• 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Όλοι δείχνουν στη Φώφη (και το Κίνημα Αλλαγής)… την έξοδο

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

Μέχρι και για την Προεδρία της Δημοκρατίας σκέφτονται κάποιοι τη Φώφη Γεννηματά. Προφανώς, φτάνει να μην είναι επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής. Ακόμη και αν το δεις ως… εθελουσία έξοδο, δεν το λες αρνητική επιλογή, αν σκεφτεί κανείς για παράδειγμα ότι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέστρεψε μετά από δεκαετίες στα ακαδημαϊκά αμφιθέατρα.

 

Ακόμη και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, που άνοιξε και πολιτική περπατησιά με το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε την προοπτική… απόσυρσης της Φώφης Γεννηματάς. Πρότεινε μάλιστα και ονόματα διαδόχων, τους… δυο Νίκους, Παπανδρέου και Ανδρουλάκη.

 

Στην πραγματικότητα βέβαια, δεν είναι η Φώφη Γεννηματά η μόνη που βλέπει… την πόρτα της εξόδου, ή μάλλον της τη δείχνουν. Συνολικά το Κίνημα Αλλαγής δείχνει να έχει χάσει την πολιτική χρησιμότητά του, σε μια Ελλάδα στην οποία κυριαρχεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ως αντίπαλο δέος προβάλλει μονάχα ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Με δεδομένες τις… αντοχές που έχει επιδείξει η Φώφη Γεννηματά, το πιθανότερο είναι… την άγουσα να πάρει το Κίνημα Αλλαγής. Και όχι η ίδια από την ηγεσία του.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...