Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Αττική


 
Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αττική, που στηρίζει το ΚΚΕ.
Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Από τους υποψήφιους δημάρχους 13 είναι γυναίκες. Επίσης πάνω από το 50% των υποψηφίων είναι κάτω από 50 χρονών.
Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος.
Υποψήφιοι Δήμαρχοι για τους Δήμους της ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:
Αθηναίων: Σοφιανός Νίκος, 53 χρονών, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας από το 2010. Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (1991-2001).
Βύρωνα: Γείτονας Ευάγγελος, ετών 32, γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του σωματείου γυμναστών προπονητών Αττικής. Μέλος του Τμήματος Φ.Α. και Αθλητισμού της ΚΕ.
Γαλατσίου: Χαραλαμπίδης Γρηγόρης, ετών 57, εκτελωνιστής, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Γαλατσίου.
Δάφνης – Υμηττού: Κηπουρού-Τόλια Ναυσικά, ετών 61. Δημοτική σύμβουλος από το 2014.Επί σειρά ετών μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή, χημικά και φυσικό αέριο.
Ζωγράφου: Καραβίδας Ανδρέας, ετών 42, δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Μέλος της Τ.Ε. Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ.
Ηλιούπολης: Τσατσούλη Τασία, ετών 57. Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης από το 2010. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής του Κόμματος για την τοπική διοίκηση.
Καισαριανής: Σταμέλος Ηλίας, ετών 61, Δήμαρχος Καισαριανής από το 2015 και από το 2010 δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και πρόεδρος του κλαδικού συνδικάτου ενέργειας.
Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα: Σερετάκης Νίκος, ετών 50. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σκακιστικού Ομίλου Ν. Φιλαδέλφειας από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Υπήρξε μέλος ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής ομοσπονδίας από το 2014 έως το 2016. Συμμετείχε δραστήρια στην Επιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών και τους αγώνες που ακύρωσαν την επιβολή τροφείων στο Δήμο. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Καρπενησίου και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καρπενησίου 2010-2014. Είναι μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ:
Αγ. Δημητρίου: Δήμου Γιώτα, ετών 36. Δημοτική σύμβουλος Δήμου Αγ. Δημητρίου από το 2010. Μεγάλωσε στον Αγ. Δημήτριο όπου και κατοικεί έως σήμερα. Αποφοίτησε από το Βιολογικό Πάτρας το 2006 και εργάζεται σε εταιρεία παροχής επιστημονικών υπηρεσιών προς φαρμακοβιομηχανίες. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.
Αλίμου: Καμαρινού Κυριακή, ετών 54, δημοτική σύμβουλος. Εργάστηκε ως δασκάλα ειδικής αγωγής, στον Άλιμο και το 2014 συνταξιοδοτήθηκε. Από το 1997 υπήρξε μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κων Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργυρούπολης – Ελληνικού – Αλίμου «Ο Θουκυδίδης», υπήρξε αντιπρόσωπος του Συλλόγου στις Γενικές Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.
Γλυφάδας: Στεφανίδης Αλέξης, ετών 32. Πτυχιούχος ψυχολογίας, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Γλυφάδας. Ήταν υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις εκλογές του 2014.Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Ελληνικού – Αργυρούπολης: Ιωαννίδης Γιώργος, ετών 55,γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αργυρούπολη, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι οικοδόμος, εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρεία και είναι μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, εκπροσωπώντας την Αγωνιστική Συσπείρωση Γονέων. Είναι Γενικός Γραμματέας του ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Νέων Αργυρούπολης. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.
Καλλιθέας: Βακαλόπουλος Γιάννης, ετών 52. Έχει μεγαλώσει και κατοικεί στην Καλλιθέα. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις εκλογές του 2014. Εργάζεται ως μισθωτός λογιστής. Έχει δραστηριοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια σε ΔΣ συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Μετέχει ενεργά στη Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας και το Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Αθήνας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Νότιου Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
Μοσχάτου – Ταύρου: Δολιανίδη Χριστίνα, είναι 24 χρονών και εργάζεται ως εμποροϋπάλληλος. Έχει σπουδάσει Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μοσχάτου – Ταύρου και του Συλλόγου Γυναικών Μοσχάτου – Ταύρου. Ως φοιτήτρια ήταν μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Παντείου.
