Φ. Κρανιδιώτης: Ο εσμός των απάτριδων

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Πηγή: newsbreak.gr

 

Όταν στις τηλεμαχίες επαναλάμβανα αυτό που λέω και στη «δημοκρατία» μας και στα κοινωνικά δίκτυα…

… ότι πρόκειται για οργανωμένη εισβολή από τον μεγάλο δουλέμπορο και τρομοκράτη, τον Ερντογάν, και το κράτος-συμμορία του, ότι απαιτείται πρώτα να κατονομάσουμε τον ένοχο, να ζητήσουμε διεθνώς την τιμωρία του και εθνικώς να πράξουμε τα δέοντα κάνοντας και βίαιη απώθηση (push back), τουτέστιν τα όργανα του κράτους στην ξηρά και τη θάλασσα να τους επαναπροωθούν κλοτσηδόν πίσω από εκεί που ήρθαν, να απομονώσουμε μέχρι την απέλαση τους λαθρομετανάστες που θα ξεφύγουν, να κλείσουμε τα σύνορα και να κόψουμε τις παροχές που είναι μαγνήτης, είχα δυο ειδών αντιδράσεις.

Οι μεν φίλοι της Ν.Δ. μού έλεγαν δεν γίνεται, είναι παράνομο να τους απωθήσουν βιαίως ο Στρατός, η Αστυνομία και το Λιμενικό, οι δε Συριζαίοι χοροπηδούσαν ως Μάου Μάου, υπερασπιζόμενοι το «δικαίωμα» των άλλων… Μάου Μάου, που μαζεύει ο Ερντογάν από Αφρική και Ασία, να μπουκάρουν στη χώρα μας αποκαλώντας με «φασίστα». Μέχρι και για οπαδό του… Αουσβιτς με κατηγορούσε ένας καημένος αριστερούλης, που μετά τη συνέντευξη του Τσίπρα, που πήρε κι αυτός «φασιστική» θέση υπέρ του κλεισίματος των συνόρων, πρέπει να είναι με χάπια στο κρεβάτι.

Τα γεγονότα επιβεβαίωσαν λέξη προς λέξη όλα όσα επί χρόνια λέμε επίμονα, αδιαφορώντας για τους Αποστόλους του Μαρασμού, τις κραυγές, τις χυδαίες ύβρεις και τις συκοφαντίες περί «φασισμού» και «ρατσισμού», τις οποίες η πραγματικότητα και ο ψωριάρης «σουλτάνος» τούς τις έτριψαν στα μούτρα σαν λερή πατσαβούρα. Βγήκε ο ίδιος ο Ερντογάν και βροντοφώναξε ποιος κάνει κουμάντο στις ροές, ποιος τους φέρνει και ποιος τους σπρώχνει στα σύνορά μας.

Διαβάζεται τώρα  Πατριωτισμός με το στανιό Νο2

Το φώναξε, μας απείλησε και προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα την απειλή, στέλνοντας ορδές να παραβιάσουν τα σύνορά μας με τη βία. Μάχες σώμα με σώμα έδωσαν οι αστυνομικοί μας και ο Στρατός μας κάτω και από μια πρωτοφανή παλλαϊκή κινητοποίηση στον Έβρο των πολιτών. Και δεν πέρασαν. Και για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια το Λιμενικό έσπρωξε πίσω τους παράνομους με τις βάρκες και είχαμε μηδενικές εισόδους στο Αιγαίο κι έπεσε κλάμα στις ΜΚΟ και στους εγχώριους Γενιτσάρους.

Και, ω του θαύματος, οι λίγοι που ξεγλίστρησαν και τους μπαγλάρωσαν ήταν όλοι Αφγανοί και Πακιστανοί, Σύριος ούτε για δείγμα, που μιλούσαν καλά τουρκικά, αφού ζουν χρόνια στην Τουρκία και τους κινητοποίησε το τουρκικό κράτος να μας επιτεθούν. Τέσσερα χρόνια φυλακή έκαστος, χωρίς αναστολή, ήτοι μέσα, στην ψειρού, στο γκιζντάνι, και 10.000 ευρώ χρηματική ποινή.

