Επιλογή αξιοπρέπειας για τη ΝΔ στην Α΄Αθηνών ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης ενισχύει την πολιτική μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, ως μια επιλογή αξιοπρέπειας στην Α’ Αθηνών, στις πρόωρες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο ίδιος ανέπτυξε ως εξής το περιεχόμενο της υποψηφιότητάς του, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

 

“Μετά από μια δεκαετία βαθιάς κρίσης, η πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών, οι Έλληνες βλέπουν στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και την πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας μια θετική προσδοκία για το μέλλον.
Από τον αγώνα για να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα, δεν μπορεί να περισσεύει κανείς. Η πρόοδος άλλωστε απαιτεί την πρόσθεση δυνάμεων, δημιουργικών ανθρώπων και καινοτόμων ιδεών, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη περίοδο, να ακυρώσουμε τις συνέπειες μιας αψυχολόγητης και επιβλαβούς πολιτικής από την πλευρά της απερχόμενης κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, να διασφαλίσουμε ότι, οι στρεβλώσεις που εξαρχής μας οδήγησαν στην κρίση, δεν θα επανέλθουν απειλητικά στο εθνικό μέλλον.
Στον αγώνα αυτό, με τιμά και με γεμίζει ευθύνη, η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνδράμω με τις δυνάμεις μου στη μάχη της Νέας Δημοκρατίας στην πάντα εμβληματική Α’ Αθηνών. Μια Περιφέρεια, οι κάτοικοι της οποίας παραμένουν ενεργοί πολίτες, απεχθάνονται τις εύκολες και γενικόλογες προτάσεις, αναζητούν έκφραση σε ανθρώπους που να έχουν γνώση, εμπειρία και μια προσωπική και επαγγελματική διαδρομή αποτελεσματικότητας.
Η υποψηφιότητά μου στην Α’ Αθηνών έρχεται να απαντήσει σε αυτά τα ζητούμενα και τις προτεραιότητες των συμπολιτών μου. Στη Βουλή που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να έχει δίπλα του εκείνους που θα μπορέσουν να υλοποιήσουν το όραμά του για το μέλλον του τόπου μας. Με τη δική σας συγκατάθεση, ως ψήφο εμπιστοσύνης και προσδοκίας.
Είμαι έτοιμος να δώσω και πάλι, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, τον αγώνα για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα αυτό μαζί.”.

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης: Η Αντιπολίτευση δεν νοιάζεται για τα θύματα, αλλά για τις δημοσκοπήσεις

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε μία απεγνωσμένη και έξαλλη...

Προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να… κλωνοποιήσει τον Βορίδη;

Ο πρόλογος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης της πρότασης...

Προκόπης Παυλόπουλος: Να διαδραματίσει η Ευρώπη τον ρόλο που της αναλογεί

Στην ομιλία του με τίτλο «Πρόσφατες εξελίξεις της Μεταναστευτικής...

Κωστής Χατζηδάκης: Το μεταρρυθμιστικό έργο μας συνεχίζεται

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και...

Newsletter



spot_img

Δείτε επίσης...

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε...

Νίκος Μπογιόπουλος: Το Βατερλό της κυβέρνησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Λευτέρης Κουσούλης: Τα Τέμπη είναι κρατικό έγκλημα

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Άρης Πορτοσάλτε: Μια ομάδα μόνος του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γράφει ο Άρης Πορτοσάλτε Πηγή: liberal.gr   Ήθελα να δω τον Πρωθυπουργό...
Λάζαρος Καλλιανιώτης
Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε δεκαετίες, η Προεδρευόμενη διάσταση του πολιτεύματός μας έχει πρωθυπουργικό αποτύπωμα. Ειδικά μετά τη Συνταγματική Αναθεώρηση του...

Διονύσης Μαρίνος: Κρυφός πόθος ενός συγγραφέα είναι να διαπιστώνει πως προηγούμενα βιβλία του ζουν ακόμη, αντέχουν στον καιρό

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Στο αποτύπωμα ιδεών που αφήνει κάθε βιβλίο, αναφέρθηκε ο καλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Διονύσης Μαρίνος. Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social...

Νίκος Μπογιόπουλος: Το Βατερλό της κυβέρνησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολίασε όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή, στο πλαίσιο αλλά και στο περιθώριο...