Το (πολιτικό)… συμπέρασμα της Φώφης Γεννηματά: "Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να κουνηθεί από την καρέκλα του"


 
Συνέντευξη Φώφης Γεννηματά Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ΒΕYOND στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη
Η περίπτωση Λοΐζου είναι ενδεικτική του αξιακού πλαισίου των επιλογών του κ. Τσίπρα.
Είχαμε εκφράσει τη θέση μας σε σχέση με την κ. Λοΐζου πολύ νωρίτερα γιατί είχαμε ανατριχιάσει από προκλητικές της δηλώσεις σε σχέση με την τρομοκρατία και τη βία. Η περίπτωση Λοίζου είναι ενδεικτική του αξιακού πλαισίου των επιλογών του κ. Τσίπρα. Η κ. Λοΐζου είναι αυτή που είναι και απ’ ότι καταλαβαίνω είναι γνωστό ποια είναι εδώ και χρόνια και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα είναι γιατί ο κ. Τσίπρας επιλέγει αυτό το προφίλ ανθρώπων να τον εκπροσωπήσουν και μάλιστα στην Ευρωβουλή. Τα γνώριζε ο κ. Τσίπρας όλα αυτά ή όχι; Πρέπει να απαντήσει.
Είναι τραγική ειρωνεία ότι κάποια στιγμή ζήτησε να μην ακούγεται το «Καλημέρα ήλιε», ένα εμβληματικό τραγούδι για το ΠΑΣΟΚ, με το επιχείρημα ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε μνημονιακό κόμμα. Εδώ ισχύει αυτό που λέμε στην καθημερινότητά μας: «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις», καθώς βρέθηκε να εκπροσωπεί ένα κόμμα που έφερε το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο και ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο.
Δεν με ανησυχεί η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να παραστήσει κάτι που δεν είναι. Με ανησυχεί που πλήττει τη μεσαία τάξη και διαλύει τη χώρα
Αυτό που με ανησυχεί ότι έχουμε έναν πολιτικό αχταρμά που πλήττει τη μεσαία τάξη και διαλύει τη χώρα. Αντίθετα δεν με απασχολεί η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να παραστήσει κάτι που δεν είναι γιατί δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Ο κόσμος βλέπει, καταλαβαίνει. Δεν κοροϊδεύει κανέναν πια. Και μάλιστα έγινε τόσο προκλητικά που έχει οδηγήσει σε μεγάλη συσπείρωση. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα βλέπουμε μια μεγάλη αλλαγή. Έχει δημιουργηθεί ένα δημιουργικό ρεύμα που θα εκφραστεί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές και στις εθνικές εκλογές. Έχω πει πολλές φορές ότι για κάθε στέλεχος που συναλλάσσεται χίλιοι έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής. Είμαι κάθε μέρα ανάμεσα σε κόσμο, κάθε μέρα σε περιοδεία. Έχω γυρίσει όλη τη Β. Ελλάδα και την Κρήτη τους τελευταίους δύο μήνες. Είναι απίστευτο το πάθος. Και αυτό το πάθος θα αποτυπωθεί στην κάλπη, την καλύτερη δημοσκόπηση.
Στο Μάτι απέδειξαν ότι η προπαγάνδα για αυτούς είναι πάνω και από την ανθρώπινη ζωή
Όταν μετακινήθηκαν οι πολίτες από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν προσδοκίες. Σήμερα ξέρουν την ανικανότητα και την αναποτελεσματικότητα στη διακυβέρνηση της χώρας. Αλλά γνωρίζουν και το ήθος και το ύφος της εξουσίας. Δεν είναι μόνο η ανικανότητα και η αναποτελεσματικότητα. Είναι ο αυταρχισμός, ο καθεστωτισμός, ο κυνισμός. Το είδαμε με τη στάση του απέναντι στον ανθρώπινο πόνο και την απώλεια τόσων ζωών στο Μάτι. Συζητούσα με έναν φίλο και μου είπε: «δεν έκαναν καν την προσπάθεια να δείξουν ότι νοιάζονται πού χάθηκαν οι άνθρωποι». Έστησαν ένα θέατρο παρουσία του πρωθυπουργού όπου δεν ρώτησε καν αν υπάρχουν θύματα, τραυματίες, εγκλωβισμένοι. Δεν ανησυχούσε; Ήξερε ο κ. Τσίπρας, ήξεραν οι αρμόδιοι υπουργοί. Εκείνο το βράδυ απέδειξαν ότι η προπαγάνδα για αυτούς είναι πάνω και από την ανθρώπινη ζωή. Ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τσίπα.
Να ορίσουν ημερομηνία εκλογών, να γυρίσουμε σελίδα, να πάει η χώρα μπροστά.
Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να κουνηθεί καθόλου από την καρέκλα του. Όσο μπορεί εκεί θα καθίσει. Οι εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει χθες για τον τόπο. Ό,τι πρωτοβουλία παίρνει αυτή η κυβέρνηση πέφτει στο κενό. Να ορίσουν ημερομηνία εκλογών, να γυρίσουμε σελίδα, να πάει η χώρα μπροστά. Να απαντήσει ο κόσμος στην πολιτική του κ. Τσίπρα. Είναι απογοητευτικό για τους πολίτες που είχαν προσδοκίες, που είχαν ελπίδες από έναν άνθρωπο που προέρχεται από τους κόλπους της Αριστεράς να βλέπουν αυτόν τον καθεστωτισμό και τον αυταρχισμό και αυτή τη νέα δεξιά που έχει δημιουργήσει. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα ο κ. Τσίπρας να κριθεί για τα έργα και τις ημέρες του. Οι Έλληνες ξέρουν πότε έζησαν καλύτερα, πότε ένοιωθαν ασφάλεια.
Η επιτροπεία καλά είναι εδώ, καλά κρατεί, πιο ισχυρή από ποτέ
Ακούσαμε ότι τέλειωσαν τα μνημόνια , δεν υπάρχει πια επιτροπεία. Και με τον πιο σκληρό τρόπο με το ίδιο το σπίτι των ανθρώπων, την α’ κατοικία αποδεικνύεται ότι η επιτροπεία είναι εδώ, καλά κρατεί, πιο ισχυρή από ποτέ. Η κυβέρνηση άφησε απροστάτευτα τα σπίτια των ανθρώπων, καταργήθηκε η προστασία του νόμου ΠΑΣΟΚ, έφτασε στο και 5’ και αυτή τη στιγμή τόσοι άνθρωποι βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να βγει το σπίτι τους, η α’ κατοικία σε πλειστηριασμό. Αυτό είναι απάνθρωπο.
Κάθε ελληνική οικογένεια ζει στην καθημερινότητά της τον κίνδυνο της φτώχειας, αν όχι την ίδια τη φτώχεια
Σε κάθε περιοδεία ο κόσμος μας ζητά να κάνουμε κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, γιατί κάθε ελληνική οικογένεια ζει στην καθημερινότητά της τον κίνδυνο της φτώχειας, αν όχι την ίδια τη φτώχεια. Ξέρετε μέσα σε δύο χρόνια το εισόδημα των συνταξιούχων μειώθηκε κατά 13% και των μικρομεσαίων 11,5% και 5,5% περίπου των μισθωτών. Ο κόσμος αν δεν ζει στα όρια της φτώχειας, βλέπει τον κίνδυνο μπροστά του και αυτό πρέπει να αλλάξει
Η κυβέρνηση Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβαλε ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης το θέμα του ασφαλιστικού και των συντάξεων.
Ναι πράγματι κόπηκαν συντάξεις τα πρώτα χρόνια, αλλά τότε η χώρα είχε φτάσει με την κυβέρνηση Καραμανλή να έχει ένα τεράστιο χρέος, ένα τεράστιο έλλειμμα, έλλειμμα ανταγωνιστικότητας. Έτσι μπήκαμε στην κρίση και στο μνημόνιο. Έπρεπε να γίνει μια τεράστια δημοσιονομική προσαρμογή για να καλυφθεί το έλλειμμα. Ήταν ένας αναγκαστικός δρόμος, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι τότε δεν βοήθησαν οι άλλες δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ ώστε να έχουμε ένα ισχυρό εσωτερικό μέτωπο, μια ισχυρή κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Βγήκαν στις πλατείες με τους αγανακτισμένους, καλλιέργησαν την οργή, μας είπαν ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος και ξαφνικά το 2015 γυρίσαμε χρόνια πίσω και δημιουργήθηκε ξανά η ανάγκη για νέες περικοπές. Και εκεί που με μεγάλες θυσίες είχε φύγει το θέμα των συντάξεων, η κυβέρνηση Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβαλε ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης το θέμα του ασφαλιστικού και των συντάξεων. Και φτάσαμε στον νόμο Κατρούγκαλου και στα αδιέξοδα που δημιούργησε.
Ο στόχος για πρωτογενή πλεονάσματα στο 2%, είναι ένας εφικτός στόχος αν υπάρχει αξιόπιστο σχέδιο
Εμείς προτείνουμε το σχέδιο Ελλάδα, ένα σχέδιο ελληνικής ταυτότητας για το πώς θα πετύχουμε ταυτόχρονα ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Μπορούμε να κερδίσουμε στη συζήτηση με τους εταίρους μας την αλλαγή τους στόχου για πρωτογενή πλεονάσματα που δέχτηκε ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας δέχτηκε το 3,5% που πνίγει την οικονομία, γιατί έχει ιδεοληψία σε σχέση με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη. Δεν αφήνει καμία επένδυση να έρθει και να εξελιχθεί. Για να πετύχει το 3,5% επιλέγει την υπερφορολόγηση είτε άμεση είτε έμμεση που είναι ακόμη πιο άδικη γιατί χτυπάει τους πιο αδύναμους. Ο στόχος για τα