Φ. Κρανιδιώτης: Δεν θα μας λείψει… κανείς σας

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Πηγή: newsbreak.gr

 

Μουδιασμένος ο Λόχος Προπαγάνδας των εθνομηδενιστών και λαθρολάγνων, μετά την ψυχρολουσία από τα γεγονότα στη Μόρια, προσπαθεί να «γυρίσει» το παιχνίδι με τις γνωστές καραμέλες για «ακροδεξιούς», «ξενοφοβικούς» κ.λπ.

Τα δε κανάλια, μόλις αστυφύλαξ τις αγγίξει το μαγουλάκι κάποιου «ευπαθούς» ή του ξεβρακωθεί στα χέρια κανένας σεληνιασμένος «αλληλέγγυος», κάνουν ζωντανές συνδέσεις για να στηλιτεύσουν τον «μπάτσο» που δεν σκόρπισε φιλιά και χάδια σε κακοποιούς. Όταν όμως, εν έτει 2020, Αφγανοί και άλλα αδέρφια μας από εξωτικά μέρη, που ήρθαν εδώ με τις αγνότερες των προθέσεων, κάνουν γιούργια σε μια ελληνική πόλη, βάζουν φωτιές, λεηλατούν, πετούν πέτρες στην Αστυνομία και μερικοί μαζί με ροπαλοφόρους «αλληλέγγυους» κάνουν παρέλαση απειλών, εκεί τα τουρκοκάναλα των αφανών εταίρων παθαίνουν κλακάζ και είναι απλά μια είδηση της ημέρας.

Όποιος πιστεύει πως αυτά τα γεγονότα στη Λέσβο, στη Λέρο και αλλού είναι άσχετα με τον νέο Νόμο, που περιορίζει το «κασέρι» των δυσώνυμων ΜΚΟ, της μαφίας των «αλληλέγγυων» τραμπούκων και του Σόρος, κερδίζει τρίχες από το μούσι του Τζανακόπουλου, τον οποίο, για να είμαι δίκαιος, προχθές στη Βουλή τον πέρασε ένα χεράκι ο Κουμουτσάκος. Η πλάκα δεν είναι απλά πως ο Τζανακόπουλος στη Βουλή έλεγε τις γνωστές συριζέικες λαθρολαγνικές παπάτζες, αλλά πως αυτός που τον ξεφτίλισε μετά ήταν ο Κουμουτσάκος!

Του έτριψε στα μούτρα τον ρόλο των ΜΚΟ, των «αλληλέγγυων», το βρόμικο παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαζε «ευπαθείς» το 80% (!) των παρανόμως εισερχομένων, τις σκόπιμες καθυστερήσεις στο σύστημα του ασύλου, τις ανύπαρκτες επαναπροωθήσεις, ώστε να μένουν τα πελατάκια στα χέρια των ΜΚΟ. Κι ο Τζανακόπουλος έκανε «γαργάρα» τα πολιτικά χαστούκια. Θα πήγε λίγο τσαλακωμένος εκείνο το βράδυ στο κονάκι του έρωτά του -τις άπειρες ευχές μας-, αλλά το να σε κογιονάρει ο Κουμουτσάκος έπεσε βαρύ στα στέκια τα παλιά του. Θα πείτε, βέβαια, «μα, τώρα ξύπνησε ο Κουμουτσάκος;». Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Όταν αναζητάς τις αιτίες των γεγονότων, κάνε στον εαυτό σου μια απλή ερώτηση: Τις ωφελείται; Ή, απλά, κάνε αυτό που λένε οι Γιάνκηδες: Follow the money. Και το χρήμα οδηγεί στις ΜΚΟ και στους αριστερομηδενιστές πάτρωνές τους. Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη.

Αυτοί που είχαν συμφέρον να προκαλέσουν αυτό που έγινε στη Μόρια είναι αυτός ο εσμός παλιανθρώπων, μια μαφία πλειοψηφικά μη καταχωρισμένων οργανώσεων από αρπακτικά, που εκμεταλλεύονται τους μουσαφιραίους, που επιθυμούν και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να μη σταματήσουν, αλλά και να αυξηθούν οι ροές, ώστε να τα κονομάνε σε βάρος της χώρας.

Και να μην ξεχνάτε ποτέ πως πρώτο θύμα, πριν από την Ελλάδα, της ασυδοσίας, της αριστερής φάμπρικας να εμφανίζονται ως δήθεν ευπαθείς οι πιο απίθανες μούρες και ως δήθεν πρόσφυγες κάτι δασκαλεμένοι από εγχωρίους, είναι οι ίδιοι οι αληθινοί πρόσφυγες, που φυλάνε ως κόρη οφθαλμού τα διαβατήριά τους, απόδειξη του μαρτυρικού τόπου προέλευσής τους, και δεν τα «χάνουν».

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ολοφάνερα με τρόπο που υποθάλπει αυτόν τον ατέρμονο κύκλο ανομίας, που αποπειράται σήμερα να σπάσει η κυβέρνηση, η οποία όμως διστάζει, ενώ οι καιροί επιβάλλουν ανελέητη σύγκρουση με το δουλεμπορικό σύστημα, που εκ του αποτελέσματος μας μετατρέπει σε χρήσιμους ηλιθίους του Ερντογάν.