Το έλεγα ταπεινά: γιατί δεν τους πάτε δικαστήριο, φυλακίστε τους, είναι παράβαση καθήκοντος να μην εφαρμόζεται ο νόμος. Όλα αυτά, μαζί με την αναστολή της διαδικασίας ασύλου για έναν μήνα, που θα πρέπει να παραταθεί, καλούνται ΑΠΟΤΡΟΠΗ. Και να λοιπόν που η αυστηρή πολιτική για την οποία φωνάζαμε τα τελευταία χρόνια έχει άμεσο αποτέλεσμα. Εύγε στην κυβέρνηση και πάνω απ’ όλα εύγε στις Ενοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, και χαίρομαι που ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται ικανός, γρήγορος και δεν επιμένει στο λάθος – και λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί.

Ο,τι κάναμε με τσαμπουκά και τόλμη για να σταματήσουμε τους 15.000 που ήρθαν μονοκοπανιά στον Εβρο και τις βάρκες στα νησιά, και τις σταματήσαμε, το ίδιο πρέπει να συνεχίσει να γίνεται πλέον και σε κάθε μεμονωμένη ομάδα, βάρκα: ΒΙΑΙΗ ΑΠΩΘΗΣΗ συνεχώς σε στεριά και θάλασσα.

Δεν έχει νόημα να σταματάμε τους 15.000 και μετά να αφήνουμε να μπαίνουν σε… δόσεις, π.χ. 500 την ημέρα, 3.500 την εβδομάδα, 182.000 τον χρόνο! Υπάρχουν δηλητήρια φιδιών που μπορείς να τα παίρνεις σε μικρές δόσεις και να σου προκαλέσουν ανοσία. Καλείται Μιθριδατισμός. Υπάρχουν, όμως, δηλητήρια που δεν μπορείς να συνηθίσεις και θα σε σκοτώσουν. Και η παράνομη μετανάστευση, αν την αφήσουμε ανεμπόδιστη, θα σκοτώσει τη χώρα.

Εάν αυτό που κάναμε τώρα το κάναμε από πριν δεν θα φτάναμε εδώ, δεν θα υπήρχε Μόρια, δεν θα είχαν αυτό το χάλι η Χίος, η Σάμος, το κέντρο της Αθήνας, δεν θα άνοιγε η όρεξη στο κράτος-συμμορία για να μας κάνει αυτή την επίθεση, στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου που κάνει στη χώρα μας ο Ερντογάν και το σινάφι των κακοποιών που κυβερνά τη γείτονα. Κάλλιο, όμως, αργά παρά ποτέ.

Ο εσμός των απάτριδων «ανθρωπιστών», πολιτικών, δημοσιογραφούντων, αρπακτικών ΜΚΟτζήδων, που ευθυγραμμίζονται με τα συμφέροντα των δουλεμπόρων και των εισβολέων, εξυπηρετεί με τον πιο χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο τα συμφέροντα του Ερντογάν και του κράτους-συμμορία. Να τους συμπεριφέρεστε αναλόγως. Προσωρινά λούφαξαν υπό το βάρος της οργής και της κινητοποίησης του λαού υπέρ της πολιτικής της κυβέρνησης. Αρχίζουν πάλι δειλά δειλά να πουλούν βρόμικο «ανθρωπισμό».

Θα το πω λοιπόν ωμά: Ακόμη κι αν οι ΜΙΤατζήδες βγάλουν μπροστά 100.000 γκαστρωμένες και με παιδιά στην αγκαλιά, ο Στρατός μας και τα Σώματα Ασφαλείας θα πρέπει να κάνουν το ίδιο. Θα είναι προφυλακές και θα ακολουθούν οι φάτσες που είδατε, διότι υπάρχουν ως τώρα γι’ αυτούς δύο μαγικές λέξεις: οικογενειακή συνένωση. Υπέρτατος νόμος η σωτηρία της Πατρίδας και θα πρέπει να είμαστε ανελέητοι με τους «τυφεκιοφόρους του εχθρού» στο εσωτερικό, που ευθυγραμμίζονται με τα τουρκικά και δουλεμπορικά συμφέροντα.

