Φ. Κρανιδιώτης: Τα πριγκιπόπουλα της «Κεντροδεξιάς», που ζουν το δραματικό δίλημμα «κανέλα ή τριμμένη σοκολάτα»

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Πηγή: εφημερίδα “Δημοκρατία”

Ο Ελληνας πρωθυπουργός υπέγραψε στο Μαρόκο, όπως αναμενόταν, το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την «Τακτική, Ασφαλή μπλα μπλα Μετανάστευση». Δεν περίμενε κανείς τίποτε από τους κυβερνώντες αποστόλους του μαρασμού, οι οποίοι τα μόνα αριστερά που βρήκαν να κάνουν, για το ονόρε της διακόρευσής τους στην οικονομία από τη Μέρκελ και τους δανειστές, ήταν να ξεχαρβαλώσουν τα σύνορα της χώρας, να αμολύσουν το παρακράτος τους στους δρόμους, να επιτεθούν στην Εθνική Παιδεία και την Εκκλησία και να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία σε κατσαπλιάδες μαφιόζους στα Σκόπια, αφού κατασυκοφάντησαν και βρίζουν ακόμη τον λαό και κατέστρεψαν και τις σχέσεις με τη Ρωσία. 

Αποτέλεσμα, η κωμικοτραγική στιγμή στην τελετή κατάθεσης στεφάνου στη Μόσχα, όπου η στρατιωτική μπάντα έπαιξε στον Τσίπρα… «πάρ’ το φεγγάρι και κάν’ το βέρα σου»! Αν υποδέχονταν τον Ιντι Αμίν Αντά της Ουγκάντα ή τον νυν, τον Μουσεβένι, θα έδειχναν μεγαλύτερο σεβασμό. Πάλι καλά που δεν του έπαιξαν το «Οταν νυχτώνει το εργαλείο θέλει εσένα κι άλλους δύο» του Μπουγά, του «πλανητάρχη».

Στην ηγεσία της Ν.Δ. χάρηκαν, όμως οι κανονικοί άνθρωποι διακομματικώς δεν χάρηκαν καθόλου, διότι το κογιονάρισμα το τρώει η Ελλάδα, το κράτος μας ως διεθνής οντότητα και όχι ο πρωθυπουργός. Τον λογαριασμό δεν τον πληρώνει ο καψοκαλύβης που σκέφτηκε τα περί Ρώσων πρακτόρων πίσω από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και τις απελάσεις διπλωματών. Τη Συμφωνία του Μαρόκου για τη νομιμοποίηση και τη διευκόλυνση του λαθροεποικισμού τη θέλουν οι ολοκληρωτικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης για να νομιμοποιηθούν οι ως τώρα κατάφωρα παράνομες πολιτικές και να αρθούν και τα τελευταία εμπόδια στο να σβήσουν αυτές οι μουτζούρες στον χάρτη που λέγονται σύνορα και να γίνει όλη η Ευρώπη ένας πολτός από Αφρικανούς, Ασιάτες και τρομαγμένους φθίνοντες αυτόχθονες Ευρωπαίους, να περιοριστεί ο Χριστιανισμός και να σβήσει κάτω από τη φασιστική πίεση που θα του ασκεί η «πολιτική ορθότητα» της Ευρωσοβιετίας. 

Η πολιτική Σόρος επιδιώκει να γίνει παγκόσμιο δίκαιο και οι δούλοι της την προάγουν σε ΟΗΕ και Ευρωπαϊκή Ενωση. Τα περί μη δεσμευτικότητας είναι απλά υπνωτικό για τα πρόβατα. Μέσα, μάλιστα, στη συνθήκη, σε ειδικό άρθρο, προβλέπονται δρακόντεια «αντιρατσιστικά» μέτρα για τη συντριβή κάθε κριτικής αυτής της πολιτικής, που μετατρέπει το προνόμιο της μετανάστευσης σε «δικαίωμα». Πλέον δεν θα υπάρχει διαχωρισμός πρόσφυγα και λαθρομετανάστη. Θα έρχονται όποτε και όπως θέλουν, χωρίς εμπόδια, θα ρίχνουν κι ένα μπατσάκι στους στρατιώτες, τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς μας και θα απαιτούν το καλύτερο και γρηγορότερο σέρβις, παροχές που στερούνται πολλοί νόμιμοι πολίτες της χώρας μας και των άλλων προορισμών των πελατών των δουλεμπόρων. Βαριές ποινές, άρση ατελειών σε ΜΜΕ, αποκλεισμός από την κρατική διαφήμιση και πολλά άλλα, αν τολμούν να κριτικάρουν αυτή τη θεσμική οργάνωση και διευκόλυνση του αφανισμού της Δύσης και των πιο προηγμένων χωρών. 

Οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Αυστραλία και πολλές άλλες χώρες αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτό το τόσο επιβλαβές και ολοκληρωτικό σύμφωνο της μαφίας της παγκοσμιοποίησης. Ομως ο πρωθυπουργός της χώρας που κατεξοχήν υποφέρει από την παράνομη μετανάστευση όχι μόνον το υπέγραψε, αλλά και επιχαίρει γι’ αυτό. 