Σε κάθε υποψία μέτρων αποτροπής των παράνομων εισόδων όλων αυτών των λαθραίων, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παθαίνουν παράκρουση, μπας και δεν γίνουμε χαλιφάτο.

Ορδές μαντράχαλων κάνουν έκτροπα, αλλά αυτοί μιλούν μόνο για «προσφυγάκια» και «ασυνόδευτα ανήλικα», που μπορεί όμως να έχουν και δυο πήχες γένια. Για τους ψευτοπροοδευτικούς αποστόλους του μαρασμού, να πάει στο ανάθεμα η χώρα, ας κόψουν τις ελιές μας, ας σφάξουν τα ζώα, ας διαδηλώσουν παράνομα, ας βάλουν φωτιές, ας λεηλατήσουν. Δεν είναι πρόβλημα. Μόνο να εκκενώσουμε τα νησιά από τους Ελληνες νόμιμους κατοίκους τους δεν έχουν προτείνει οι οπαδοί του πολιτισμικού μαρξισμού, για να μην ενοχλούμε τους επήλυδες.

Το θέμα είναι ο Αμπντουλχαλίμ ή Μοχάμεντ ή Ουαλίντ ή Γιάσερ ή Ουαμάρ ή Αμντουλραχμάν ή Αλή Ριζά, που γεννήθηκε το 1995 ή 1999 ή 2003 ή 2005 στην Αλγερία ή στην Παλαιστίνη ή στη Συρία ή στο Μαρόκο ή στο Πακιστάν, που έχασε στη θάλασσα το διαβατήριό του (αλλά ποτέ το iPhone), να πάρει φράγκα, γρήγορα χαρτιά, να έχει wi-fi, επίδομα, να του δώσει κι ο Πρόεδρος σάκα να πάει στο σχολείο με τα δικά μας δεκαπεντάχρονα, και να μην τον ενοχλούν όταν πίνει ναργιλέ ή όταν βάζει φωτιά στα χωράφια.

Και για να μην το ξεχάσω: Αν δεν σας αρέσει εδώ το σέρβις, γυρίστε από εκεί που ήρθατε. Γεια χαραντάν. Δεν σας καλέσαμε. Και πάρτε μαζί και όσους εδώ σας πατρονάρουν. Δεν θα μας λείψει κανείς σας.

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ,

www.neadexia.gr

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης: Η Αντιπολίτευση δεν νοιάζεται για τα θύματα, αλλά για τις δημοσκοπήσεις

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε μία απεγνωσμένη και έξαλλη...

Προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να… κλωνοποιήσει τον Βορίδη;

Ο πρόλογος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης της πρότασης...

Προκόπης Παυλόπουλος: Να διαδραματίσει η Ευρώπη τον ρόλο που της αναλογεί

Στην ομιλία του με τίτλο «Πρόσφατες εξελίξεις της Μεταναστευτικής...

Κωστής Χατζηδάκης: Το μεταρρυθμιστικό έργο μας συνεχίζεται

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και...

Newsletter



spot_img

Δείτε επίσης...

“Σκοπός της τραγωδίας είναι η κάθαρση”…

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βρίσκεται εκ των...

Το “κόκκινο τείχος”. Στο 5% (ξανά) το προβάδισμα Τραμπ έναντι του Μπάιντεν

Οι δημοσκοπήσεις, στις ΗΠΑ πάντα, λένε την αλήθεια. Πάντα....

Μαρία Δεναξά: Στη Γαλλία αναζητούν… ανέργους για το πολεμικό μέτωπο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο...

Μανώλης Κοττάκης: Οι διπλές εκλογές τον Ιούνιο ίσως είναι η λύση

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr Η κυβέρνηση έσπευσε να ανακοινώσει ότι δέχεται...

Δημήτρης Καμπουράκης: Εδώ βασιλεύει η έξυπνη ατάκα

Γράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης Πηγή: liberal.gr Εγώ θα επιμείνω να μην...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

“Σκοπός της τραγωδίας είναι η κάθαρση”…

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βρίσκεται εκ των πραγμάτων στο κέντρο της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών. Ως το κεντρικό πρόσωπο του δράματος, και...

Το “κόκκινο τείχος”. Στο 5% (ξανά) το προβάδισμα Τραμπ έναντι του Μπάιντεν

Οι δημοσκοπήσεις, στις ΗΠΑ πάντα, λένε την αλήθεια. Πάντα. Αρκεί να διατηρεί κανείς την ψυχραιμία, την υπομονή και την οξυδέρκεια να τις διαβάζει και...

Μαρία Δεναξά: Στη Γαλλία αναζητούν… ανέργους για το πολεμικό μέτωπο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Μαρία Δεναξά σχολίασε με νόημα την... αγγελία εξεύρευσης στρατιωτών, από το καθεστώς Μακρόν...