Νέας Σμύρνης: Κιουλάνης Γιάννης, 59 ετών. Απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γιατρός γαστρεντερολόγος μετά την ειδίκευσή του στο Ναυτ. Νοσοκ. Αθηνών. Διατηρεί ιατρείο στη Ν. Σμύρνη από το 1996. Έχει διατελέσει: Υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθήνας στις εκλογές του 2015, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του 2014. Είναι αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ στο παράρτημα νοτίων προαστίων. Υποψήφιος με τη ΔΗΠΑΚ στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα αυτοαπασχολούμενων – ΕΒΕ Ν. Σμύρνης.
Παλαιού Φαλήρου: Γαρδίκης Νίκος, 43 χρόνων, εργαζόμενος στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού σχολείου στην Ένωση Γονέων Π. Φαλήρου. Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπήρξε γενικός γραμματέας του συλλόγου φοιτητών «Σπύρος Λούης» του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (1995-1998) , μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ (1999-2001), πρόεδρος του σωματείου Γυμναστών – προπονητών ν. Αττικής (2006-2010) και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Παραρτήματος Νοτίων Συνοικιών του Συνδικάτου Τουρισμού – Επισιτισμού, ξενοδοχοϋπαλλήλων Αττικής (2015-2018).
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ:
Αγ. Παρασκευής: Γκιζιώτης Ανδρέας, 61 ετών, κατοικεί στην Αγ. Παρασκευή από το 1962. Εκπαιδευτικός, εκλεγμένος για 4 τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Αντιπρόεδρος της Α’-Γ’ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας, εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.
Αμαρουσίου: Φωτόπουλος Θανάσης, ετών 52, δημοτικός σύμβουλος. Πρόεδρος στο Συνδικάτο Τύπου – Χάρτου και γραμματέας στην ομοσπονδία του κλάδου. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βιομηχανίας της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Βριλησσίων: Βήττος Βασίλης, ετών 62. Δημοτικός σύμβουλος από το 2010 μέχρι και σήμερα. Κατοικεί στα Βριλήσσια. Μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών. Πρώην μέλος του ΔΣ του ΕΚΑ (Εργατικό Κέντρο Αθήνας). Μέλος της ΤΕ Τηλεπικοινωνιώννιων, πληροφορικής, ταχυδρομείων.
Ν. Ηρακλείου: Ζαχάρος Γιώργος, ετών 64, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ηρακλείου. Είναι μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου Αττικής, παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Από το 1976 – 1984 διετέλεσε μέλος του ΔΣ του οικοδομικού σωματείου «Μπετόν Αρμέ Αθηνών». Στη συνέχεια υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Οικοδόμων Αθήνας και μέλος της πρώτης διοίκησης. Είναι στέλεχος της ΠΑΣΕΒΕ, με θητεία στο σωματείο τεντοποιών ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ Ηρακλείου όπου διετέλεσε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Σήμερα είναι μέλος της Παναττικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ.
Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης: Μήλας Αντώνης. Είναι 31 ετών, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι σήμερα. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται ως Νοσηλευτής. Υποψήφιος με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο σωματείο ιδιωτικών κλινικών Αθήνας. Έως τον Ιούνιο του 2016 μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου στο Κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτης του ομίλου ΙΑΣΩ.
Λυκόβρυσης – Πεύκης: Κυριακίδης Άρης, ετών 35, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από το 2010 έως το 2014. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως βιοτέχνης παιδικών παπουτσιών. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Μεταμόρφωσης: Μακρίδης Παναγιώτης. Ετών 51. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, αντιπρόεδρος του συλλόγου ΕΒΕ Ν. Ιωνίας και έχει διατελέσει πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού – 4ου γυμνασίου και 1ου Λυκείου Μεταμόρφωσης για δέκα συναπτά έτη.
Νέας Ιωνίας: Κατιμερτζόγλου Κώστας, ετών 57. Δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας από το Φλεβάρη του 2018. Σπούδασε δάσκαλος στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Ρόδου από την οποία αποφοίτησε το 1982. Είναι συνολικά πάνω από 15 χρόνια μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» και πρόεδρος του την τελευταία πενταετία. Είναι μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, της Παναττικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
Παπάγου – Χολαργού: Ρεκλείτης Αντώνης, 37 χρονών, οικονομολόγος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Ερευνητικά Κέντρα (ΠΟΣΕΕΤΙΔ) εκλεγμένος με το ΠΑΜΕ. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΑΕΙ – ΤΕΙ της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ. Πτυχιούχος Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην Οικονομική και Χρηματοοικονομική.
Πεντέλης – Μελισσίων: Κωνσταντάς Σπύρος, ετών 46, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πεντέλης. Απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου, τομέας υπάλληλος λογιστηρίου. Διοικητικός υπάλληλος στο Δήμο Αμαρουσίου. Πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, οργανωτικός γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων δήμου Αμαρουσίου. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΟΤΑ – Δημόσιας Διοίκησης της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Φιλοθέης – Ψυχικού: Καβαλάρης Ιωάννης, ετών 50. Τα τελευταία 8 χρόνια είναι δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Είναι φαρμακοποιός και δραστηριοποιείται στο κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια. Είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής καθώς και στο ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού συλλόγου.
Χαλανδρίου: Καρατζά Λούλα, ετών 65, δημοτική σύμβουλος στο Χαλάνδρι. Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Ιδρυτικό μέλος πολλών συλλόγων στο Χαλάνδρι, επί 12 χρόνια στα ΔΣ του Συλλόγου Γονέων. Είναι εκλεγμένη στην ΕΕ του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών). Είναι υπεύθυνη του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ:
Αγ. Βαρβάρας: Καρανάσιου Ελένη, 39 χρονών. Δημοτική σύμβουλος στην Αγ. Βαρβάρα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγ. Βαρβάρα. Εργαζόμενη στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), εκλεγμένη στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων και στο σύλλογο γονέων 6ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Βαρβάρας. Mέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Αγ. Αναργύρων – Καματερού: Σκολαρίκος Θοδωρής, 41 χρονών, δημοτικός σύμβουλος Αγ. Αναργύρων – Καματερού. Οικονομολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγ. Αναργύρους. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Αιγάλεω: Δάγκα Βιβή, ετών 37, κοινωνική λειτουργός. Δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών.
Ιλίου: Σταματόπουλος Νίκος. 35 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Πτυχιούχος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Περιστερίου: Σιδέρης Γιώργος. 36 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ειδικευόμενος γιατρός στο Αττικό νοσοκομείο, ΩΡΛ – χειρουργικής κεφαλής – τραχήλου. Αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.
Πετρούπολης: Σίμος Βαγγέλης, ετών 33. Δήμαρχος Πετρούπολης. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ, φιλόλογος.
Χαϊδαρίου: Σελέκος Μιχάλης, ετών 59. Δήμαρχος Χαϊδαρίου. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Αχαρνών: Τοπαλλιανίδης Βασίλειος, ετών 56, πνευμονολόγος, επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αχαρνών. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Διονύσου: Παντελόγλου Τεύκρος. Είναι 37 ετών. Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου. Είναι αυτοαπασχολούμενος Γεωπόνος Γεωτεχνικός και μόνιμος κάτοικος Αγ. Στεφάνου του Δήμου Διονύσου. Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.). Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Κρωπίας: Ρεμπάπης Βαγγέλης, ετών 34, Δημοτικός Σύμβουλος Κορωπίου από το 2010. Κάτοικος Κορωπίου, ιδιωτικός υπάλληλος, εργάστηκε ως τεχνικός στα Λατομεία Κορωπίου. Είναι γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
Λαυρεωτικής: Παμφίλης Αποστόλης, ετών 67, δημοτικός σύμβουλος Λαυρεωτικής. Αυτοαπασχολούμενος στο Λαύριο, δραστηριοποιείται στην Ένωση Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Λαυρίου, πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου.
Μαραθώνας – Ν. Μάκρη: Στεφανίδης Νίκος, 63 χρονών, δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα. Υπήρξε υποψήφιος νομάρχης με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Ανατολικής Αττικής το 1994 και το 1998 και στη συνέχεια, μέχρι την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, συνέχισε να εκλέγεται Νομαρχιακός σύμβουλος του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική. Διατηρεί χρυσοχοείο στη Ραφήνα από το 1973. Έχει διατελέσει πρόεδρος, γραμματέας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσογείων Αττικής. Έχει διατελέσει πρόεδρος και σε άλλες θέσεις ΔΣ από το 1978 μέχρι σήμερα της Ένωσης ΕΒΕ Ραφήνας.
Μαρκοπούλου – Μεσογαίας: Συλελόγλου Ανδρέας, ετών 58, δημοτικός σύμβουλος δήμου Μαρκοπούλου την τετραετία 2011-2015. Οικονομολόγος, μέλος ΟΕΕ και ΕΕΛΠ. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.
Παιανίας: Φιλιούσης Κωνσταντίνος, ετών 68, συνταξιούχος της ΕΡΤ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παιανίας.
Παλλήνης: Πασχαλίδου Θεοδώρα, 35 ετών, αυτοαπασχολούμενη, κοινωνιολόγος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Τομέα Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, δραστηριοποιείται στο κίνημα γονιών.
