Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος εξηγεί γιατί δεν έθεσε υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Ένα από τα καλύτερα αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, εξήγησε με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η σχετική ανάρτηση του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου έχει ως εξής:

 

“Με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων και του κυβερνητικού προγράμματος της παράταξής μας, ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη νίκη και το νέο ξεκίνημα της Ελλάδας μας.
Τα ψηφοδέλτιά μας απαρτίζονται από πρόσωπα τα οποία διαθέτουν ικανότητες, επιστημονική επάρκεια, γνώσεις, εμπειρία, κοινωνική αναγνώριση, ήθος και πάνω από όλα αποφασιστικότητα για την υλοποίηση ενός προγράμματος ισχυρής ανάπτυξης για μία ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ !
Αισθάνομαι τυχερός και υπερήφανος που γνωρίζω και διατηρώ φιλικές σχέσεις με την συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων μας, αλλά και για όσες και όσους δεν γνωρίζω εκφράζω την απεριόριστή μου εκτίμηση !
Όπως είχα ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό τον αγαπητό μου Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από απόφαση της οικογένειάς μας, στην μάχη αυτή δεν είμαι υποψήφιος, διότι δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση η εν εξελίξη δικαστική διαδικασία για την τιμωρία των δολοφόνων ( αυτουργών και ηθικών αυτουργών ) του αδελφού μου Μιχάλη, να επηρεάσει συναισθηματικά υπέρ μου τους φίλους και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας στην διαδικασία εκλογής των βουλευτών της παράταξής μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου, να δώσω το δικαίωμα σε κάποιους να θεωρήσουν οτι θα εκμεταλευόμουν τον θάνατο του αδελφού μου, για να επιτύχω την πολιτική μου αναγέννηση !!
Θέλω για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική του πρόταση να θέσω υποψηφιότητα, αλλά πάνω από όλα για την κατανόηση της αποφασής μου και τον σεβασμό με τον οποίο έχει τιμήσει την μνήμη του αδελφού μου του Μιχάλη, του πατέρα μου του Νώντα αλλά και τους αγώνες μας για την Νέα Δημοκρατία !
Γι αυτό και στις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές έδωσα τον αγώνα μου στο πλευρό του καλού φίλου και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη-όπου έχω την χαρά και την τιμή να είμαι σύμβουλός του σε θέματα Αυτοδιοίκησης – και του αγαπημένου συναδέλφου, και απόλυτα επιτυχημένου Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Νίκου Χαρδαλιά, όπου με μία ομάδα με πολύ άξια στελέχη και την συνεργασία και καθοδήγηση του Θανάση Νέζη, νομίζω οτι συνεισφέραμε και εμείς στην μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στους Δήμους και τις Περιφέρειες.
Με την ίδια αφοσίωση και αγάπη συνεχίζω τον αγώνα μου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παράταξή μας στο πλευρό του άξιου πλέον και Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Νίκου Χαρδαλιά και των άλλων Γραμματέων και στελεχών της παράταξής μας για την μεγάλη νίκη και το νέο ξεκίνημα της χώρας μας.
Στις 26 Μαίου έγινε η αρχή , στις 7 Ιουλίου ξεκινάμε !!!”.

Best Of

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην...

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάθμισε το κύρος της Ελλάδας

  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Για τη μάχη των ευρωεκλογών του Ιουνίου,...

Κωνσταντέλλος κατά Ζαφειρόπουλου για τα… “φάλτσα” της Αποκεντρωμένης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έβαλε στο στόχαστρό...

Η Σία Κοσιώνη… τρολάρει τον Κώστα Μπακογιάννη

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot

Αύριο στις 21:00 η κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ Ποσό –...

Οι “διασημότητες” που δεν φέρνουν, αλλά… διώχνουν ψήφους από τα κόμματα

Μια χώρα σε διαρκή... παρεξήγηση με την πραγματικότητα. Η...

Μιχάλης Ψύλος: Μέχρι πότε θα συνεχίζεται ο πόλεμος

Γράφει ο Μιχάλης Ψύλος Πηγή: εφημερίδα "Ναυτεμπορική"     «Ουδέν κακόν αμιγές καλού»...

Άρης Πορτοσάλτε: Εμείς αποφασίζουμε. Δική μας θα είναι η ψήφος

Γράφει ο Άρης Πορτοσάλτε Πηγή: liberal.gr   Η πολιτική είναι σκληρή και...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην...
Λάζαρος Καλλιανιώτης
Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot

Αύριο στις 21:00 η κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ Ποσό – ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα διεκδικούν οι παίκτες του Eurojackpot στην αυριανή κλήρωση αφού, έπειτα...

Οι “διασημότητες” που δεν φέρνουν, αλλά… διώχνουν ψήφους από τα κόμματα

Μια χώρα σε διαρκή... παρεξήγηση με την πραγματικότητα. Η Ελλάδα των μνημονιακών σοκ, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εξάρτηση από τα...

Μιχάλης Ψύλος: Μέχρι πότε θα συνεχίζεται ο πόλεμος

Γράφει ο Μιχάλης Ψύλος Πηγή: εφημερίδα "Ναυτεμπορική"     «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι αρχαίοι στωϊκοί φιλόσοφοι. Δεν υπάρχει κακό που να μη γεννάει και κάποιο καλό....