Φ. Κρανιδιώτης: Η Δημοκρατία πρέπει να τσακίσει τους εχθρούς της


 
Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Πηγή: εφημερίδα “Δημοκρατία”
 
Πέρασε λοιπόν κι αυτή η επέτειος της καφρίλας και της βαρβαρότητας, των εμπρησμών, των λεηλασιών και της προσπάθειας της διαπλοκής να ανατρέψει τον Κ. Καραμανλή, υπηρετώντας δικά της αλλά και ξένα συμφέροντα, με την επικοινωνιακή διαχείριση των εκτρόπων που ακολούθησαν ένα έγκλημα.
Η δολοφονία του Γρηγορόπουλου ήταν ένα έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου. Δεν υπήρχε καμία συνωμοσία του κράτους, του ιμπεριαλισμού, του καπιταλισμού, του δεν ξέρω γω ποιου, για να δολοφονηθεί ένα παιδί. Το αν ήταν αναρχικός, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ό,τι άλλο είναι μια αστεία και άσχετη συζήτηση.
Σήμερα μπορεί να καθόταν στα έδρανα κάποιου πανεπιστημίου ή σε κάποια δουλειά και να έλεγε στους φίλους του τις τρέλες που έκανε κάποτε. Δεν τον σκότωσε η «κρατική καταστολή». Τον σκότωσε ένας αστυνομικός που παρέβη τον Νόμο. Κάθε κατηγορία πολιτών έχει ένα ποσοστό εγκληματικότητας, οι εργάτες, οι υδραυλικοί, οι δικαστές, οι δικηγόροι, οι καντηλανάφτες.
Τον Γρηγορόπουλο τον σκότωσε ο Κορκονέας, όχι η Αστυνομία ή η αστική δημοκρατία. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δολοφόνο. Αστυνομικοί τον πήγαν σιδηροδέσμιο στον ανακριτή, στο δικαστήριο και στη φυλακή για να εκτίσει τη μέγιστη των ποινών που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας, την οποία επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Δημοκρατίας μας, με τους κανόνες της οποίας εξελέγησαν βουλευτές και έγιναν κυβέρνηση πολλοί από αυτούς που τότε υπέθαλπαν τους εμπρησμούς, τους βανδαλισμούς και όλη την αθλιότητα που σιγοντάρισε η διαπλοκή.
Ούτε μισό πρόβλημα της νεολαίας δεν έλυσαν τα καμένα αυτοκίνητα και μαγαζιά, περίπτερα, τα βανδαλισμένα μνημεία και δημόσια κτίρια. Απλά ένα ήδη προβληματικό αστικό τοπίο έγινε ακόμη πιο άθλιο.
Ο δολοφόνος τιμωρήθηκε με την αυστηρότερη ποινή, όμως στο όνομα του θύματός του, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να ερωτηθεί, έχει καθιερωθεί ένα ετήσιο ρεσιτάλ καφρίλας, αληθινού φασισμού και ανθελληνισμού, αφού οι αληθινοί κουκουλοφόροι φασίστες έχουν το χούι να καίνε τη Σημαία που σκεπάζει τους Ηρωές μας και συμβολίζει την εθνική μας ύπαρξη και τους διαχρονικούς αγώνες του λαού μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αναρχομπάχαλοι του παρακράτους του γιορτάζουν την «εξέγερση», όπως λένε. Τότε που το Mega, λόγω της πρωτοβουλίας που τόλμησε ο Καραμανλής για τον «βασικό μέτοχο», έβγαζε κάτι περσόνες τύπου Λαζόπουλου που καλούσαν τα «παιδιά» να συνεχίσουν το μπάχαλο και δεν τους σβέρκωσε κανένας εισαγγελέας.
Το Mega που έβγαζε σούπερ «καίγονται δεκάδες διαμερίσματα στο Κολωνάκι» ή «καίγεται η Εθνική Βιβλιοθήκη», όλα ψέματα, όλα κομμάτι της προσπάθειας ανατροπής της κυβέρνησης που τόλμησε να αποπειραθεί να βάλει τάξη στην αυθαιρεσία μπετατζήδων καναλαρχών και προμηθευτών του Δημοσίου, όλα σε ένα.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με εμπρηστικές δηλώσεις προσπαθούσαν τυχοδιωκτικά, εκμεταλλευτές του χυμένου αίματος του θύματος, να ξεκολλήσουν από το 3%, λειτουργώντας όμως ως χρήσιμοι ηλίθιοι των νταβατζήδων και των Αμερικανών, που τότε ήθελαν να ανατρέψουν τον νόμιμο πρωθυπουργό της χώρας γιατί τόλμησε μια άλλη πολιτική στην ενέργεια, στις σχέσεις με τη Ρωσία και έριξε «πόρτα» στα Σκόπια για το ΝΑΤΟ.
Αυτή η καφρίλα πρέπει να σταματήσει. Οι πτωματολάγνοι ολοκληρωτικοί της Αριστεράς ας βρουν κάτι άλλο να παίζουν, αλλά πάντως μεταξύ τους. Ας κλείσουν έναν χώρο να μαζεύονται και να αλληλοδέρνονται. Η κοινωνία, οι κανονικοί άνθρωποι, που δεν είναι βαρεμένοι βάνδαλοι, έμπλεοι μίσους για τη γη που πατάνε, απαιτούν να σταματήσουν τα φεστιβάλ ανομίας στον δρόμο με ρεσιτάλ κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων από κουκουλοφόρους κακοποιούς.
Και για να εμπεδώσουν όλοι άλλη μια φορά τη θέση μας: Ανελέητη καταστολή με μηδενική ανοχή, προστασία της ζωής, τιμής και περιουσίας των πολιτών, να γίνουν ιδιώνυμα αδικήματα αυτές οι εγκληματικές συμπεριφορές και να συντριβούν με εξοντωτικές ποινές. Το μονοπώλιο της βίας στη δημοκρατική Πολιτεία ανήκει στα όργανα του κράτους, όταν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους κατά των παραβατών τους. Δεν υπάρχει «δικαίωμα» σε δόσεις «επαναστατικής βίας». Ξύλο, αν αντιστέκονται στη σύλληψη, και φυλακή μέχρι να ρίξει μαύρο χιόνι. Αρκετά πια. Η Δημοκρατία πρέπει να τσακίσει τους εχθρούς της, είτε κοστουμάτους τρωκτικά του Δημοσίου είτε κουκουλοφόρους μηδενιστές και ανθέλληνες φασίστες.