πρωτογενή πλεονάσματα στο 2%, είναι ένας εφικτός στόχος αν υπάρχει αξιόπιστο σχέδιο. Μας δίνει ανάσα για να μειωθούν οι φόροι, ο ΦΠΑ στην παραγωγή για να δοθούν κίνητρα συγχωνεύσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που μετά από αυτό μπορούν να μεγαλουργήσουν. Έχουμε πρόταση για την πρόσληψη ανέργων στον ιδιωτικό τομέα, για κάθε 100 ευρώ που θα πληρώνει μια επιχείρηση για κάθε νεοπροσλαμβανόμενο, θα απαλλάσσεται η επιχείρηση φορολογικά για 150 ευρώ, 3 χρόνια απαλλαγή από φόρους και εισφορές για όσους νέους ανθρώπους που ξεκινούν μια δραστηριότητα και τα 2 επόμενα χρόνια 50% μείωση. Υπάρχουν λύσεις, λύσεις προοδευτικές που δεν θα χρειαστεί να στύψουν άλλο την ελληνική οικογένεια. Και έχω δει ένα παράθυρο στη συζήτησή μας με τους εταίρους και έχω δει από την εμπειρία μου ότι όταν πηγαίνεις με τεκμηριωμένο, ολοκληρωμένο, κοστολογημένο σχέδιο με χρονοδιάγραμμα ακούν και συνεργάζονται. Στο δικό μου «μικρό» πλαίσιο που είχα να διαπραγματευτώ για την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, πέτυχα να αλλάξω ο σχεδιασμός που έλεγε λουκέτο. Δεν έκλεισε.
Οι πολίτες ξέρουν ότι χρειάζεται ένας προοδευτικός χώρος στη χώρα.
Θέλω να βλέπω τα ποσοστά μας να βελτιώνονται. Θέλω να βλέπω στα μάτια των ανθρώπων ότι μας εμπιστεύονται. Ξέρουν ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν. Ξέρουν ότι χρειάζεται ένας προοδευτικός χώρος στη χώρα. Είναι δυνατόν η λύση στα δεινά που έχει προκαλέσει ο κ. Τσίπρας στον τόπο, να είναι η ΝΔ, η πολιτική δύναμη που οδήγησε στην κρίση και τα μνημόνια; Που δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και δεν έκανε ποτέ αυτοκριτική; Που πότε δεν παραδέχτηκαν ότι διογκώσαν τις δημόσιες δαπάνες, το πελατειακό κράτος, κάναμε σπατάλες. Που δεν είπαν μία λέξη για την πολιτική απάτη της δήθεν «θωρακισμένης οικονομία» μπροστά στην διεθνή κρίση.
Ακρίβυνε και καθυστέρησε η έξοδος της χώρας από την κρίση και σε αυτό είναι υπεύθυνοι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Δυστυχώς τα πρώτα κρίσιμα χρόνια της κρίσης όλοι ήταν απέναντι από το ΠΑΣΟΚ και πετροβολούσαν την εθνική προσπάθεια, δηλητηρίαζαν τον ελληνικό λαό με ψέματα και υποσχέσεις που αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσαν γίνουν πράξη. Έτσι ακρίβυνε και καθυστέρησε η έξοδος της χώρας από την κρίση και σε αυτό είναι υπεύθυνοι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη η ΝΔ σήκωσε τη σημαία αντιμνημόνιο στις πλατείες των αγανακτισμένων. Αν είχε τότε σταθεί αλλιώς, η κυβέρνηση θα ήταν πιο ισχυρή στη διαπραγμάτευση και θα είχε εμπιστευτεί ο ελληνικός αυτή την προσπάθεια. Δείτε τι έγινε στις άλλες χώρες όπου υπήρχε σύμπνοια των βασικών πολιτικών δυνάμεων την κρίσιμη ώρα.
Πριν από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού κανείς δεν μπορεί να κάνει σενάρια
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα πρέπει να τοποθετηθούν απέναντι στον ελληνικό λαό για το τι θα πράξουν. Εμείς καταθέτουμε το σχέδιο Ελλάδα και ζητάμε από τον ελληνικό λαό να γίνει πράξη. Ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του θα αποφασίσει πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος. Και πριν από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού κανείς δεν μπορεί να κάνει σενάρια. Το Κίνημα Αλλαγής θα κυβερνήσει με όσους συμφωνήσουν στο προγραμματικό πλαίσιο με βάση το Σχέδιο Ελλάδα. Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι, αποτελεσματικοί, θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην έξοδο από την κρίση. Δεν πρόκειται να μπούμε σε μια κυβέρνηση απλά και μόνο για να συμπληρωθούν οι αριθμοί και να συνεχιστεί η ίδια αδιέξοδη πολιτική. Αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια δεν έχει κανένα νόημα να συνεχιστεί. Μέρος του προβλήματος δεν θα γίνουμε, θέλουμε να είμαστε μέρος της λύσης. Μένει ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να απαντήσει πώς θέλει να κυβερνηθεί ο τόπος. Ερήμην του ελληνικού λαού δεν θα αποφασίσει κανείς.