Ραφήνας – Πικερμίου: Τσαλαπατάνης Χρήστος, ετών 56, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ραφήνας, ήταν μέλος της διοίκησης της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών της Ραφήνας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Τομέα Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.
Σαρωνικού: Γαλανοπούλου Τάνια, 56 χρονών, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) Σαρωνικού, κάτοικος Σαρωνίδας.
Σπάτων – Αρτέμιδας: Δάρδαλης Νίκος, ετών 40, εκπαιδευτικός σε σχολείο της Αρτέμιδας, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ). Μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Κομματικής οργάνωσης εκπαιδευτικών της ΚΟΑ.
Ωρωπού: Χασιώτης Μιχάλης, ετών 37. Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ωρωπού. Είναι μισθωτός λογιστής, υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα και είναι μόνιμος κάτοικος Αυλώνα του δήμου Ωρωπού. Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και στέλεχος του ΠΑΜΕ. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης: Πασακυριάκος Κωνσταντίνος, ετών 47, δημοσιογράφος. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης από το 2011. Μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Ασπροπύργου: Τσοκάνης Αλέξης, ετών 43, λογιστής, δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου. Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ασπροπύργου.
Ελευσίνας: Κώνστας Κώστας, ετών 30, μηχανικός λογισμικού, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Θριασίου – Μεγαρίδας της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Μάνδρας Ειδυλλίας: Θεοδώρου Χαράλαμπος, ετών 57, καθηγητής ξένων γλωσσών, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.
Μεγάρων: Χοροζάνης Αντώνης, ετών 66, συνταξιούχος μεταλλεργάτης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μεγάρων, μέλος της Τ.Ε. Θριασίου – Μεγαρίδας του ΚΚΕ.
Φυλής: Ζαπάντης Νίκος, 56 χρόνων, εκπαιδευτικός. Μέλος του ΔΣ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανω Λιοσίων – Ζεφυρίου –Φυλής, της Εξελεκτικής Επιτροπής της ΔΟΕ και μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης της ΑΔΕΔΥ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ:
Πειραιά: Μανωλάκου Διαμάντω, ετών 59, γεωπόνος. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Πειραιά από το 2008 έως σήμερα. Υπήρξε επίσης ευρωβουλευτής από το 2004 έως το 2008.
Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Καλαμαράς Γιώργος, 35 χρονών, Πολιτικός Μηχανικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (απόφοιτος πρώην ΤΕΙ Πειραιά), δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας από το 2010, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.
Κορυδαλλού: Παπουτσιδάκη Ελευθερία, ετών 47, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κορυδαλλού από το 2010. Είναι οδοντίατρος, εκλεγμένη για πάνω από μια δεκαετία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Οδοντιάτρων Πειραιά, και μέλος της γενικής συνέλευσης της Ε.Ο.Ο. (Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας).
Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Κατηφές Παναγιώτης, 43 ετών, κοινωνιολόγος, σύμβουλος εξαρτήσεων. Δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας από το 2007 μέχρι σήμερα, αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), εκλεγμένος στο ΔΣ της ΑΣΓΜΕ, εκλεγμένος στο Σύλλογο Γονέων του 17ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας. Μέλος της Ε.Π. της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.
Περάματος: Βατίστας Βασίλης, 42 χρονών. Δημοτικός σύμβουλος στο Πέραμα. Γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στο Πέραμα. Κατάγεται από τη Νεάπολη Λακωνίας. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών και άρχισε να δουλεύει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το 2002. Από το 2005 εργάζεται ως δάσκαλος στο 3ο Δημοτικό σχολείο Περάματος. Είναι για πολλά χρόνια διαδοχικά μέλος και γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κερατσινίου – Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» και από το 2017 πρόεδρος του Συλλόγου. Αντιπρόσωπος στις Γενικές Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και σε συνέδρια της ΑΔΕΔΥ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ:
Σαλαμίνας: Παπαελευθερίου Μαρία, ετών 52. Δημοτική σύμβουλος Σαλαμίνας. Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών στο μαζικό κίνημα. Διετέλεσε πρόεδρος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κοκκινόβραχου. Μέσα από διάφορες θέσεις σε ΔΣ των συλλόγων γονέων στο 16ο Δ.Σ., στο 2ο Γυμνάσιο, στο 3ο Λύκειο, στο ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κερατσινίου, όπως και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Πειραιά.

