• 20 Ιανουαρίου, 2021

Ψήφος εμπιστοσύνης από τους πολίτες στον Κικίλια

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

 

Σε προφανή εναρμόνιση με το ζητούμενο αποτελεσματικότητας και ουσίας, το οποίο προτάσσει η ελληνική κοινωνία στην αξιολόγηση των πολιτικών, ο Βασίλης Κικίλιας εισπράττει ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης, για την καθημερινή μάχη που δίνει, ώστε να διορθωθούν χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

 

Ο καθρέφτης της παραπάνω εκτίμησης είναι τα ευρήματα της έρευνας «Τάσεις» της εταιρείας MRB, που εδώ και χρόνια καταγράφουν με επάρκεια και αξιοπιστία τα ρεύματα που κινούνται στην ελληνική κοινωνία.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τη δημοσκόπηση, ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται στην τρίτη θέση της θετικής αξιολόγησης των κυβερνητικών στελεχών, με ποσοστό αποδοχής 30,7%, πίσω μονάχα από τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (33,5%) και τον Νίκο Δένδια (31,1%).

 

Η θετική επίδοση Κικίλια προσλαμβάνει σημαντικότερες διαστάσεις, αν συνυπολογίσει κανείς ότι το υπουργείο Υγείας είναι από τα… πολιτικά επικίνδυνα και φθοροποιά, με τον εκάστοτε πολιτικό προϊστάμενο να εισπράττει μέρος της απογοήτευσης των πολιτών για τις προβληματικές πτυχές του ΕΣΥ.

 

Ο Βασίλης Κικίλιας έχει επιλέξει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση του ρόλου του, εστιάζοντας στους πολίτες που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες και περισσότερο άμεσες ανάγκες, ως αποτέλεσμα και των περαιτέρω προβλημάτων που προκάλεσαν η δεκαετής κρίση και τα μνημονιακά προγράμματα.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...