όταν, δε, σε τηλεμαχίες αναφέρω αυτή την πικρή αλήθεια, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι ψυχοπονιάρηδες με το βρόμικο μάτι της ιδεοληπτικής ιδιοτέλειας χοροπηδάνε όπως ο Κρίστοφερ Λι όταν του έριχναν αγιασμό ή τον έπαιρνε καμιά αχτίδα φωτός. Διότι η Αριστερά, όπως και η ομόλογός της διεθνιστική νεοφιλελεύθερη χαζοδεξιά, δεν αντέχει το φως της αλήθειας.

Βγήκε δε και ο ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που προσβλήθηκε από την κοινωνική νόσο του μαρξισμού, και επιτέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον Στέλιο Πέτσα, διότι είπε το αυτονόητο υποστηρίζοντας τη δημιουργία κλειστών δομών, ότι δηλαδή η αντιμετώπιση θεμάτων, όπως ο κορονοϊός, μπορεί να γίνει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στις κλειστές, παρά στις ανοιχτές δομές.

Ο Νικολαΐδης δεν μπόρεσε να το επεξεργαστεί, διότι, άμα η εξίσωση δεν έχει ταξικό μίσος και φασισμό, δεν του βγαίνει. Σχολιάζοντας λοιπόν τον Στέλιο Πέτσα αμόλησε το εξής στο twitter:

«Ένα κρούσμα κορονοϊού ανάμεσα στους πρόσφυγες θα έλυνε πολλά προβλήματα για την κυβέρνηση. Δυστυχώς για αυτούς, όμως (και για όλους μας, εάν τελικά έρθει), τον ιό θα τον φέρουν στην Ελλάδα αυτοί που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο, όχι όσοι στοιβάζονται σε σκηνές».

Η εν λόγω αριστερή διάνοια δεν έχει πληροφορηθεί πως με τα αεροπλάνα ταξιδεύουν και πολλοί φοιτητές, με πάμφθηνα εισιτήρια που τα κλείνουν από εφαρμογές μήνες πριν, επιστήμονες για συνέδρια, ναυτικοί που πάνε ή έρχονται από το μπάρκο τους, δικοί μας μετανάστες που πάνε κι έρχονται στην πατρίδα κ.λπ. Στο απομονωμένο μαρξιστικό χωριό της γκλάβας του, με αεροπλάνο ταξιδεύουν μόνο οι «πλούσιοι».

Στις εγκεφαλικές σπείρες του δεν έχει ακόμη τύχει επεξεργασίας η πληροφορία πως πολλοί από τους λαθραίους, που επιμένει συλλήβδην να αποκαλεί χωρίς εξαίρεση «πρόσφυγες», έρχονται από χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής και της Ασίας στην Τουρκία χωρίς βίζα, αεροπορικώς και δη με πάμφθηνα εισιτήρια, ώστε μετά να προωθηθούν στους διακινητές της μαφίας / παρακράτους του Ερντογάν, για να τους σπρώξουν επ’ αμοιβή προς εμάς.

Σε λίγο, τα σαλεμένα τέκνα του βαλκανικού μαρξισμού θα ισχυριστούν πως οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες έχουν… ανοσία στον κορονοϊό ή πως η αθρόα παράνομη είσοδός τους ενισχύει κιόλας το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Επαναλαμβάνω, τρέμουν μήπως σκάσει εδώ ο ιός, μπουν τα νησιά σε καραντίνα, εμποδίζονται επιτέλους οι βάρκες και α) χάσουν την κονόμα οι ΜΚΟ, που στελεχώνονται από συντρόφια και β) σταματήσει η εισαγωγή λούμπεν μελλοντικών ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως νομίζουν βλακωδώς, γιατί τέτοιο μυαλό κουμαντάρουν, που θα διαλύσουν το μισητό Εθνος και θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί ο άπατρις πολτός που ονειρεύονται στην Κουμουνδούρου, στον Περισσό και στις παραφυάδες τους.

