• 22 Ιανουαρίου, 2021

Τσίπρας-Βασιλειάδης στο περίπτερο της ΓΓΑ στη ΔΕΘ


 
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός και η Εθνική Ομάδα Μπιτς Χάντμπολ Γυναικών που πρόσφατα στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.
Ο Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε με τους αθλητές και τις αθλήτριες ενώ είχε την ευκαιρία να παίξει και μπάσκετ με μικρούς φίλους του αθλήματος οι οποίοι του δώρισαν μία φανέλα της Εθνικής Μπάσκετ και μία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των ΗΠΑ, ως η τιμωμένη χώρα στη φετινή 83η Δ.Ε.Θ.
 
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης εγκαινίασε σήμερα το περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνης Ζορμπά και του γγΑ Ιούλιου Συναδινού. Το «παρών» έδωσαν σύσσωμη η Εθνική Ομάδα Γυναικών στο Μπιτς Χάντμπολ που κατέκτησε φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών, Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία μέχρι 18 ετών στο Σκάκι Ευγένιος Ιωαννίδης, καθώς και αθλητές της Τεχνικής Κολύμβησης.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού καλωσόρισε τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν και φέτος ξεχωριστό χρώμα στο περίπτερο της ΓΓΑ, εξήρε τη δυναμική παρουσία που έχει παραδοσιακά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στη ΔΕΘ. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που για μια ακόμη χρονιά, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, μας έκαναν χαρούμενους με τις σπουδαίες επιτυχίες τους σε όλα τα αθλήματα, από τον στίβο μέχρι το σκάκι.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ευχαρίστησε με τη σειρά του τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις σημαντικές επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά.
 
 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...