Φ. Κρανιδιώτης: Η Τουρκία θα πληρώσει με εκατόμβες τον ρόλο της ως Γενοκτόνος και διεθνής τραμπούκος

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Πηγή: newsbreak.gr

 

Δεκαετίες τώρα η Τουρκία προκαλεί, εξακολουθεί να κατέχει το 40% της Κύπρουέχει δολοφονήσει πιλότους μας, παραβιάζει τα χωρικά ύδατα και τον εναέριο χώρο μας και πλέον απροκάλυπτα αποπειράται κυκλωτικές κινήσεις σε Αλβανία και Βουλγαρία, μαζί με τον στρατό των λαθρομεταναστών που έχει μαζέψει στα σύνορά μας, αποπειράται να παραβιάσει τα σύνορά μας, γίνονται επιθέσεις τους, μαζί με τουρκικά κρατικά όργανα, εναντίον του Στρατού και της Αστυνομίας, υπερπτήσεις πλέον και στον Εβρο, ενώ ακταιωρός επιτέθηκε σε περιπολικό του Λιμενικού μας.

Τα αλυχτίσματα του Ερντογάν, οι δημόσιοι πια τραμπουκισμοί του, εξευτέλισαν και ξεβράκωσαν όλους τους αριστερούς και ψευτοφιλελεύθερους πουρκουάδες, που κάνανε ιστορικούς συμψηφισμούς με τον ελληνικό «εθνικισμό», θέλανε Χάγες, συμβιβασμούς, συνεκμετάλλευση, και ανατριχιάζουν ως μειξοπαρθένες την πρώτη νύχτα του γάμου μπροστά στην ιδέα του πολέμου. Συνδιαλλαγή με λυσσασμένη ύαινα δεν μπορείς να κάνεις ούτε υποχωρήσεις εξευμενισμού.

Ο Ερντογάν είναι μια τουρκομπαρόκ εκδοχή του Αδόλφου. Πρέπει να ηττηθεί, και το καθεστώς της Τουρκίας, όπως το ξέρουμε, να καταρρεύσει. Η Τουρκία θα είναι ο παράγοντας ισορροπίας στην περιοχή μας μόνον έπειτα από ήττα και απόδοση των δικαιωμάτων τους στους Κούρδους και στα γενοκτονημένα Εθνη της Μικράς Ασίας.

Κουρδικό κράτος με πρωτεύουσα το Ντιγιάρμπακιρ, η αρμενική σημαία να κυματίσει πάλι στο Αραράτ, σεβασμός στα μνημεία του ελληνικού πολιτισμού, δικαιώματα και προστασία στους κρυπτοχριστιανούς στον Πόντο, ελεύθερος αυτοπροσδιορισμός στο πλήθος των Τούρκων πολιτών που ανακαλύπτουν την αλήθεια της καταγωγής τους και η Κωνσταντινούπολη διεθνής πόλη, με το Πατριαρχείο να έχει καθεστώς Βατικανού. Μόνο ο διαμελισμός του κράτους – συμμορία θα εγγυηθεί τη σταθερή ειρήνη του μέλλοντος και θα τιμήσει τη μνήμη, το αίμα και τον ιδρώτα των αγωνιστών παππούδων μας, που υπερασπίστηκαν τον Ελληνισμό από το Μπιζάνι ως τον Σαγγάριο και το Κάλε Γκρότο.

Τα σημάδια δείχνουν πως η Τουρκία επιδιώκει το πολεμικό επεισόδιο, πιστεύοντας πως αυτό θα μας φοβίσει και θα μας σύρει, εκόντες άκοντες, σε διαπραγμάτευση ήττας. Είναι λοιπόν καιρός να κάνουμε τους αταβιστικούς φόβους τους πραγματικότητα. Διότι αυτόν τον φόβο τον έχουν βαθιά μέσα τους. Ξέρουν πού φτάσαμε και ηττηθήκαμε από τον κακό εαυτό μας, όχι από αυτούς.