Τα κλειστά κέντρα στα νησιά, αφού η κυβέρνηση ακόμη δεν τολμά να επιλέξει τη Μακρόνησο και άλλα ξερονήσια, θα μπορούσαν να είναι στη σωστή κατεύθυνση και να μη δερνόμαστε μεταξύ μας υπό τα όμματα του κράτους-συμμορίας του Ερντογάν, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

α) Να είναι όντως κλειστά και όχι αυτά που ακούμε, δηλαδή πως θα κόβουν τσάρκες οι μουσαφιραίοι, αλλά τάδε ώρα θα κλείνει η πόρτα, κι αν δεν έχουν επιστρέψει, δεν θα τους δίνουν πουτίγκα την άλλη μέρα.

β) Να σταματήσουν να μπαίνουν άλλοι, τουτέστιν, τώρα που είναι ακόμη πιο αναγκαίο λόγω κινδύνου επιδημίας, να εμποδίζουμε τις βάρκες να μπαίνουν, να βάλουμε και παντού καταχωρίσεις και πινακίδες στα αραβικά, στα ουρντού, στα παστού, στα σουαχίλι, στα φραγκοχιώτικα, στα καλιαρντά, που να λένε με αυστηρότητα «ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΣΠΙΤΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ», διότι, άμα για κάθε έναν που διώχνουμε μπαίνουν εκατό, τότε αντίο Γλαρέτζα.

γ) Να κόψουμε κάθε παροχή προς μη αναγνωρισμένους ως πρόσφυγες. δ) Να διώξουμε τις δουλεμπορικές ΜΚΟ των αρπακτικών και να απαγορεύσουμε τις δράσεις τους.

Με αυτές τις προϋποθέσεις, οι νησιώτες θα δουν τα νησιά σιγά σιγά να αδειάζουν με απελάσεις και θα μείνουν με την αλητεία στο χέρι αυτοί που ονειρεύονται νεκρούς, ταραχές, συνέχιση της παράνομης πλημμυρίδας και επιστροφή στην εξουσία μέσα από χάος ανομίας…

 

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης: Η Αντιπολίτευση δεν νοιάζεται για τα θύματα, αλλά για τις δημοσκοπήσεις

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε μία απεγνωσμένη και έξαλλη...

Προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να… κλωνοποιήσει τον Βορίδη;

Ο πρόλογος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης της πρότασης...

Προκόπης Παυλόπουλος: Να διαδραματίσει η Ευρώπη τον ρόλο που της αναλογεί

Στην ομιλία του με τίτλο «Πρόσφατες εξελίξεις της Μεταναστευτικής...

Κωστής Χατζηδάκης: Το μεταρρυθμιστικό έργο μας συνεχίζεται

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και...

Newsletter



spot_img

Δείτε επίσης...

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε...

Νίκος Μπογιόπουλος: Το Βατερλό της κυβέρνησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Λευτέρης Κουσούλης: Τα Τέμπη είναι κρατικό έγκλημα

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Άρης Πορτοσάλτε: Μια ομάδα μόνος του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γράφει ο Άρης Πορτοσάλτε Πηγή: liberal.gr   Ήθελα να δω τον Πρωθυπουργό...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε δεκαετίες, η Προεδρευόμενη διάσταση του πολιτεύματός μας έχει πρωθυπουργικό αποτύπωμα. Ειδικά μετά τη Συνταγματική Αναθεώρηση του...

Διονύσης Μαρίνος: Κρυφός πόθος ενός συγγραφέα είναι να διαπιστώνει πως προηγούμενα βιβλία του ζουν ακόμη, αντέχουν στον καιρό

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Στο αποτύπωμα ιδεών που αφήνει κάθε βιβλίο, αναφέρθηκε ο καλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Διονύσης Μαρίνος. Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social...

Νίκος Μπογιόπουλος: Το Βατερλό της κυβέρνησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολίασε όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή, στο πλαίσιο αλλά και στο περιθώριο...