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης: Η Αντιπολίτευση δεν νοιάζεται για τα θύματα, αλλά για τις δημοσκοπήσεις

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε μία απεγνωσμένη και έξαλλη...

Προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να… κλωνοποιήσει τον Βορίδη;

Ο πρόλογος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης της πρότασης...

Προκόπης Παυλόπουλος: Να διαδραματίσει η Ευρώπη τον ρόλο που της αναλογεί

Στην ομιλία του με τίτλο «Πρόσφατες εξελίξεις της Μεταναστευτικής...

Κωστής Χατζηδάκης: Το μεταρρυθμιστικό έργο μας συνεχίζεται

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και...

Newsletter



spot_img

Δείτε επίσης...

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε...

Νίκος Μπογιόπουλος: Το Βατερλό της κυβέρνησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Λευτέρης Κουσούλης: Τα Τέμπη είναι κρατικό έγκλημα

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Άρης Πορτοσάλτε: Μια ομάδα μόνος του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γράφει ο Άρης Πορτοσάλτε Πηγή: liberal.gr   Ήθελα να δω τον Πρωθυπουργό...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε δεκαετίες, η Προεδρευόμενη διάσταση του πολιτεύματός μας έχει πρωθυπουργικό αποτύπωμα. Ειδικά μετά τη Συνταγματική Αναθεώρηση του...

Διονύσης Μαρίνος: Κρυφός πόθος ενός συγγραφέα είναι να διαπιστώνει πως προηγούμενα βιβλία του ζουν ακόμη, αντέχουν στον καιρό

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Στο αποτύπωμα ιδεών που αφήνει κάθε βιβλίο, αναφέρθηκε ο καλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Διονύσης Μαρίνος. Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social...

Νίκος Μπογιόπουλος: Το Βατερλό της κυβέρνησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολίασε όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή, στο πλαίσιο αλλά και στο περιθώριο...