Είναι, όμως, απολύτως και σε πλήρη συναυτουργία με τον Μητσοτάκη και την ιδιόρρυθμη παρέα του. Δεν έγινε η παραμικρή συζήτηση στη δημόσια σφαίρα, το θέμα δεν εγέρθηκε στο Κοινοβούλιο, όμως η Ν.Δ. δεν ψέλλισε ούτε μισή λέξη έστω και εκτός Βουλής για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Αφού ο Τσίπρας πήγε «αντουφέκιστος» πολιτικά από την αξιωματική αντιπολίτευση και έβαλε ένα μεγάλο καρφί στο φέρετρο του πολύπαθου Εθνους μας, μόνο την επομένη βγήκε η αγέρωχη ξανθή ανταύγεια του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, που σε μια ανακοίνωση-σεντόνι «αυτώνει τα αυτά» και λέει σε ένα σημείο την ουσιαστική θέση της Ν.Δ.: «Οσον αφορά το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, που συζητείται στο Μαρακές, η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται σε γενικές γραμμές το περιεχόμενό του, το οποίο, όμως, σε πολλά σημεία χρήζει σημαντικών βελτιώσεων».

Συμφωνούν, τα έχουν βρει, τάτσι μίτσι κότσι. Μην απορείτε, λοιπόν, «τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;». Εχουμε μηδενιστική κυβέρνηση και ψόφια ενοχική αντιπολίτευση, που πιο πολύ ανησυχούν για το χαλάλ κοτόπουλο και το επίδομα διαβίωσης των εποίκων, που θα γίνουν πλημμύρα, παρά να τηρήσουν τον έρμο τον όρκο τους. Και ok, οι συριζαίοι, το είδαμε, ορκίζονται στη «ζωή του Μπιθικώτση», μόνο που δεν ξύνουν με το άλλο τα αχαμνά τους όταν σηκώνουν το χεράκι και συγκρατούνται να μη φτύνουν στον Εθνικό Υμνο.

Ομως αυτά τα πριγκιπόπουλα της «Κεντροδεξιάς» του ντεκαφεϊνέ φρεντοτσίνο με στέβια, που ζουν το δραματικό δίλημμα «κανέλα ή τριμμένη σοκολάτα», τι κάνουν; Να σας πω τι κάνουν. Φυλάνε τσίλιες στον Τσίπρα για να τελειώσει τη βρομοδουλειά στο Σκοπιανό και στον λαθροεποικισμό. Κοινό αφεντικό, κοινές πολιτικές. Οσα, όμως, σύμφωνα κι αν ψηφίσουν, όποια θεσμικά σκουπίδια κι αν εφεύρουν, ό,τι διακινδυνεύει την εθνική ύπαρξή μας και υπηρετεί ξένα συμφέροντα συνιστά Εσχάτη Προδοσία.

Best Of

Με «πιλότο» τη συνέντευξη στο Mega προεκλογικά ο Τσίπρας

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η συνέντευξη την οποία παραχώρησε την προηγούμενη...

Όλια Νικολοπούλου: Εμείς οι γυναίκες ξέρουμε πώς να φέρνουμε το φως της Άνοιξης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Στο πλευρό γυναίκων που ξεχώρισαν, αποτελούν έμπνευση,...

Ο Μητσοτάκης αξιοποιεί τον μετριοπαθή λόγο Κικίλια

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη     Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας είναι από...

Περιζήτητη η Λατινοπούλου

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη     Το πολιτικό διαζύγιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου με...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Μια “κουτσή πάπια” στις Βρυξέλλες, σαν… βρεγμένη γάτα

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου   Απολαυστικός ο φωτογράφος του περιοδικού "Politico", στην...

Από την Καϊλή, στον Λοβέρδο. Οι “εχθροί εντός των τειχών” για το ΠΑΣΟΚ

Της Μαρίκας Λυσιάνθη   Για (σχετικά) νέος άνθρωπος, τουλάχιστον από εκείνους...

Το ΠΑΣΟΚ θα συμφωνούσε σε κυβέρνηση με Πρωθυπουργό… τη Ντόρα

Του Νίκου Φυλάγγελου   Στα πολιτικά παρασκήνια, τα σενάρια για το...

Μανώλης Κοττάκης: Το διακύβευμα της διατήρησης της εξουσίας

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr   Εικαστικά, η σκηνοθεσία της συνέντευξης...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Μια “κουτσή πάπια” στις Βρυξέλλες, σαν… βρεγμένη γάτα

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου   Απολαυστικός ο φωτογράφος του περιοδικού "Politico", στην αποτύπωση της άφιξης του Εμμανουέλ Μακρόν στις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο...

Από την Καϊλή, στον Λοβέρδο. Οι “εχθροί εντός των τειχών” για το ΠΑΣΟΚ

Της Μαρίκας Λυσιάνθη   Για (σχετικά) νέος άνθρωπος, τουλάχιστον από εκείνους που ασχολούνται με την πολιτική, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιδεικνύει δραματικά αργά αντανακλαστικά. Άργησε να βγάλει στο...

Το ΠΑΣΟΚ θα συμφωνούσε σε κυβέρνηση με Πρωθυπουργό… τη Ντόρα

Του Νίκου Φυλάγγελου   Στα πολιτικά παρασκήνια, τα σενάρια για το πολιτικό πρόσωπο που θα πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να ηγηθεί μιας κυβέρνησης συνεργασίας του...