Υποχώρησαν όσοι εισηγούνταν στον Μητσοτάκη πρόωρες εκλογές

 

 

Σε δεύτερο πλάνο περνούν πλέον οι εισηγήσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών… με την πρώτη ευκαιρία, προκειμένου η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός να πιστωθούν τα αίσια αποτελέσματα της επιτυχούς διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Σε εσωτερικό επίπεδο στην κυβέρνηση επικρατούν, στη δεδομένη συγκυρία τουλάχιστον, οι μετριοπαθείς φωνές, που εστιάζουν στην ανάγκη να επενδύσει η κυβέρνηση, σε βάθος χρόνου, στη διατήρηση της πολιτικής ηγεμονίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, χάρη κυρίως στην αξιοπιστία που έχει κερδίσει σε επίπεδο κοινωνικής αναγνώρισης της παρουσίας του στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Ένα τέτοιο προφίλ δεν συνάδει με εκλογικούς αιφνιδιασμούς, ειδικά στη σκιά μιας πανδημίας που στερεί ανθρώπινες ζωές και ανατρέπει προσωπικούς σχεδιασμούς και κοινωνικές προτεραιότητες.

 

Γι’ αυτό και στο Μέγαρο Μαξίμου «δείχνουν» στη διατήρηση του προφίλ της συνέπειας και της αξιοπιστίας από πλευράς Πρωθυπουργού, με προωθητικές πρωτοβουλίες στον τομέα της οικονομίας και σε διεθνές επίπεδο, για να έχει η Ελλάδα τις μικρότερες δυνατές… συσπάσεις, λόγω της ύφεσης που έρχεται.

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι