• 19 Φεβρουαρίου, 2020

Το Twitter αποθεώνει τη Νάνσι Πελόζι, επειδή… παράτησε τον Τραμπ

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

 

Η δημοφιλία της το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα ύψη. Από το βράδυ… εκτοξεύτηκε, χάρη στην… ατμομηχανή των social media.

Η Νάνσι Πελόζι γνωρίζει την αποθέωση στο Twitter, μετά τη… φασαρία που έκανε στον Λευκό Οίκο, στο πλαίσιο συνάντησης των ηγετών του Κογκρέσου με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενισχυμένη με το ψήφισμα καταδίκης των κινήσεων Τραμπ στο μέτωπο της Συρίας, και από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών βουλευτών, ζήτησε από τον σημερινό ένοικο του Λευκού Οίκου επίσημη ενημέρωση.

Στη σχετική συνάντηση, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, άρχισε να μιλάει υποτιμητικά για τη Νάνσι Πελόζι, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων σήκωσε το γάντι, σηκώθηκε όρθια, άρχισε να του… φωνάζει, και μαζί με τους υπόλοιπους ηγέτες του Κογκρέσου αποχώρησαν από την αίθουσα.

Αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να την ειρωνεύεται στο Twitter, και εκείνη άλλαξε τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της, επιλέγοντας την… επίμαχη από τη συγκρουσιακή συνάντηση.

Λατρεμένη Νάνσι…

 

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος

Διαβάστε Ακόμα...