• 22 Ιανουαρίου, 2021

Το Twitter… κακοποίησε την "Ποκαχόντας" (που θέλει να γίνει Πρόεδρος), και ο Τραμπ αρνείται να πληρώσει το στοίχημα


 
Της Μαρίκας Λυσιάνθη
 
Αρχικά και κυρίως, θα πρέπει να της αναγνωρίσει κανείς ότι, διαθέτει πείσμα.
Καμία έκπληξη, αν σκεφτεί κανείς τη μακρά και θυελλώδη διαδρομή της στο Κογκρέσο, που χάρισε στη Γερουσιαστή των Δημοκρατικών από τη Μασαχουσέτη, Ελίζαμπεθ Ουόρεν, τον χαρακτηρισμό… “θηλυκός Μπέρνι Σάντερς”.
Φυσικά, δεν είναι αυτό το παρατσούκλι που… κάνει πάταγο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.
Είναι το… “Ποκαχόντας”, που της κόλλησε πριν από μερικά χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ, όταν η ίδια υποστήριζε ότι είναι αυτόχθονας. Δηλαδή, κατάγεται από τη φυλή των Ινδιάνων.
Η “Ποκαχόντας” λοιπόν, απέδειξε ότι… θέλει να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ το 2020, και έκανε αυτό ακριβώς που την είχε προκαλέσει ο Τραμπ να κάνει: Τεστ dna. Για να αποδείξει τις ρίζες της.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του γραφείου της, τα αποτελέσματα του τεστ, δείχνουν ότι, πράγματι η Ελίζαμπεθ Ουόρεν έχει μακρινή καταγωγή από τη… θρυλική φυλή των Ινδιάνων, μόνο που η συνέχεια ήταν διαφορετική από αυτή που η ίδια θα περίμενε.
Το Twitter… κακοποίησε την πολιτικό των Δημοκρατικών, με ειρωνικές αναρτήσεις και σχόλια, επισημαίνοντας ότι, και μόνο το γεγονός πως έκανε το τεστ, δείχνει πόσο ακατάλληλη για την Προεδρία των ΗΠΑ είναι.
Το έθνος της φυλής των Τσερόκι, έβγαλε ανακοίνωση, επίσης για να την επικρίνει.

Και ο Ντόναλντ Τραμπ… άρχισε να γελάει, όταν του μετέφεραν τα νέα, και τον ρώτησαν αν θα πληρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια στην Ελίζαμπεθ Ουόρεν, όπως είχε δεσμευτεί να κάνει, στην περίπτωση που η Γερουσιαστής της Μασαχουσέτης έμπαινε στη διαδικασία του τεστ γονιδίων.
Ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου, έκανε ότι… δεν θυμόταν τα περί στοιχήματος, και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Μόνο αν κάνω εγώ ο ίδιος το τεστ για εκείνη”.
Μια υπέροχη ατμόσφαιρα, η πολιτική ζωή στις ΗΠΑ το 2018.

Μαρίκα Λυσιάνθη

Μαρίκα Λυσιάνθη

Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος

Διαβάστε Ακόμα...