Το θέμα δεν είναι τι πίστευε ο κ. Σόιμπλε το 2015 αλλά τι πίστευε η ελληνική κυβέρνηση
Το θέμα δεν είναι τι πίστευε ο κ. Σόιμπλε. Το πρόβλημα είναι τι πίστευε η ελληνική κυβέρνηση το 2015. Γιατί πίστευε και εκείνη στο Grexit. Δυστυχώς όταν κατάλαβαν ότι δεν ήταν οι μόνοι που ήθελαν το Grexit άρα δεν μπορούσαν να εκβιάσουν κανέναν – γιατί κατά βάθος ο κ. Σόιμπλε το ήθελε περισσότερο,- ήταν αργά. Και το πλήρωσε ο ελληνικός λαός Και βέβαια ανησύχησα τότε. Μας κάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το καλοκαίρι του 2015 στο Προεδρικό Μέγαρο και μας είπε ότι υπάρχει λύση να μην βρεθούμε εκτός ευρώ αλλά οι ευρωπαίοι εταίροι δεν εμπιστεύονται πια μόνο την κυβέρνηση να συμφωνήσει σε αυτό το μνημόνιο και θέλουν τη διαβεβαίωση ότι θα στηρίξουμε όλοι αυτήν την προσπάθεια. Αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε για να μην βρεθεί η χώρα εκτός ευρωζώνης και οδηγηθούμε στην άτακτη χρεοκοπία. Και είπα τότε στον κ. Τσίπρα αξιοποίησε την πλειοψηφία που έχεις στο κοινοβούλιο κάνοντας εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης για να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής αυτής της τραγικής συμφωνίας. Αντί να κάνει αυτό και ενώ μας είχε υποσχεθεί ότι δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν, μέσα σε λίγες μέρες προκήρυξε εκλογές.
Στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε αίσθημα ευθύνης απέναντι στη χώρα, στον προοδευτικό χώρο και στους πολίτες
Το επόμενο Σαββατοκύριακο γίνεται το Συνέδριό μας. Το φέραμε πριν από τις εκλογές γιατί πρέπει να λειτουργήσουμε ως ενιαίο κόμμα, με όργανα εκλεγμένα από τη βάση θα παίρνουμε αποφάσεις κατά πλειοψηφία. Είναι πολύ καλές οι διαφορετικές προτάσεις αλλά δεν μπορεί να είμαστε Βαβελ. Μας στοίχισε αυτό τους προηγούμενους μήνες. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι σε αυτή την πορεία, υπάρχει μεγάλη συσπείρωση. Υπάρχει αίσθημα ενότητας και ευθύνης απέναντι στη χώρα, στον προοδευτικό χώρο και στους πολίτες.
Το ΠΑΣΟΚ είναι η ψυχή μας, είναι η κινητήρια δύναμη του Κινήματος Αλλαγής
Το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας του Κινήματος Αλλαγής. Δεν έφυγε ποτέ. Ο ήλιος θα είναι όπως και το 2015 στα ψηφοδέλτιά μας και στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ είναι η ψυχή μας, είναι η κινητήρια δύναμη του Κινήματος Αλλαγής. Είναι στην πρώτη γραμμή. Δεν μπορούμε χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν μπορούμε μόνο με το ΠΑΣΟΚ. Είναι πολλά τα στελέχη που έχουν μείνει και από τη ΔΗΜΑΡ και από το ΠΟΤΑΜΙ, συμμετέχουν στο Συνέδριο, είναι στην Κεντρική Επιτροπ, στους Τομείς, στα ψηφοδέλτια μας. Ανακοίνωσα χθες τον κ. Μεϊμάρογλου, ένα εμβληματικό στέλεχος από το ΠΟΤΑΜΙ που παραμένει και δίνει τη μάχη ως υποψήφιος μας στις Ευρωεκλογές.
Η απαξίωση της πολιτικής ζωής δεν είναι λύση αλλά ι βούτυρο στο ψωμί της Ακροδεξιάς
Καταδικάζουμε πάντα και απερίφραστα τα επεισόδια, τη βία, τους προπηλακισμούς των πολιτικών. Η απαξίωση της πολιτικής ζωής δεν είναι λύση. Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί της Ακροδεξιάς που καραδοκεί και ούτε βοηθά τους πολίτες να καλυτερεύσουν τη ζωή τους. Δεν στήθηκε δυστυχώς όλο αυτό μόνο από ακροδεξιά στοιχεία. Τα πρώτα χρόνια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στην κρίση οι προπηλακισμοί γίνονταν με εμφανή συμμετοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ο κ. Τσίπρας δεν καταδίκασε ποτέ. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταδικάσει τους προπηλακισμούς των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όσες φορές και τον προκάλεσα στη Βουλή. Θα το κάνει επιτέλους; Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά κατά περίπτωση δεν γίνεται.