Τώρα λοιπόν που κατάπιαν όλοι, πλην των προδοτών μιας αριστερής μειονότητας, τις ιδεοληψίες τους και τις ύβρεις τους προς όσους δείχναμε τον εχθρό, λέγαμε δυνατά το όνομά του και λέγαμε ξεκάθαρα τις δυναμικές λύσεις, λύσεις που ακολουθήθηκαν και σταματήσαμε την εισβολή, τώρα που αυτή η κυβερνητική πολιτική στροφή 180 μοιρών απολαμβάνει αποδοχή πάνω από 90% του λαού και γεμίζει επιτέλους περηφάνια και πείσμα τους Ελληνες, έπειτα από δεκαετίες παρανοϊκών και εγκληματικών υποχωρήσεων, είναι καθήκον μας να μιλήσουμε για το επόμενο βήμα.

Σωστά και με σωφροσύνη η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις τερατώδεις προκλήσεις του ηττημένου Ερντογάν, ο οποίος έχει αφρίσει γιατί δεν πίστευε πως θα είχαμε τέτοια συσπείρωση και τέτοια στροφή δυναμικής αποτροπής, που θα εξευτέλιζε τα σχέδιά του οι ορδές των κατσαπλιάδων παρανόμων του να παραβιάσουν τα σύνορά μας. Τώρα, βρεγμένοι και δαρμένοι σαν σκυλιά, κάνουν σπασμωδικές επιθέσεις, ενώ οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κλιμακώνουν τις προκλήσεις.

Στο εσωτερικό μας μέτωπο η επιρροή της Αριστεράς για το ζήτημα είναι ασήμαντη, έγιναν ρεζίλι από τη φιλότουρκη αμφισημία των θέσεών τους. Η κυβέρνηση πρέπει να αδιαφορήσει για τη σπασμωδική επίθεση που διεξάγουν κάποια μέσα εδώ και στο εξωτερικό. Ο στόχος είναι να μην περάσουν στα νησιά και στον Έβρο, η αποστολή είναι να ηττηθεί η Τουρκία.

Οφείλουμε, αφού οι αρμόδιοι κάνουν τις απαραίτητες εκτιμήσεις και προετοιμασίες, να αποδεχτούμε την πρόκληση, όταν κρίνουμε πως είμαστε έτοιμοι, και να καταγάγουμε ένα κύμα συντριπτικών προληπτικών πληγμάτων. Σχέδια σίγουρα υπάρχουν και, αν δεν υπάρχουν, έχουμε ικανότατα στελέχη να τα συντάξουν γρήγορα και να τα εφαρμόσουν με αποτελεσματικότητα. Πρέπει σε μια επόμενη επίθεση ή παραβίαση της κυριαρχίας μας, με χρήση όλων των διαθέσιμων μέσων, να καταστρέψουμε όσο μεγαλύτερο μέρος της πολεμικής μηχανής και κρίσιμων υποδομών της Τουρκίας. Έτσι, θα βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση για την επόμενη μέρα.

Όποιοι φρικιούν στην ιδέα να θυμηθούν πως χλεύαζαν όταν έγραφα πως η λαθρομετανάστευση είναι οργανωμένη εισβολή από την Τουρκία. Το είπε ο ίδιος ο Ερντογάν, το είπαν ο πρωθυπουργός και σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου, «πλην Λακεδαιμονίων», και έπρεπε να δίνουμε καθημερινή μάχη στα σύνορα για να το βουλώσουν οι Απόστολοι του Μαρασμού.

Το έγραφα με κρύο αίμα, χωρίς κανέναν φανατισμό, βλέποντας τα δεδομένα. Με το ίδιο κρύο αίμα λέω πως πρέπει να προετοιμαζόμαστε ταχέως να σπάσουμε προληπτικά τα δόντια της λυσσασμένης ύαινας που απειλεί το Έθνος μας. Στους έξυπνους που θα πουν «δεν θα πας εσύ» απαντώ: Στον καιρό μου πήγα εθελοντής στους επίλεκτους, ώστε, αν γινόταν, να είμαι μαζί με τους λίγους και άξιους συναδέλφους μου στους προκινδυνεύοντες. Δεν φταίω που οι Τούρκοι άργησαν. Τώρα όμως που φαίνεται πως κίνησαν να έρθουν, ας προλάβουμε να τους φιλέψουμε ό,τι τους δώσανε και οι προπάτορές μας. Για να έχουμε μακρά ειρήνη ελεύθερων ανθρώπων και όχι ειρήνη νεκροταφείου και σκλαβοπάζαρου.

