• 29 Νοεμβρίου, 2020

Το σενάριο… νέας υποψηφιότητας του Τραμπ το 2024 (αν χάσει)

 Το σενάριο… νέας υποψηφιότητας του Τραμπ το 2024 (αν χάσει)

Του Φρίξου Παλαιολόγου

 

Ο Στιβ Μπάνον γνωρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και την ψυχολογία του, πολύ καλύτερα από κάθε άλλον. Γι’ αυτό και προκαλεί… τρόμο η εκτίμηση του “άρχοντα του σκότους”, όπως είχε αποκληθεί ο άλλοτε επικεφαλής της καμπάνιας Τραμπ το 2016, ότι στην περίπτωση που ο Τζο Μπάιντεν κερδίσει τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο εκκεντρικός μεγιστάνας του real estate θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα το 2024.

Ο Στιβ Μπάνον υπήρξε ο στρατηγικός “εγκέφαλος” της διάχυσης των πολιτικών μηνυμάτων Τραμπ σε περισσότερο εξτρεμιστικά κοινά, βρέθηκε στο στόχαστρο… των πάντων, Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Οβάλ Γραφείο, και πρόσφατα συνελήφθη από το FBI και παραπέμπφθηκε σε δίκη για απάτη, προτού αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή υπέρογκης εγγύησης.

Σύμφωνα με τον Στιβ Μπάνον, η μάχη που δίνει σε αυτές τις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ είναι άνιση, έχοντας απέναντί του όλο το “σύστημα”, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ηττηθεί τελικά από τον Τζο Μπάιντεν. Αν ωστόσο συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον Στιβ Μπάνον ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι και πάλι υποψήφιος το 2024, χωρίς να μπορεί να του… αντισταθεί κανένας άλλος μέσα από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Φρίξος Παλαιολόγος

Φρίξος Παλαιολόγος

Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...