Φ. Κρανιδιώτης: Τα πριγκιπόπουλα της «Κεντροδεξιάς», που ζουν το δραματικό δίλημμα «κανέλα ή τριμμένη σοκολάτα»

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Πηγή: εφημερίδα “Δημοκρατία”

Ο Ελληνας πρωθυπουργός υπέγραψε στο Μαρόκο, όπως αναμενόταν, το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την «Τακτική, Ασφαλή μπλα μπλα Μετανάστευση». Δεν περίμενε κανείς τίποτε από τους κυβερνώντες αποστόλους του μαρασμού, οι οποίοι τα μόνα αριστερά που βρήκαν να κάνουν, για το ονόρε της διακόρευσής τους στην οικονομία από τη Μέρκελ και τους δανειστές, ήταν να ξεχαρβαλώσουν τα σύνορα της χώρας, να αμολύσουν το παρακράτος τους στους δρόμους, να επιτεθούν στην Εθνική Παιδεία και την Εκκλησία και να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία σε κατσαπλιάδες μαφιόζους στα Σκόπια, αφού κατασυκοφάντησαν και βρίζουν ακόμη τον λαό και κατέστρεψαν και τις σχέσεις με τη Ρωσία. 

Αποτέλεσμα, η κωμικοτραγική στιγμή στην τελετή κατάθεσης στεφάνου στη Μόσχα, όπου η στρατιωτική μπάντα έπαιξε στον Τσίπρα… «πάρ’ το φεγγάρι και κάν’ το βέρα σου»! Αν υποδέχονταν τον Ιντι Αμίν Αντά της Ουγκάντα ή τον νυν, τον Μουσεβένι, θα έδειχναν μεγαλύτερο σεβασμό. Πάλι καλά που δεν του έπαιξαν το «Οταν νυχτώνει το εργαλείο θέλει εσένα κι άλλους δύο» του Μπουγά, του «πλανητάρχη».

Στην ηγεσία της Ν.Δ. χάρηκαν, όμως οι κανονικοί άνθρωποι διακομματικώς δεν χάρηκαν καθόλου, διότι το κογιονάρισμα το τρώει η Ελλάδα, το κράτος μας ως διεθνής οντότητα και όχι ο πρωθυπουργός. Τον λογαριασμό δεν τον πληρώνει ο καψοκαλύβης που σκέφτηκε τα περί Ρώσων πρακτόρων πίσω από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και τις απελάσεις διπλωματών. Τη Συμφωνία του Μαρόκου για τη νομιμοποίηση και τη διευκόλυνση του λαθροεποικισμού τη θέλουν οι ολοκληρωτικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης για να νομιμοποιηθούν οι ως τώρα κατάφωρα παράνομες πολιτικές και να αρθούν και τα τελευταία εμπόδια στο να σβήσουν αυτές οι μουτζούρες στον χάρτη που λέγονται σύνορα και να γίνει όλη η Ευρώπη ένας πολτός από Αφρικανούς, Ασιάτες και τρομαγμένους φθίνοντες αυτόχθονες Ευρωπαίους, να περιοριστεί ο Χριστιανισμός και να σβήσει κάτω από τη φασιστική πίεση που θα του ασκεί η «πολιτική ορθότητα» της Ευρωσοβιετίας. 

Η πολιτική Σόρος επιδιώκει να γίνει παγκόσμιο δίκαιο και οι δούλοι της την προάγουν σε ΟΗΕ και Ευρωπαϊκή Ενωση. Τα περί μη δεσμευτικότητας είναι απλά υπνωτικό για τα πρόβατα. Μέσα, μάλιστα, στη συνθήκη, σε ειδικό άρθρο, προβλέπονται δρακόντεια «αντιρατσιστικά» μέτρα για τη συντριβή κάθε κριτικής αυτής της πολιτικής, που μετατρέπει το προνόμιο της μετανάστευσης σε «δικαίωμα». Πλέον δεν θα υπάρχει διαχωρισμός πρόσφυγα και λαθρομετανάστη. Θα έρχονται όποτε και όπως θέλουν, χωρίς εμπόδια, θα ρίχνουν κι ένα μπατσάκι στους στρατιώτες, τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς μας και θα απαιτούν το καλύτερο και γρηγορότερο σέρβις, παροχές που στερούνται πολλοί νόμιμοι πολίτες της χώρας μας και των άλλων προορισμών των πελατών των δουλεμπόρων. Βαριές ποινές, άρση ατελειών σε ΜΜΕ, αποκλεισμός από την κρατική διαφήμιση και πολλά άλλα, αν τολμούν να κριτικάρουν αυτή τη θεσμική οργάνωση και διευκόλυνση του αφανισμού της Δύσης και των πιο προηγμένων χωρών. 

Οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Αυστραλία και πολλές άλλες χώρες αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτό το τόσο επιβλαβές και ολοκληρωτικό σύμφωνο της μαφίας της παγκοσμιοποίησης. Ομως ο πρωθυπουργός της χώρας που κατεξοχήν υποφέρει από την παράνομη μετανάστευση όχι μόνον το υπέγραψε, αλλά και επιχαίρει γι’ αυτό. 

