Φ. Κρανιδιώτης: Ο Τσίπρας διέπραξε το… αδίκημα του Γιώργου Παπανδρέου


 
Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Πηγή: εφημερίδα “Δημοκρατία”
 
Η διαφωνία της πλειοψηφίας του λαού, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται σύμφωνα με τις μετρήσεις και σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν αφορά ένα τρέχον ζήτημα ήσσονος πολιτικής σημασίας. Δεν μπορούν οι αυτουργοί του εγκλήματος, όσοι το διαπραγματεύτηκαν, το ψήφισαν και το υπέγραψαν ή φύλαξαν τσίλιες τάχα διαφωνώντας, να έχουν την απαίτηση να πίνουμε μαζί τσάι Κεϊλάνης και να τρώμε κουλουράκια κανέλας και να διαφωνούμε όπως οι Αγγλοι για το αν πρέπει να απαγορευτεί το κυνήγι της αλεπούς κι ύστερα να ανταλλάσουμε θερμές χειραψίες και να συζητάμε για τον καιρό, βλέποντας τον κάθε Ζάεφ να μας κογιονάρει, το αίμα των ηρώων μας βεβηλωμένο και τα συμφέροντά μας σφάγια στα πόδια εχθρών.
Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα μολογάγανε πριν αλλά στη Βουλή έπαθαν παλαιοκομμουνιστική ακράτεια της περιόδου 1946-1949, όταν η Αριστερά μαζί με το ΝΟΦ πριόνιζαν την Ελλάδα για να την κόψουν στα δύο.
Οσα εξέμεσε η Σία Αναγνωστοπούλου για την ολοκλήρωση όσων άφησε στη μέση το ΕΑΜ ΕΛΑΣ και η ανιστόρητη αναφορά του πρωθυπουργού στην προδότισσα Γκίνοβα -ξέχασε τον Παύλο Μελά και τον Τέλλο Αγρα και τους χιλιάδες νεκρούς των Βαλκανικών αλλά θυμήθηκε ενόχους εσχάτης προδοσίας- αποδεικνύουν την αλήθεια όσων καταλογίζαμε από καιρό στη διχαστική αυτή κυβέρνηση, που βγάζει από τους τάφους τα κουφάρια της Ε’ Ολομέλειας και της προδοτικής ανθελληνικής δράσης του ΣΝΟΦ και του ΝΟΦ.
Να είστε δε βέβαιοι ότι κατά βάθος ο σκληρός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το 2%-2,5%, θεωρεί ήττα τη συμφωνία, διότι θα θέλανε πολύ η λύση να ήταν σκέτη «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Απλά έχοντας επίγνωση πως θα τους πετροβολούσαν και τα νήπια στις ρούγες και στις εκλογές θα παίρνανε ποσοστά ΟΑΚΚΕ έμειναν στη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, που αποδέχεται και η ηγεσία της Ν.Δ., κάνοντας τύποις κόνξες στα επιμέρους κι όχι στο κυρίως θέμα της ονομασίας, κλείνοντας ήδη πονηρά το μάτι στον Ζάεφ πως αυτός θα τη λέει συνεχώς σκέτη Μακεδονία και θα κάνουν την πάπια, όπως την κάνουν στις καθημερινές παραβιάσεις της συμφωνίας από την πλευρά των Σκοπίων.
Και τι να φοβηθούν άλλωστε; Τον Κυριάκο τον Μελάτο; Ηδη ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι δεν θεωρεί προδότες όσους υποστηρίζουν τη συμφωνία και ο ίδιος και συνεργάτες του με διάφορους τρόπους δηλώνουν ότι πλέον, φευ, άτιμη κενωνία και άδικε ντουνιά, δεν μπορεί, τάχα, να καταγγελθεί η συμφωνία. Αμολάνε κάτι για βέτο στην ένταξη στην Ε.Ε., πως θα αυτώσουνε τα αυτά, αλλά γενικώς, σε πλήρη αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία της κομματικής βάσης αλλά και του έθνους, η στάση της ηγετικής ομάδας της Πειραιώς είναι σαν του Ζήκου και του Βουτσά σε κάτι ταινίες του παλιού καλού κινηματογράφου μας, τουτέστιν «κρατάτε με, θα τον δείρω», κι ας μην τους κρατάει κανείς. Το πολύ πολύ να τσαλακώσουν στην άκρη την τελευταία σελίδα της συμφωνίας αλλά θα τη σιδερώσει προσεκτικά ο Κουμουτσάκος και θα είναι κομπλέ, ώστε να μη γίνει και καμία παραξήγησις με τους συμμάχους και δεν δίνουν στην ψευτοελίτ μας στρούντελ στις δεξιώσεις.
Για τους αναγνώστες που δεν έχουν εντρυφήσει στη βαθιά σολομωνική της Αριστεράς θα εξηγήσω πως κατά τα «ευαγγέλιά» της όσο πιο πολύ διεθνιστής είσαι, όσο πιο πολύ υπερασπίζεσαι ξένα νιτερέσα σε βάρος των συμφερόντων του λαού σου, τόσο πιο «προοδευτικός» και αριστερός θεωρείσαι. Γι’ αυτό βλέπετε όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα όλους αυτούς τους αριστερούς πουθενάδες ψευτοκουλτουριαραίους να υπογράφουν ψηφίσματα, άρθρα κ.λπ., που στο Σκοπιανό είναι με τους Σκοπιανούς, στο Κυπριακό και εν γένει στα Ελληνοτουρκικά με τους Τούρκους, στο λαθρομεταναστευτικό με τους παράνομους μετανάστες και πάει σχοινί κορδόνι. Κι εξωγήινοι αν έρθουν από τον αστερισμό του Σείριου και εγείρουν αξιώσεις κατά της Ελλάδας, η Αριστερά κάποιο δίκιο θα δώσει στα πράσινα ανθρωπάκια με τα τρία μάτια και τον αφαλό στον σβέρκο. Εκατό χρόνια αυτό κάνουν. Οπου είναι το εθνικό συμφέρον, αυτοί απέναντι, διότι δεν πιστεύουν στο έθνος και στη διαχρονία του, το μισούν και το πολεμούν. Είπαμε, η Αριστερά είναι αυτοάνοσο κοινωνικό νόσημα, όπου τμήμα του έθνους παθαίνει μια ανωμαλία και επιτίθεται στο εθνικό σώμα.
Λοιπόν, αδέρφια, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας αλλά και πατριωτικό καθήκον σας, εσείς η πλατιά πλειοψηφία, που σε όλες τις μετρήσεις είστε από 70% έως 85%, να τους περιφρονήσετε ηθικά αλλά και στην πράξη. Ο Τσίπρας διέπραξε κι αυτός το ατόπημα του ΓΑΠ. Πήγε κι έβρισε τον λαό στους ξένους. Ντροπιαστική στάση, αυτό το βίντεο θα τον συνοδεύει για πάντα. Είναι αποσυνάγωγοι και έτσι πρέπει να τους φέρεστε. Να τους αποκλείσετε από την κοινωνική ζωή, όπου μπορείτε. ΟΤΑ, σωματεία, κηρύξτε τους ανεπιθύμητους. Ούτε νερό ούτε φωτιά ούτε καλημέρα στους ενόχους αυτού του εγκλήματος, στους υβριστές της πλειοψηφίας του έθνους, που την περιφρόνησαν για ξένα συμφέροντα. Κι ο τροχός της Ιστορίας γυρίζει. Θα ξεκαβαλήσουν, θα ταπεινωθούν, θα τιμωρηθούν. Κι αν οι επόμενοι είναι ανίκανοι για τη Νέμεση, θα είναι οι μεθεπόμενοι. Το ανέσπερο φως της Ελλάδας δεν το έσβησαν άλλοι, πολύ πιο κραταιοί και δυνατοί, δεν θα το σβήσουν αριστερά φρικιά και ψευτοδεξιοί λελέδες. Ως τότε, ούτε νερό…