Αυτά που συμβαίνουν είναι μόνον η αρχή. Ο προαιώνιος εχθρός θα δοκιμάσει κι άλλο τις αντοχές και την αποφασιστικότητά μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια μεγάλη στροφή πατριωτικού ρεαλισμού που έφερε άμεσα αποτελέσματα. Σταμάτησε μαχαίρι την άλωση της χώρας, έσπασε τον τσαμπουκά του Ερντογάν. Το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχίσει έτσι και δεν υπάρχει καλόπιστος πολίτης που να μην υποστηρίξει μια συνεκτική και ενιαία πολιτική αποτροπής, χωρίς τρύπες και εκπτώσεις, στον Έβρο και στα νησιά.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και τα Σώματα Ασφαλείας απέδειξαν ότι είναι άξιοι της υψηλής εμπιστοσύνης μας και με στιβαρή και αποφασιστική ηγεσία. Ο Ερντογάν έπεσε στη «βάρδια» του Φλώρου και ατύχησε, για όποιους τον γνωρίζουν. Στην επόμενη δημοσκοπική μέτρηση όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους με τη θερμή αποδοχή αυτής της πολιτικής από τη συντριπτική πλειοψηφία. Έτσι να συνεχίσουμε, αυστηροί, τολμηροί και γενναίοι. Ακρίτες.

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ,
www.neadexia.gr

Best Of

Το ΠΑΣΟΚ ποντάρει στην “αλλαγή γενιάς”, με τη Μαρία Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο...

Κωστής Χατζηδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη σε ρόλο-κλειδί για τις ευρωεκλογές

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Μανώλης Κοττάκης: Το στρατηγικό βάθος του ελληνισμού

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr   Ακουσα προχθές το βράδυ στο...

Κωστής Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ολοκλήρωσε...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Η Αδαμαντία Λιόλιου στο πολεμικό μέτωπο του Ισραήλ για το Open

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η καλοκουρδισμένη ενημερωτική μηχανή του Open, υπό...

Ο Τραμπ σχεδιάζει (ήδη) τη νέα ομάδα-κρούσης στο Οβάλ Γραφείο

Του Κυριάκου Βελισσάριου Οι εκλογές απέχουν πολύ ακόμη, κάθε άλλο...

Η Μελάνια αναλαμβάνει (και πάλι) να… σκουπίσει τη σκόνη από το προφίλ του Τραμπ

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου   Στην πιθανότατα περισσότερο κρίσιμη καμπή της προεκλογικής...

Ο Κένεντι άρχισε να ροκανίζει (και) τον Τραμπ

Του Φρίξου Παλαιολόγου   Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ...

Ο ΣΕΒ “γυρίζει σελίδα”, με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο σε θέση… οδηγού

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη Μετά την απόφαση του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου να...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Η Αδαμαντία Λιόλιου στο πολεμικό μέτωπο του Ισραήλ για το Open

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η καλοκουρδισμένη ενημερωτική μηχανή του Open, υπό την ευθύνη του πολύπειρου Χρήστου Παναγιωτόπουλου, δίνει... ρέστα και στην κάλυψη της πολεμικής ανάφλεξης στη...

Ο Τραμπ σχεδιάζει (ήδη) τη νέα ομάδα-κρούσης στο Οβάλ Γραφείο

Του Κυριάκου Βελισσάριου Οι εκλογές απέχουν πολύ ακόμη, κάθε άλλο παρά έχουν κριθεί, ο Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο δείχνει να... βιάζεται. Επτά μήνες πριν τις κάλπες των...

Η Μελάνια αναλαμβάνει (και πάλι) να… σκουπίσει τη σκόνη από το προφίλ του Τραμπ

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου   Στην πιθανότατα περισσότερο κρίσιμη καμπή της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ πυκνώνει τις εμφανίσεις και τις...