• 30 Νοεμβρίου, 2020

Το HBO απάντησε στη… συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας για το φινάλε του “Game of Thrones”

 

Της Δέσποινας Βενέδικτου

 

Πέρασε αρκετός καιρός, η παραγωγή του HBO ωστόσο αποφάσισε να τοποθετηθεί επισήμως στο ζήτημα που προέκυψε με τη συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας, για το φινάλε του “Game of Thrones”.

Η θρυλική τηλεοπτική σειρά, που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και κέρδισε εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, έγινε αντικείμενο αντιδράσεων, με την τροπή της τελευταίας σεζόν και το φινάλε, με επίκεντρο την αρνητική αντιμετώπιση από τους σεναριογράφους, του χαρακτήρα της Daenerys Targaryen, την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός Emilia Clarke.

Η παραγωγή του HBO σημείωσε με νόημα ότι, κάθε φορά που μια τηλεοπτική σειρά γίνεται τόσο δημοφιλής, το πρόβλημα που δημιουργείται αφορά την αδυναμία των σεναριογράφων για το… πρακτικώς αδύνατο, δηλαδή να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες όλων των φανατικών οπαδών της. Και έκλεισε τη σχετική συζήτηση εκεί.

Σημειώνεται ότι, έχουν ήδη συγκεντρωθεί δυο εκατομμύρια υπογραφές διαμαρτυρίας, που ζητούν να… ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν του “Game of Thrones”, μια προοπτική την οποία φυσικά απορρίπτει η παραγωγή της σειράς.

Δέσποινα Βενέδικτου

Δέσποινα Βενέδικτου

Η Δέσποινα Βενέδικτου είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...