Best Of

Μητσοτάκης: Ισχυρή δεύτερη εντολή στην προκοπή, για αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, στη συζήτηση...

Τσίπρας: Είναι υποχρέωσή μας η κάθαρση

Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη συζήτηση...

Βενιζέλος: Ποιός έχει στα χέρια του το πρωτότυπο του μέτρου της φιλοευρωπαϊκής και αντί – συριζικής συνέπειας;

Ευάγγελος Βενιζέλος     Ομιλία στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε, στις...

Τσαπανίδου: Η Δημοκρατία μας έχει υποστεί ένα επικίνδυνο ρήγμα

«Ζούμε μία αδιανόητη κατάσταση, η Δημοκρατία μας έχει υποστεί...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Η απουσία του Χριστόδουλου ως “μνημόσυνο” μιας περήφανης Ελλάδας

  Της Μαρίκας Λυσιάνθη Η σχέση του καθενός με τη θρησκεία...

Στην επέτειο του Ολοκαυτώματος, η Ελλάδα παραμένει όμηρος των ακροδεξιών (όλων των κομμάτων)

Της Μαρίκας Λυσιάνθη   Η νοοτροπία του ολοκληρωτισμού, αυτή η μάστιγα....

Μ. Δεναξά: Οι χώρες που υποστηρίζουν τη Ρωσία αντιπροσωπεύουν το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού

Του Μανώλη Κομνηνού   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο...

Ν. Μπογιόπουλος: Είναι… αθώοι. Δεν θα βρεις επάνω τους ούτε τόση δα μικροποσότητα… αξιοπρέπειας

Του Μανώλη Κομνηνού   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Μητσοτάκης: Ισχυρή δεύτερη εντολή στην προκοπή, για αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, στη συζήτηση...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Η απουσία του Χριστόδουλου ως “μνημόσυνο” μιας περήφανης Ελλάδας

  Της Μαρίκας Λυσιάνθη Η σχέση του καθενός με τη θρησκεία είναι εν πολλοίς υποκειμενική και αμιγώς προσωπική υπόθεση. Γύρευε, τι, σε τι, και γιατί πιστεύει κάποιος. Δεν...

Στην επέτειο του Ολοκαυτώματος, η Ελλάδα παραμένει όμηρος των ακροδεξιών (όλων των κομμάτων)

Της Μαρίκας Λυσιάνθη   Η νοοτροπία του ολοκληρωτισμού, αυτή η μάστιγα. Στην επέτειο της απελευθέρωσης του Άουσβιτς από τον Κόκκινο Στρατό, στην επέτειο μνήμης του ιστορικής...

Μ. Δεναξά: Οι χώρες που υποστηρίζουν τη Ρωσία αντιπροσωπεύουν το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού

Του Μανώλη Κομνηνού   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Μαρία Δεναξά επεσήμανε μια άβολη αλήθεια, αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η έμπειρη...