• 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Το Χόλιγουντ και τα social media επέλεξαν (ήδη) τον… 46ο Πρόεδρο των ΗΠΑ


 
Της Μαρίκας Λυσιάνθη
 
#46…
Το hashtag που άρχισε ήδη να συνοδεύει την καμπάνια του Μπέτο Ο’ Ρουρκ για την Προεδρία των ΗΠΑ, δείχνει και επιβεβαιώνει την προχωρημένη δύναμη και γοητεία, που ασκεί στα social media ο 46χρονος πολιτικός από το Τέξας.
Από τη στιγμή που ο πιο φωτογενής εκπρόσωπος της γενιάς των σαραντάρηδων στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, πήρε τη μεγάλη απόφαση να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2020, η Αμερική χορεύει στους ρυθμούς του.
Φυσικά, υπάρχουν εκείνοι που τον κατηγορούν ως… άδειο, αναφορικά με την ουσία της πολιτικής ατζέντας με την οποία διεκδικεί τον Λευκό Οίκο.
Στην εποχή της εικόνας ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον άνθρωπο που, στις Ενδιάμεσες Εκλογές του Νοεμβρίου, λίγο έλειψε να πετύχει τη μεγαλύτερη πολιτική ανατροπή των τελευταίων ετών στις ΗΠΑ, και να κερδίσει τον Τεντ Κρουζ στη μάχη για την έδρα του Τέξας στη Γερουσία.
Το Χόλιγουντ και τα social media, τον έχουν επιλέξει ήδη ως… 46ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, δηλαδή ως διάδοχο του Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο.
Περιγράφοντάς τον ως κάτι μεταξύ… Μπαράκ Ομπάμα και Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Μαρίκα Λυσιάνθη

Μαρίκα Λυσιάνθη

Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος

Διαβάστε Ακόμα...