Best Of

Το ΠΑΣΟΚ ποντάρει στην “αλλαγή γενιάς”, με τη Μαρία Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο...

Κωστής Χατζηδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη σε ρόλο-κλειδί για τις ευρωεκλογές

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Μανώλης Κοττάκης: Το στρατηγικό βάθος του ελληνισμού

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr   Ακουσα προχθές το βράδυ στο...

Κωστής Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ολοκλήρωσε...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ο Κασσελάκης ως (χρυσός) χορηγός του Μητσοτάκη

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ...

Είδε κανείς τον Καραμανλή να πεθαίνει;

    Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα γνώρισε στην...

Το εθνικό έγκλημα της προσφυγής στο Μνημόνιο, που παραμένει ατιμώρητο

Πέρασαν ήδη 14 χρόνια... Περισσότερα από τη... φαγούρα σε...

Τάσος Παππάς: Η ανησυχία που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Γράφει ο Τάσος Παππάς Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών   Δεν πρέπει να...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο Κασσελάκης ως (χρυσός) χορηγός του Μητσοτάκη

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι γεμάτη από οξύμωρα. Ένας νέος άνθρωπος, με επικοινωνιακές...

Είδε κανείς τον Καραμανλή να πεθαίνει;

    Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα γνώρισε στην ιστορική διαδρομή της αναρίθμητους ηγέτες. Που λατρεύτηκαν και συγκλόνισαν τις μάζες, παρακινώντας την εκάστοτε κοινωνία...

Το εθνικό έγκλημα της προσφυγής στο Μνημόνιο, που παραμένει ατιμώρητο

Πέρασαν ήδη 14 χρόνια... Περισσότερα από τη... φαγούρα σε έναν έγγαμο βιο. Ξεπεράσαμε ακόμη και την επταετία της δικτατορίας των συνταγματαρχών, που ανέχτηκε με...