Είναι, όμως, απολύτως και σε πλήρη συναυτουργία με τον Μητσοτάκη και την ιδιόρρυθμη παρέα του. Δεν έγινε η παραμικρή συζήτηση στη δημόσια σφαίρα, το θέμα δεν εγέρθηκε στο Κοινοβούλιο, όμως η Ν.Δ. δεν ψέλλισε ούτε μισή λέξη έστω και εκτός Βουλής για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Αφού ο Τσίπρας πήγε «αντουφέκιστος» πολιτικά από την αξιωματική αντιπολίτευση και έβαλε ένα μεγάλο καρφί στο φέρετρο του πολύπαθου Εθνους μας, μόνο την επομένη βγήκε η αγέρωχη ξανθή ανταύγεια του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, που σε μια ανακοίνωση-σεντόνι «αυτώνει τα αυτά» και λέει σε ένα σημείο την ουσιαστική θέση της Ν.Δ.: «Οσον αφορά το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, που συζητείται στο Μαρακές, η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται σε γενικές γραμμές το περιεχόμενό του, το οποίο, όμως, σε πολλά σημεία χρήζει σημαντικών βελτιώσεων».

Συμφωνούν, τα έχουν βρει, τάτσι μίτσι κότσι. Μην απορείτε, λοιπόν, «τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;». Εχουμε μηδενιστική κυβέρνηση και ψόφια ενοχική αντιπολίτευση, που πιο πολύ ανησυχούν για το χαλάλ κοτόπουλο και το επίδομα διαβίωσης των εποίκων, που θα γίνουν πλημμύρα, παρά να τηρήσουν τον έρμο τον όρκο τους. Και ok, οι συριζαίοι, το είδαμε, ορκίζονται στη «ζωή του Μπιθικώτση», μόνο που δεν ξύνουν με το άλλο τα αχαμνά τους όταν σηκώνουν το χεράκι και συγκρατούνται να μη φτύνουν στον Εθνικό Υμνο.

Ομως αυτά τα πριγκιπόπουλα της «Κεντροδεξιάς» του ντεκαφεϊνέ φρεντοτσίνο με στέβια, που ζουν το δραματικό δίλημμα «κανέλα ή τριμμένη σοκολάτα», τι κάνουν; Να σας πω τι κάνουν. Φυλάνε τσίλιες στον Τσίπρα για να τελειώσει τη βρομοδουλειά στο Σκοπιανό και στον λαθροεποικισμό. Κοινό αφεντικό, κοινές πολιτικές. Οσα, όμως, σύμφωνα κι αν ψηφίσουν, όποια θεσμικά σκουπίδια κι αν εφεύρουν, ό,τι διακινδυνεύει την εθνική ύπαρξή μας και υπηρετεί ξένα συμφέροντα συνιστά Εσχάτη Προδοσία.

Best Of

Η Ντόρα για τον Παύλο Μπακογιάννη: “Σαν να μην πέρασε μια μέρα”

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα...

Κικίλιας: Πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες πολίτες και στα ελληνικά νοικοκυριά, ιδίως σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο

Για τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν στο πλαίσιο της στρατηγικής...

Οι νίκες που κατέγραψε η Βόζεμπεργκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η ομάδα των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας,...

Στην Ευρωβουλή και πάλι η Καϊλή, αν… πάρει μεταγραφή

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Τα σενάρια για ενδεχόμενη «μεταγραφή» της Εύας...
spot_img

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Nations League: Τελικός για την πρώτη θέση στη Βουδαπέστη

Ουγγαρία-Ιταλία με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr   Ποιος θα...

Μονομαχία Mega-ΑΝΤ1 για την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό την Κυριακή

Του Μανώλη Κομνηνού   Σε μια μονομαχία... από τα παλιά, ανάμεσα...

Ο Ζούλας κερδίζει το στοίχημα του «φρεσκαρίσματος» της ΕΡΤ

Του Μανώλη Κομνηνού   Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες του...

Η Ντόρα για τον Παύλο Μπακογιάννη: “Σαν να μην πέρασε μια μέρα”

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα...

Οι Ιταλοί εξεγέρθηκαν για τη φτωχοποίηση της ζωής τους, αλλά οι Βρυξέλλες αγωνιούν για τις… κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Του Νίκου Φυλάγγελου   Όταν είσαι μέρος του προβλήματος, δεν μπορείς...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Nations League: Τελικός για την πρώτη θέση στη Βουδαπέστη

Ουγγαρία-Ιταλία με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr   Ποιος θα το περίμενε όταν έγινε, πέρσι τον Δεκέμβριο, η κλήρωση του Nations League ότι σε όμιλο...

Μονομαχία Mega-ΑΝΤ1 για την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό την Κυριακή

Του Μανώλη Κομνηνού   Σε μια μονομαχία... από τα παλιά, ανάμεσα στο Mega και τον ΑΝΤ1, εξελίχτηκε η κορυφή στο δυναμικό κοινό, για τις ενημερωτικές εκπομπές...

Ο Ζούλας κερδίζει το στοίχημα του «φρεσκαρίσματος» της ΕΡΤ

Του Μανώλη Κομνηνού   Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος, ο Κωνσταντίνος Ζούλας φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα του «φρεσκαρίσματος» της ΕΡΤ, που...