Best Of

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προωθούμε επιχειρηματικές και επενδυτικές συνεργασίες στον τομέα του τουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την παρακάτω ανάρτηση...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην...

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάθμισε το κύρος της Ελλάδας

  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Για τη μάχη των ευρωεκλογών του Ιουνίου,...

Κωνσταντέλλος κατά Ζαφειρόπουλου για τα… “φάλτσα” της Αποκεντρωμένης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έβαλε στο στόχαστρό...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»

 Πλήθος κόσμου στο πάρτι της ελληνικής αποστολής με το...

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

 Επτά εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες στον νέο κύκλο...

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

    Ο Ματίας Λεσόρ μετατρέπει σε … ΟΑΚΑ το studio...

Μπλέξαμε… (σε ανατροφοδούμενη αβεβαιότητα, ακρίβεια, υποβάθμιση της ποιότητας ζωής)

Έχει τις χαριτωμένες στιγμές της η ανάλυση των διεθνών...

Μαρία Δεναξά: Παντού στην Ευρώπη έχουμε περάσει σε φάση πλήρους αποσύνθεσης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»

 Πλήθος κόσμου στο πάρτι της ελληνικής αποστολής με το Eurojackpot Το δωδεκάρι τους στη Μαρίνα Σάττι έδωσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, χθες, στο πάρτιπου...

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

 Επτά εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες στον νέο κύκλο του προγράμματος Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω της συμμετοχής τους στο...

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

    Ο Ματίας Λεσόρ μετατρέπει σε … ΟΑΚΑ το studio του ΟΠΑΠ Game Time τραγουδώντας με ντουντούκα το αγαπημένο του σύνθημα! Ο Γάλλος σέντερ των «πράσινων»,...