Σημειώστε όμως και κάτι άλλο. Φίλος Κούρδος που ζει στην Αθήνα πολλά χρόνια τηλεφώνησε στον αδερφό του στο Ντιγιάρμπακιρ. Του είπε πως στην Τουρκία ο ιός θερίζει, είναι κοινό μυστικό, όμως η κυβέρνηση αρνείται την πραγματικότητα και οι γιατροί υποχρεώνονται, με απειλή εξόντωσης, να γράφουν ψευδείς αιτίες θανάτου. Το ίδιο λέει πλήθος διεθνών δημοσιευμάτων. Ο Ερντογάν δολοφονεί ευθέως αλλά και πλαγίως τον ίδιο τον λαό του. Η Τουρκία θα πληρώσει με εκατόμβες τον ρόλο της ως γενοκτόνος και διεθνής τραμπούκος και μια πολεμική περιπέτεια θα τη βρει με τον λαό της χτυπημένο βαριά και εξαγριωμένο με την κυβέρνησή του.

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης: Η Αντιπολίτευση δεν νοιάζεται για τα θύματα, αλλά για τις δημοσκοπήσεις

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε μία απεγνωσμένη και έξαλλη...

Προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να… κλωνοποιήσει τον Βορίδη;

Ο πρόλογος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης της πρότασης...

Προκόπης Παυλόπουλος: Να διαδραματίσει η Ευρώπη τον ρόλο που της αναλογεί

Στην ομιλία του με τίτλο «Πρόσφατες εξελίξεις της Μεταναστευτικής...

Κωστής Χατζηδάκης: Το μεταρρυθμιστικό έργο μας συνεχίζεται

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και...

Newsletter



spot_img

Δείτε επίσης...

“Σκοπός της τραγωδίας είναι η κάθαρση”…

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βρίσκεται εκ των...

Το “κόκκινο τείχος”. Στο 5% (ξανά) το προβάδισμα Τραμπ έναντι του Μπάιντεν

Οι δημοσκοπήσεις, στις ΗΠΑ πάντα, λένε την αλήθεια. Πάντα....

Μαρία Δεναξά: Στη Γαλλία αναζητούν… ανέργους για το πολεμικό μέτωπο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο...

Μανώλης Κοττάκης: Οι διπλές εκλογές τον Ιούνιο ίσως είναι η λύση

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr Η κυβέρνηση έσπευσε να ανακοινώσει ότι δέχεται...

Δημήτρης Καμπουράκης: Εδώ βασιλεύει η έξυπνη ατάκα

Γράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης Πηγή: liberal.gr Εγώ θα επιμείνω να μην...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

“Σκοπός της τραγωδίας είναι η κάθαρση”…

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βρίσκεται εκ των πραγμάτων στο κέντρο της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών. Ως το κεντρικό πρόσωπο του δράματος, και...

Το “κόκκινο τείχος”. Στο 5% (ξανά) το προβάδισμα Τραμπ έναντι του Μπάιντεν

Οι δημοσκοπήσεις, στις ΗΠΑ πάντα, λένε την αλήθεια. Πάντα. Αρκεί να διατηρεί κανείς την ψυχραιμία, την υπομονή και την οξυδέρκεια να τις διαβάζει και...

Μαρία Δεναξά: Στη Γαλλία αναζητούν… ανέργους για το πολεμικό μέτωπο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Μαρία Δεναξά σχολίασε με νόημα την... αγγελία εξεύρευσης στρατιωτών, από το καθεστώς Μακρόν...