Κικίλιας: Η ΝΔ δίνει ελπίδα για μια νέα εκκίνηση


 
«Είναι σαφές στις μετρήσεις όλων των δημοσκοπικών εταιρειών, το μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ ο τομεάρχης Εθνικής ‘Αμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.
   «Στην παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κλείσει την ψαλίδα, το στοιχείο της αλήθειας έχει καταρρεύσει. Βλέπουμε υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να βγαίνουν, υπό το καθεστώς πανικού, και να υπόσχονται αναφανδόν προσλήψεις, ενώ ο κόσμος ξέρει ότι είναι αδύνατον πλέον ή στήνουν τεχνάσματα να διώξουμε 10.000 κληρικούς για να πάρουμε 10.000 δημοσίους υπαλλήλους. Όλα αυτά δείχνουν πολιτική πρεμούρα, καθώς δημιουργείται η αίσθηση ότι η μεγάλη ψαλίδα μεταξύ κοινωνίας και ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ολοένα και περισσότερο» σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
   Προσέθεσε πως «απέναντι στην πολιτική της απελπισίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία δίνει ελπίδα για μια νέα εκκίνηση και έναν διαφορετικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων. Αυτό πιστώνεται η Παράταξή μας στις δημοσκοπήσεις».
   Αναφορικά με δημοσιεύματα περί απουσίας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από την περιοχή των Ιμίων, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι κατέθεσε ερώτηση, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, «για τις πληροφορίες που υπάρχουν από τουρκικά μέσα, τις οποίες δεν έχει διαψεύσει η κυβέρνηση, ότι απέχει το οργανωμένο κράτος δια του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας από την περιοχή των Ιμίων. Καμία απάντηση δεν πήραμε. Στο πλαίσιο της ΑΟΖ, της ενεργειακής ανάπτυξης της χώρας και τη συνεργασίας με Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο – μια στρατηγική που έρχεται από την εποχή του Αντώνη Σαμαρά μέχρι σήμερα – δε βλέπω πώς φυλάσσεται η Πατρίδα μας και με ποιο τρόπο διασφαλίζονται τα συμφέροντά της». 
   Τόνισε πως μετά τις εκλογές «η Νέα Δημοκρατία θα απευθυνθεί από την Κεντροαριστερά μέχρι τη δημοκρατική Δεξιά για να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, να ξαναβάλει ένα επενδυτικό πρόσημο στη χώρα, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας», επισημαίνοντας ότι «το κάλεσμα που απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απ’ ευθείας προς τους πολίτες, όχι τους πολιτικούς».
   Αναφορικά με τις συντάξεις και την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης, υποστήριξε ότι «μετά από 20 περικοπές συντάξεων που έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα πάνω από 100 δισ. που χρέωσαν την ελληνική κοινωνία και οικονομία, τη φτωχοποίηση και διάλυση της μεσαίας τάξης, είναι σα να κουνάς καθρεφτάκια στους ιθαγενείς να λες ότι σου παίρνω από τη μία τσέπη 20 για να σου δώσω 1 στην άλλη τσέπη».
   «Ζητάμε από τους Έλληνες πολίτες να μη συμβιβαστούν με τη μιζέρια. Πρέπει να γίνει στη χώρα ένα επενδυτικό σοκ. Αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα» κατέληξε ο κ. Κικίλιας.

Best Of

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην...

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάθμισε το κύρος της Ελλάδας

  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Για τη μάχη των ευρωεκλογών του Ιουνίου,...

Κωνσταντέλλος κατά Ζαφειρόπουλου για τα… “φάλτσα” της Αποκεντρωμένης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έβαλε στο στόχαστρό...

Η Σία Κοσιώνη… τρολάρει τον Κώστα Μπακογιάννη

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot

Αύριο στις 21:00 η κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ Ποσό –...

Οι “διασημότητες” που δεν φέρνουν, αλλά… διώχνουν ψήφους από τα κόμματα

Μια χώρα σε διαρκή... παρεξήγηση με την πραγματικότητα. Η...

Μιχάλης Ψύλος: Μέχρι πότε θα συνεχίζεται ο πόλεμος

Γράφει ο Μιχάλης Ψύλος Πηγή: εφημερίδα "Ναυτεμπορική"     «Ουδέν κακόν αμιγές καλού»...

Άρης Πορτοσάλτε: Εμείς αποφασίζουμε. Δική μας θα είναι η ψήφος

Γράφει ο Άρης Πορτοσάλτε Πηγή: liberal.gr   Η πολιτική είναι σκληρή και...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot

Αύριο στις 21:00 η κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ Ποσό – ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα διεκδικούν οι παίκτες του Eurojackpot στην αυριανή κλήρωση αφού, έπειτα...

Οι “διασημότητες” που δεν φέρνουν, αλλά… διώχνουν ψήφους από τα κόμματα

Μια χώρα σε διαρκή... παρεξήγηση με την πραγματικότητα. Η Ελλάδα των μνημονιακών σοκ, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εξάρτηση από τα...

Μιχάλης Ψύλος: Μέχρι πότε θα συνεχίζεται ο πόλεμος

Γράφει ο Μιχάλης Ψύλος Πηγή: εφημερίδα "Ναυτεμπορική"     «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι αρχαίοι στωϊκοί φιλόσοφοι. Δεν υπάρχει κακό που να μη γεννάει και κάποιο καλό....