Το διπλό (και δύσκολο) στοίχημα του Open με την πρωινή ζώνη

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Ανακοινώνοντας και τυπικά τα νέα δίδυμα στην πρωινή ζώνη, ο ενημερωτικός τομέας του Open βάζει πλώρη για ένα δύσκολο στοίχημα. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δεν κατάφερε την περσινή σεζόν να… τρέξει με υψηλούς ρυθμούς, παρά την εξαιρετική δουλειά, ειδικά του διδύμου Ιορδάνη Χασαπόπουλου-Γιάννη Σαραντάκου.

Φέτος, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, και οι ιθύνοντες το γνωρίζουν καλά.

Έτσι, στις 05.30 μετακινείται ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, που θα έχει δίπλα του την Ανθή Βούλγαρη, μέχρι τις 07.00, την ώρα που θα παραδίδουν τη σκυτάλη στον Άκη Παυλόπουλο, τον Γιάννη Σαραντάκο και τη Ντόρα Κουτροκόη.

Με τις δυο παραπάνω δημοσιογραφικές συνθέσεις, το Open προσδοκά να κερδίσει έδαφος στον ανταγωνισμό με τον ΣΚΑΪ, που χάρη στο δίδυμο Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου, έχει στρογγυλοκαθίσει τα τελευταία χρόνια στην πρωτιά.

 

Στη σχετική ανακοίνωση, το Open αναφέρει τα εξής:

 

Η Ώρα Ελλάδος επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο ΟΡΕΝ, ξεκινώντας τη Δευτέρα 9/9 το πρωί, με το “Ώρα Ελλάδος 5.30” και συνεχίζοντας με το “Ώρα Ελλάδος 7.00”

Η σπονδυλωτή ενημερωτική πρωινή ζώνη του ΟΡΕΝ κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη σύνθεση και ακόμη πιο μαχητικό ρεπορτάζ από την πιο πλήρη δημοσιογραφική ομάδα της πρωινής ζώνης.

 

Στις 5.30 το πρωί της Δευτέρας, ανοίγει την αυλαία η εκπομπή ’Ώρα Ελλάδος 5.30” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Η… πιο πρωινή καθημερινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης θα δίνει το στίγμα της ημέρας με τις εξελίξεις των γεγονότων καθώς και όλες τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες. Η δημοσιογραφική ομάδα του Ανοιχτού Καναλιού θα παρουσιάζει όσα έγιναν την προηγούμενη ημέρα, αλλά και όσα πρόκειται να συμβούν. Απευθείας συνδέσεις με κάθε σημείο εξελίξεων και ολοκληρωμένη ενημέρωση για κάθε θέμα που ενδιαφέρει τους πολίτες: από τον καιρό και την κίνηση στους δρόμους, μέχρι το πολιτικό σκηνικό και παρασκήνιο.

Στις 7.00 τη σκυτάλη παίρνουν οι Ακης Παυλόπουλος, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννης Σαραντάκος στην “Ώρα Ελλάδος 7.00”.  Η ομάδα του OPEN μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με ρεπορτάζ, συνδέσεις και αποστολές για όλα τα θέματα που απασχολούν, χρηστικές πληροφορίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών, αλλά και καταγραφή των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων. Η εκπομπή φιλοξενεί προσκεκλημένους από κάθε φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και αθλητικής ζωής, αλλά και ενότητες για τον πολιτισμό, την επιστήμη, τις τέχνες και την επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, η εκπομπή “Ώρα Ελλάδος 7”, αξιοποιώντας το ευρύ δίκτυο ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο που διαθέτει το ΟΡΕΝ, μεγαλύτερο από κάθε άλλο ελληνικό ιδιωτικό κανάλι, θα καταγράφει όσα συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Πρεμιέρα για “Ώρα Ελλάδος 5.30” με Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη και “Ώρα Ελλάδος 7” με Άκη Παυλόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννη Σαραντάκο, αυτή τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

 

Δημοσιογραφική Ομάδα: Σπύρος Φρεμεντίτης, Φάνης Καραμπατσάκης,  Ελευθερία Σπυράκη, Αδαμαντία Λιόλιου, Ηρώ Ράντου, Ιωάννα Κρομμύδα,  Ιωάννα Αρφάνη, Αντώνης Τσουμπός, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος

 

Σκηνοθέτες:  Αντωνης Περούλης, Βάνιας Βλαχοδημοτρόπουλος

 

Αρχισυντάκτες: Μαρία Παύλου, Γεωργία Λινάρδου.

 

Υπεύθυνος ενημερωτικής ζώνης: Αλέκος Βασιλόπουλος

 

 

Η Ενημέρωση έχει πρόσωπο. Ανοιχτή σε όλους.

Best Of

Το ΠΑΣΟΚ ποντάρει στην “αλλαγή γενιάς”, με τη Μαρία Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο...

Κωστής Χατζηδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη σε ρόλο-κλειδί για τις ευρωεκλογές

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Μανώλης Κοττάκης: Το στρατηγικό βάθος του ελληνισμού

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr   Ακουσα προχθές το βράδυ στο...

Κωστής Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ολοκλήρωσε...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Είδε κανείς τον Καραμανλή να πεθαίνει;

    Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα γνώρισε στην...

Το εθνικό έγκλημα της προσφυγής στο Μνημόνιο, που παραμένει ατιμώρητο

Πέρασαν ήδη 14 χρόνια... Περισσότερα από τη... φαγούρα σε...

Νίκος Καραμούζης: Σε εποχή μεγάλων προκλήσεων/απειλών, μιλάμε για… ελεύθερο χαβαλέ

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Νίκος Καραμούζης κατάφερε με τη διαδρομή...

Το ΠΑΣΟΚ ποντάρει στην “αλλαγή γενιάς”, με τη Μαρία Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο...
Avatar

Είδε κανείς τον Καραμανλή να πεθαίνει;

    Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα γνώρισε στην ιστορική διαδρομή της αναρίθμητους ηγέτες. Που λατρεύτηκαν και συγκλόνισαν τις μάζες, παρακινώντας την εκάστοτε κοινωνία...

Το εθνικό έγκλημα της προσφυγής στο Μνημόνιο, που παραμένει ατιμώρητο

Πέρασαν ήδη 14 χρόνια... Περισσότερα από τη... φαγούρα σε έναν έγγαμο βιο. Ξεπεράσαμε ακόμη και την επταετία της δικτατορίας των συνταγματαρχών, που ανέχτηκε με...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου»

  Τι λέει για τα playoffs με Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Εργκίν Αταμάν και τη συμβουλή που του έχει δώσει ο πατέρας του. Αποκαλυπτικός ήταν ο...